חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 4 של 4

אשכול: שינויי API לספקים

אסור
    תאריך
    אוקטובר 2011

Default שינויי API לספקים

אז גוגל מתחילה לגבות תשלום עבור תרגומים, מבנה תשלום עתידי של MS אינו ידוע (כמה זמן הם יציעו שירות חינם?)

אם ניתן לרכוש את המוצר, אין כל הבטחה אצטרך שירות תרגום בעתיד מבלי לשלם תשלום נוסף עבור כל מילה?

כלומר, אם בעתיד, MS עוצרת את שירות חינם, ו/או אתה אין אפשרות לאתר כל ממשקי Api חינם, אני יוכל לקבל החזר כספי על התוכנה שלך?

תודה.

-אנדי.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

V1 API התרגום של גוגל אשר ללא תשלום זמין רק עד 1 בדצמבר 2011.
    V2 API התרגום של גוגל הוא כבר זמינה בתשלום.
    API תרגום של Microsoft תהיה חינם עד 2012 מרץ. הוא כבר זמין גם כשירות בתשלום כך מבנה תשלום זמינה.
    תרגום חופשי של דוכן API יש מגבלות כבר נקבע.

אנחנו לא נותנים, אנחנו לא יכולים לתת כל הבטחה כי תהיה לך גישה לספקי תרגום. הוא בצד המשתמש לדאוג על זה (יצירת החשבון המתאים בתרגום ספקי מערכות, משמשים לתשלום אם שילם שירות, להיות אישור לתנאי השירות). אנחנו לא יכולים לעשות את זה למשתמשים שלנו. גם אנחנו לא נותנים ההבטחות של גורמים חיצוניים. אם ברצונך להיות כאלה ההבטחות נא לבקש אותם ספקי תרגום.

ומתן מענה לשאלתך האחרונה - לא. באמת - מדוע? תעשה לא שילמו לנו עבור תרגומים - לשלם לנו עבור רשיון vBET שבה נעשה שימוש בספקים חיצוניים כדי לספק לך תרגומים של גורמים חיצוניים. vBET לעשות ועושים את אותו הדבר - ממך לספק תרגום לשם תרגום לבחור (מתוך תמיכה) ומציגה את התוצאות שלהן. אם ספקי חיצוני ישתנו כל דבר באסטרטגיה שלהם, vBET עדיין לעשות את אותו הדבר. אז למה אתה אפילו רוצה מאתנו ההחזר אם אנו עדיין לתת לך אותו דבר? -תוצאות מספקי תרגום.

אף אחד מאיתנו לא יודע את העתיד - אם הייתי, באופן אישי אני לא הייתי כותב רק עבור הודעה זו כדי הלוטו מספר הסיכון שלנו בעסק הזה הוא אנחנו תלויים של ספקים חיצוניים תרגום API. הסיכון המשתמשים שלנו היא כי הם תלויים תרגום חיצוניים מונחים ספקי שירות. אף אחד לא ישנה אותו. אם ספק אירוח לשאול אותך יותר עבור השרת המארח לך לדרוש החזר מן הזמן שבו השתמשת השרת? מאפשר להיות מציאותי - אתה רוצה להשתמש בו ויש לך רעיון לא מה יהיה בעתיד (כמו תמיד עם הכל) או להישאר במיטה יום שלם מכיוון שאינך יודע מה יקרה כאשר אתה קם. אנחנו לא חברת הביטוח, אנחנו לא סופית מגידי עתידות. אנחנו לא יודעים מה יקרה - תוכנית שלנו היא לאמץ

אז אני אתן לך שום הבטחות שלא ניתן לחסימה. כאשר אתה קונה חלב לא תשאל תקבל את החזר מלא אם לא לשתות החלב שלם (מכיוון פיצולו, להשאיר אותו, לשבור את הבקבוק או כל דבר אחר). האם יש לך vbseo? ביקשת אותם תקבל החזר כספי מלא אם vBulletin לבסוף להוסיף קישורים קידום אתרים ניתן יהיה כך עבור חינם במקום לשלם עבור mod אחר - מה באפשרותך לעשות זאת כעת. למה ששאלת אותנו על כך? נא קרא את הסכם הרשיון בקפידה - הוא הוגן ומציאותי. אותו דבר שתמצא כל תוכנה אחרת - במיוחד כאשר היא תלויה בין גורמים חיצוניים.

אם יש לך עוד שאלות בבקשה לשאול
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 11-10-11 ב 19:48.

קראתי בדפי גוגל כי מחירים עבור API לתרגם שירות הוא 20$ /Mb

אני צריך להעריך את העלות שירות זה תביא להפקת באתר שלי.
    היא דרך לקבל את כמות כעת יומי/חודשי לתרגם תוכן עם המוצר שלך מותקן ופועל באתר?

תודה

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

סטטיסטיקה לעשות לא vBET עצמו - יש תחושה מאז להקל על-ידי גוגל API תרגום v2. גם ב- API התרגום של גוגל v2 אתם יכולים לקבוע מגבלות משלך. משולם v2. v1 חינם, אך היא תהיה סגורה-1 בדצמבר 2011. תרגום Microsoft API הוא חינם עד 2012 מרץ. ברגע זה אנו תומכים 3 כל ממשקי אלה

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •