נערך לאחרונה על ידי vBET; 19-10-11 ב 16:36. סיבה: BBCode תיקון
תרגום זה מוצץ!.
קניתי שני עותקים של vbet עד עכשיו, זה הרבה כסף בשבילי. עד כמה שבועות זה היה בסדר, אבל עכשיו יש לא תרגום יותר, גם עם API1, חשבתי אוקי התקנת API2, אך אפשר להשתמש בו רק באמצעות כרטיס אשראי, כאן באירופה אף אחד יש כרטיסי אשראי ולכן איני יכול להשתמש vbet יותר, שום עזרה?
היי. אנו יודעים - הוא מוצץ כי גוגל אינה חופשית יותר. האמינו לנו - הוא רב חשוב לנו אם לא גדולה יותר (מכיוון שאנו מוכרים vBET) כדי שתרגום חופשי. עדיין זה אינו בנו - הוא זה תרגום ספקים חיצוניים.
ברגע זה עדיין ניתן להשתמש גוגל v1 ו- API של Microsoft. הביתן הם עדיין חופשי. דוכן יש גבולות. המהדורה האחרונה של vBET יש אפילו בתור ספקים - כך כאשר תגיע מגבלת ספק אחד, לאחר מכן vBET עובר ליציאה אחרת. כך באפשרותך עדיין להשתמש תרגומים חינם.
גוגל v1 ייסגרו-1 בדצמבר 2011.
API תרגום של Microsoft היא חינם עד 2012 מרץ בלבד.
נוסיף בקרוב אפשרות להשתמש שילם API תרגום של Microsoft (אנו לא בודקים עדיין כיצד שם התשלום מבוצע - הרגישו חופשי לבדוק).
נא לטפל בבעיה שלך ל- Google - אנחנו לא יכולים לעשות שום דבר אודות שיטות תשלומים ב- Google v2. אולי אם הם יקבלו משוב מספיק הם תוסיף אפשרויות תשלום אחרים.
באופן אישי יש לי משהו איזה מעשים כמו כרטיס אשראי, אך איני יכול אשראי עשו על זה. אין לי מושג איך הוא נקרא, אבל בחוץ שהיא מוכרת אותו כרטיס אשראי. אני גרה באירופה, אני מכיר אנשים באמצעות כרטיסי אשראי, אז אני יכול לומר כי אלה זמינים. נא פנה אל הבנק שלך אילו אפשרויות יש לך. זהו אזור המצוי מחוץ לנו שליטה. אנחנו לא ניתן לשנות שיטות תשלום של גוגל. אנחנו לא יכולה לומר לך מה האפשרויות יש לך הבנק שלך.
זאת ברגע זה:
-באפשרותך עדיין להישאר עם תרגום חופשי. יש מגבלות.
-אתה יכול לאמץ לשיטות התשלומים של גוגל v2. אם לא תשתמש v1 גוגל שמומלץ להשבית את מטמון כלי ניקוי - שלא תרצה לשלם שוב ושוב באותו תרגום.
אתה צריך עזרה עוד כאן?![]()
איני צריך כרטיס אשראי כך אל תקנו אחת עבור שירות אחד בלבד. Google API1 אינו פועל יותר, מאז שבועות עכשיו! אנסה כעת microsoft.
אוקיי, Microsoft עבדה 10 דקות, עכשיו יש שוב לא תרגום. אם זו אינה טובה יותר עד מחר אני רוצה החזר! (הראשונה שלי!)