חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 2 Firstראשון 12
תוצאות 11 עד 18 של 18

אשכול: קישורי פורום = כישלון

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי moman View Post
    אוקי, תודה! אני אנסה את זה, אבל יש לי עוד שאלה אחת.

האם ניתן לבטל רק תרגום באזורים אלו יש את נקודת הקישור כראוי כתובת האתר? יש לי הרגשה כי הסעיף האמור לא יתרגם כפי שהוא לא תוסף vBulletin (רק שאילתות DB בנפרד).
    זה לא חייב להיות תוסף vB - הוא רק צריך להיות עמוד שנוצר על ידי VB. ראו בעמוד הראשי שלנו, הורדה או קנה עכשיו חלקים - אלה לא מבוצעים על ידי תוסף כלשהו, אלא מופקים על ידי VB. אז יש תבנית מתאימה כולל global.php וכן הלאה. אז דפי כזה יכול להיות מתורגם בקלות בדרך שתיארתי לך.

תאריך
    אוקטובר 2009

אני אנסה את זה עם קובץ htaccess, אבל חמישה דולרים אומר שזה לא יעבוד. הסעיף המדובר לא בהכרח צריך תרגום בכלל, כפי שהוא טכני מאוד, אז אני פשוט רוצה לעקוף באג ב vBET המתרגמת קישורים חיצוניים שאינם בהכרח חלק vB.
    בדקתי את האתר שלך. זה עובד בסדר גמור - פשוט ללכת בפורום שלך, לשים כמה התרגום ולראות מעקב לא מתווסף lensreviews ...

תאריך
    אוקטובר 2009

הגשתי את הכללים htaccess כאמור readme.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    בעוד הדף לא נמצא - PentaxForums.com לא החזיר 404, העמוד לא תורגם (ברור, שכן אין שום vbet init שם), ו, יתר על כן, כל הקישורים מהעמוד הזה חזר על 404 כמו vBSEO CRR הפסיקה לעבוד.

לכן, בואו לקחת את פתרון פשוט להציל את עצמנו כאב ראש:

איך אני מונע הקישורים בפורום מ תרגום?

נכון לעכשיו, Pentax עדשה סקירה מאגר מפרט - האינדקס הראשי (קישור) הוא שיכתב את http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

אני רוצה הקישור יישאר ללא שינוי.
    אני בבירור כתב כי האתר צריך להיות שנוצר באמצעות vBulletin להיות מסוגל לתרגם את זה.

כמו כן - אני לא רואה את מה שאתה כותב על. הייתי שם הקישור lensreviews לא השתנה. תן לי בבקשה קישור מדויק לדף שבו אני יכולה לראות את זה קישור שבור.

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    תן לי בבקשה קישור מדויק לדף שבו אני יכולה לראות את זה קישור שבור.
    עבור PentaxForums.com - פורום צילום Pentax ולחץ על Obiektyw Pentax Specyfikacja אני weryfikacja danych (זה בקטגוריה 4). אתם תקבלו 404.

עם זאת, זה אותו הקישור נמצא בסרגל הניווט (הכניסה הראשונה תחת הכפתור "ביקורות") ואתה לא מקבל 404.

תודה על עזרתך. אני עדיין חושב שאנחנו לא באותו דף ככל מה בדיוק הבעיה, אז אתה מוזמן להודיע לי אם אתה צריך הסבר נוסף. עוד פעם אחת, אם כי, הבעיה היא

mysite.com / lensreviews / הוא שיכתב את mysite.com / פורומים / PL / lensreviews כאשר הוא עובר דרך קישור בפורום.

שמתי רווחים כך את ה-URL אינו מנותח.

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

אני מניח תיקון מהיר זה יהיה להשתמש vBSEO של "החלף" פורום קישורים "עם קישורים ישירים כתובות היעד". עם זאת, כפי שאני משתמש פגע מעקב לקישורים חיצוניים שלי, ובכך ישבור את המערכת.

לכן, בהתאם לתגובה שלי לעיל, בואו למצוא את הפתרון הנכון לכך.

תאריך
    אוקטובר 2009

עבור PentaxForums.com - פורום צילום Pentax ולחץ על Obiektyw Pentax Specyfikacja אני weryfikacja danych (זה בקטגוריה 4). אתם תקבלו 404.

עם זאת, זה אותו הקישור נמצא בסרגל הניווט (הכניסה הראשונה תחת הכפתור "ביקורות") ואתה לא מקבל 404.

תודה על עזרתך. אני עדיין חושב שאנחנו לא באותו דף ככל מה בדיוק הבעיה, אז אתה מוזמן להודיע לי אם אתה צריך הסבר נוסף. עוד פעם אחת, אם כי, הבעיה היא

mysite.com / lensreviews / הוא שיכתב את mysite.com / פורומים / PL / lensreviews כאשר הוא עובר דרך קישור בפורום.

שמתי רווחים כך את ה-URL אינו מנותח.
    עכשיו אני רואה את זה. אלה 2 קישורים בו אתה כותב על אינם זהים. האחד הוא מדויק - יש 2 הניתובים מחדש שישנם והנושא נמצא ממש כאן.

זה עם הניתובים מחדש שישנם עובר:
    Code:
    Original:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/forumdisplay.php?f=35
    Then some redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-lens-review-specification-database/
    And next one is by vBET (added language):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/pentax-lens-review-specification-database/
    Then we have next redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/lensreviews/index.php
    And one more time vBET is adding language:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/
    אז הנה vBET הוספת שפה היא כי אתה מתחיל כקישור לפורום ויש לך מעקב על התרגום. אז עשית 2 הניתובים מחדש שישנם vBET וכל הזמן הוא מוסיף מעקב תרגום.

פתרון מהיר בשבילך למטה (לא נבדק - עותק עשה כל כך של הקובץ יידע אותנו זה עובד). כמו כן - אתה צריך להגדיר מחדש את הפורום שלך ללכת לאן שאתה רוצה ניתוב מחדש קודם אם זה אפשרי.

Quick לתקן. פתח vbenterprisetranslator_seo.php קובץ, מצא את השורה:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    ולהחליף אותו ב:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'lensreviews/index.php')) {
    כמו כן נחפש פתרון טוב יותר הכלול vBET. כרגע vBET בודק רק כתובת URL מקורית - לא חשבנו על מצב כזה כמו שלך. אני פותח מחדש את הנושא הזה. ייסגר כאשר הפתרון הרשמי ייכלל ב- vBET
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 25-12-09 ב 18:02.

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

תודה! שיניתי את הקוד מעט, אבל זה עבד. בתחילה הייתי צריך לשים "PENTAX-עדשה לסקור-מפרט, באתר" עבור strpos, אבל אני עוד יותר שיניתי את זה ", לסקור 'כמו יש לי גם PentaxForums.com צד שלישי Pentax עדשה מסד סקירה - האינדקס הראשי זה היה מועבר בטעות.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    אז עכשיו הן / lensreviews / ו / userreviews / היא להיות מנותב כראוי.

שוב תודה!

תאריך
    אוקטובר 2009

תודה! שיניתי את הקוד מעט, אבל זה עבד. בתחילה הייתי צריך לשים "PENTAX-עדשה לסקור-מפרט, באתר" עבור strpos, אבל אני עוד יותר שיניתי את זה ", לסקור 'כמו יש לי גם PentaxForums.com צד שלישי Pentax עדשה מסד סקירה - האינדקס הראשי זה היה מועבר בטעות.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    אז עכשיו הן / lensreviews / ו / userreviews / היא להיות מנותב כראוי.

שוב תודה!
    3.3.0 יש פרמטר נוסף "התעלם כתובות" - היא תמשיך כתובות נבחר מתוך מעקב תרגום. אנא בדוק את זה

דף 2 של 2 Firstראשון 12

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •