בבקשה תהיו רגועים. אנחנו יודעים היטב את המצב הזה - אתה רק צריך להגדיר vBET כראוי
בבקשה להגדיר אפשרויות vBET מדריך בפורום שלך לוודא שיש לך מתאים. הכללים htaccess (מדריך יש להוסיף כמתואר במדריך).
בבקשה תהיו רגועים. אנחנו יודעים היטב את המצב הזה - אתה רק צריך להגדיר vBET כראוי
בבקשה להגדיר אפשרויות vBET מדריך בפורום שלך לוודא שיש לך מתאים. הכללים htaccess (מדריך יש להוסיף כמתואר במדריך).
אני לא בטוח למה אתה מתכוון. הכל AFAIK מוגדר כהלכה לכל במדריך.
עבור Admin CP - > vBET - > ראשי ולהגדיר "פורום הספרייה"
זה כבר מוגדר. אני לא חושב שאתה מבין את הבעיה שלי.
זה רק חל על הפורומים שפועלים כקישורים. אם קישורים בפורום בתיקיה באתר שלי הנמצאים מחוץ הספריה בפורום, /lang/ עדיין נוסף בין, ובעקבותיה שגיאה 404. ברור באזור זה של האתר שאי אפשר לתרגם באמצעות vBET.
בסדר - סליחה על הבלבול. אני באמת לא מבין את הבעיה.
כפי שאני רואה את דפי הפורום מתורגמים היטב.
עכשיו האזור שמחוץ מדריך בפורום. כפי שאתה יכול לראות בפורום זה vBET תומך בתרגום של האזור שמחוץ מדריך בפורום - כמובן דפים אלה חייבים להיות שנוצר על ידי קהילות. אז אם אזורים מחוץ במדריך שלך בפורום נוצרות גם באמצעות vBulletin אתה יכול לתרגם את זה.
מה שדרוש:
1. הפרד. Htaccess הקובץ בספרייה שבה הם דפים לתרגם (תוכלו למצוא כללים המתאימים בספרייה לא-upload-)
2. כל כתובת האתר של בדפים מתורגם מחוץ מדריך בפורום חייב להיות מוחלט (החל http), אחרת אתה יכול לקבל בעיות עם מעקב תרגום.
3. אם דפים אלה נמצאים בספריית משנה כמה אחרים (לא שורש תחום) ואז יהיה לך להגדיר "שמור מדריכים" ב-AdminCP> vBET-> ראשי
במקרה של שאלות כלשהן בעתיד - פשוט לשאול![]()
אוקי, תודה! אני אנסה את זה, אבל יש לי עוד שאלה אחת.
האם ניתן לבטל רק תרגום באזורים אלו יש את נקודת הקישור כראוי כתובת האתר? יש לי הרגשה כי הסעיף האמור לא יתרגם כפי שהוא לא תוסף vBulletin (רק שאילתות DB בנפרד).