חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 6 של 6

אשכול: תרגום אינו פועל

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

Default תרגום אינו פועל

אני אבל הבינה עמודים אינם מתורגמים, אני הולך לקבל גוגל api נוספים ולאחר מכן והיא עדיין לא לתרגם את. האם יש משהו התגעגעתי?

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

היי
    היא עשויה occure becouse ממספר סיבות, אך תחילה לספר לי בדיוק באיזה api אותך (v2 /google API של גוגל API v1 / API של Microsoft), איזו גירסה של vBET אתה משתמש כעת

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

ניתן לקבל ישירות באמצעות הקישור הזה הרשמה עבור חיוג גוגל API מפתח - כלי הטעינה של גוגל- אני לא יודע אם שלה 1 או 2 גם להשתמש 3.4.1. אך רישיון שלי פג לאחרונה. האם זו הסיבה?

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

רשיון שפג תוקפו שלך הוא definately לא ריסון. את תרגום עצירת עבודה becouse שאתה משתמש Google v1 תרגום API אשר עומד להיות סגור ניתן דצמבר 1st, לכן הגבלות חדשות stricts מאוד מוגדרים. נא הפעל בדיקה זו (Olny עבור גוגל Api תרגום v1), לפרסם כאן את התוצאות.
    אבל כמו שאמרתי. זה על להיות סגורה אז אנא שקול vBet שדרוג לגרסה האחרונה, אשר תומך גם בחינם תרגום Microsoft API בתשלום גוגל Api תרגום v2, אנחנו נמצאים כל שהם עובדים כדי להוסיף ממשקי Api החדש (עכשיו אנחנו בודקים אחת שלו)

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

הוא אמר ההתחלתי מבחן תרגום עבור גוגל API v1
    מבחן התוצאה: {"responseData": null, "responseDetails": "תנאי החשוד לרעה שירות עיין http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    מבחן השגיאה:
    זמן חיבור (ms): 568.113769531

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

פירוש הדבר הוא שאתה הנחסמים על-ידי google, ניתן לכתוב ל- google כפי שנאמר ב- כתובת url שלי נתן לך משתמשים אלה רמזי אך עליך לזכור v1 API התרגום של גוגל (חינם) ייסגר ב-1 בדצמבר כך לא תרגום יבוצעו באמצעות api מסוים זה.
    אך זכרי נא כמו שאמרתי בתומך vBET פוסט הקודם גם תרגום Microsoft Api, גוגל Api v2 נכון שעכשיו אנחנו בודקים תרגום Apertium Api ו implemanting Api של Microsoft בתשלום
    נערך לאחרונה על ידי r.dziadusz; 07-11-11 ב 10:21.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •