אני להסיר vbet אבל קוד השפה לא הוסרה [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?
אני להסיר vbet אבל קוד השפה לא הוסרה [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?
VBET הסרת עכשיו נכון לא ינקה BBcode, אנא שימו לב: דפי בשפה זרה יישאר בשפה זו, כך שאיבדת משתמשים לאחר הסרת vBET, יתר על כן, זה יהיה מאוד קשה. לקרוא את ההודעות לא מתורגם לכן - אולי הפתרון הוא למחוק את ההודעות האלה בכלל.
אבל אם אתה רוצה רק למחוק "[lang = X" וכו 'אני יכול קוד אתה רובוט לניקוי עד סוף השבוע
מה אני צריך לנקות הן את כתובות ... כתובת האתר עבור האשכולות אשר פורסמו ע"י מישהו שיש לו שפה זרה להגדיר את הפרופיל שלהם עדיין מוצגות [langtitle = x] [/ langtitle] איך אני מתקן את זה?
נפטרתי [lang = x], [/ lang], [notranslate] וכו 'באמצעות צנזורה vb. אני זקוקה נואשות לעזרה עם כתובות על פי ...
הנה אחד:.xxxxx.com/forum/f23/ [langtitle=fr]insigne-vrai-ou-faux-[-langtitle]-5565/
כיצד ניתן להוציא את האשפה, להפעיל אותו לתוך:
http://www.xxxxx.com/forum/f23/Dinsi...-ou-faux-5565/
נערך לאחרונה על ידי vBET; 11-10-11 ב 00:40. סיבה: BBCode correctoin
סליחה אבל אני צריך להקפיץ את זה ...
כמו כן, הפניית קישורים מיותר כעת באינדקס של Google לדפים בשפה זרה על הפורום שלי?
נערך לאחרונה על ידי norku; 05-10-11 ב 21:11.
כמו ראדק כתב - נכין לך רובוט (PHP סקריפט) אשר תסיר את כל langtitle, לאנג BBCodes notranslate. הדבר ייעשה ובלבד לך השבוע.
אם יש לך langtitle ב-URL זה אומר langtitle נכלל בתוך כותרת הנושא. כל שעליך לעשות הוא לשנות את הכותרת של חוט ולהסיר אותו. במקומות חשובים ולא יכול לחכות בבקשה לשנות את זה באופן ידני. במקומות אחרים נא להמתין התסריט.
היי,
למה אתה לא להזהיר אנשים כי קוד BB vbet לא יוסר כאשר תסיר את ההתקנה? למה אתה לא כבר יש את הכלי אם אתה יודע שזה קורה? אני מעריך את הסיוע אבל הייתי די רוצה להסיר לחלוטין ולא לחכות שבוע בעוד אינדקסים Google כתובות URL שגוי ...
מה עם הפניה עבור / da / de, / etc es האשכולות אשר כבר באינדקס גוגל?
נערך לאחרונה על ידי norku; 05-10-11 ב 14:12.
היי,
התשובה על השאלה מהתא שלך - כי זה היה נדיר מאוד להסיר vBET כאשר הוא נחוץ באמת בשימוש. נאלצנו לבקש כלי כזה בעבר, אבל המשתמש החליט להישאר עם vBET מכוון בדיוק אותו כראוי.
גם אנחנו לא יכולים לעשות את זה בקוד להסיר - להסיר לא יכול להיות מזיקים. מה שאתה צריך ידרוש גיבוי נתונים במקרה של כל הצרות.
כמו כן שים לב שאם יש לך נכה vBET אז גוגל לא כתובות מדד שגוי, כי כאלה אינם מוצגים.
במשך באינדקס כבר - פשוט ליצור כללים ניתוב מחדש אשר יפנה את כל אלה בקשות חזרה המקורית. השתמש (נא לבדוק אלו):
הוסף את פורום מדריך שם. אם יש לך בעיות. פשוט תן לנו את הכללים vBET שלך, ואנו נשלח שלך חזרה השתנה. או במילים אחרות - אלו כללים 2 vBET הראשון שבו אתה צריך להסיר vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & מנותב =Code:#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA] #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
כללי כתיבה מחדש לא עובד. בכל פעם דף vbet הישן נקרא זה מייצר 404.
יש לי vb מותקן בפורום /
. Htaccess הוא public_html
PHP Code:
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
כל החדשות על כלי ההסרה קוד BB?
נערך לאחרונה על ידי norku; 06-10-11 ב 09:59.
מדריך פורום נוסף במקום הלא נכון, להשתמש בתמונה הזו:
אבל זה אמור להיות לא רק בספריית public_html בפורום. הדרך הטובה ביותר היא - פשוט להשתמש בכללים היה לך לפני ולשנות אותם. אם אין לך, אז נצטרך למצוא הנכונה. השתמש בספרייה הפורום הראשון שלך. אם אתה רוצה להשתמש בו בספרייה הראשית, ולאחר מכן לבדוק תחילה ללא בפורום / נוסףCode:RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA] #just comment to see whole 2nd rule
נערך לאחרונה על ידי vBET; 06-10-11 ב 11:43.
הכל עבד מצוין עם htaccess ב / כאשר היה לי מותקן vbet. כן, ניסיתי הכללים הישנים שלי בהתחלה, אבל הם מתעלמים ממנו. אני לא יכול לקבל את הכללים שלך לעבוד פורום / או /. אני יכול פשוט להשאיר את הדברים כפי שהם ולצפות 404 גוגל גדישה אחרי 404 אל-Webmaster Tools אבל אני מעדיף נקי הפניה.
רוצה להעיף מבט? אני יכולה PM לך admin / ftp גישה.
נערך לאחרונה על ידי norku; 06-10-11 ב 13:32.