חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 4 של 4

אשכול: הסבר נוסף לשימוש קבוע של vbenterprisetranslator_seo.php

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Default הסבר נוסף לשימוש קבוע של vbenterprisetranslator_seo.php

העליתי את הנושא באשכול אחר שלי התבקש להתחיל פתיל חדש, אז הנה זה
    Quote פורסם במקור על ידי Simon Lloyd
    יש לי בעיות נוספות, vbenterprisetranslatot.php הוא משתמש כל הזמן שלי המעבד, בדוק להלן:
    מח"ש ************ עדיפות בעלים% CPU זיכרון פיקוד%
    12,493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104-0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12,496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72.0-0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12,495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67.0-0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12,492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42.0-0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12,490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23.5-0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12,484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11.7-0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20,732 (Trace) (Kill) mysql 0 - 1.8-6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - משתמש = mysql - PID-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - לדלג-חיצוני-נעילה -

יש לי מעבד של 4, וזה הורג את האתר שלי עכשיו שהוא לא יכול לקבל תרגומים!, יש לי נכים מחצית התרגומים ועדיין יש את הבעיה!

מישהו יכול לעזור?
    מייקלס בתגובה:
    Quote פורסם במקור על ידי vbet
    אנא השתמש הליך משנה אחד לכל בעיה אחת. לשימוש נושא חדש חוט השני. זמן קצר - זה לא vbenterprisetranslator_seo.php שלוקח כל המשאבים שלך -. זה כל הפורום שלך, כי כל בקשה בפורום הולך vbenterprisetranslator_seo.php שבגלל רק קובע כמה מרכיבי vbseo.php וכולל משאבים באמת המבוקש. הגדר כל התנועה שלך בפורום קובץ זה על-ידי קובץ .htaccess שלך. אז אין שום בעיה עם קובץ זה בכלל - זה צריכת כל הפורום שלך. אם תיאור נוסף בתחום זה יש צורך - נא לפתוח שרשור חדש על זה או למצוא שכבר קיימים. בעיה אחת לכל הליך משנה אחד
    אתה יכול להסביר עוד יותר כי אם משביתים vbet ואז קובץ זה נמצא עדיין בשימוש, אם אשנה את השם של קובץ זה לא ניתן לגשת לפורום.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

כפי שאתה יכול לראות פתיחת הקובץ אין כל הגיון אשר יכול לצרוך גם 1% של המעבד שלך. זה רק הבקר הקדמי (או אפילו רק מסנן) המאפשר לשלב vBET קישורים שינויים (קוד השפה) עם vBSEO. אחרת vBSEO ישתמשו הפניות על קישורים vBET. אז כל תנועה בפורום שלך מגיע על ידי הקובץ. הקובץ רק מגדיר כמה משתנים נדרש על ידי vBSEO ואז כולל vbseo.php עצמו.

אז אם תשתמש vBulletin vbseo וללא vBET ואז היית רואה כי כל הבקשות שלך עובר דרך vbseo.php אשר הוא בקר. הקבלה עבור vbseo. כאשר אתה משתמש vBET גם אז נוסיף רק מעט המסנן לפני בקר קבלה vbseo.php, אשר נדרש עבור אינטגרציה. אז תוצאות אשר אתה רואה את זה היא לא כמה משאבים רבים לוקח את הקובץ, אבל כמה משאבים רבים לוקח בקשה אשר מגיע שוקת הקובץ. כל בקשה היא שוקת הקרובים, כי vbseo דורש שאת כל הבקשות מגיע שוקת vbseo.php

כמובן הפורום ללא vBET ייקח פחות משאבים - התרגום אינו בחינם, אבל אתה עדיין תוצאות se דומה רק עם vbseo.php היה במקום את הקובץ. ארכיטקטורה זו הוא נאלץ שכחת. vBET לא להשתמש בקובץ בכלל כאשר נעשה שימוש ללא vBSEO.

וכאשר אתה נכה vBET הקובץ משמש עדיין, כי אתה עדיין מפנה את כל הבקשות שלך בפורום שם. Htaccess. אתה חייב להגיב כללים vBET שם. אבל בדיוק כתבתי את זה לא ישתנה יותר מדי תראה דבר דומה, רק עם vbseo.php במקום את הקובץ, כי vBSEO דורש הפניית הכללים לקובץ vbseo.php. אם מסתכלים מספיק קרוב אתה יכול למצוא כי הכללים vBET (עבור דפים לא מתורגם) הם פשוט אותם חוקים כמו עבור vbseo.php רק לקובץ מסנן שלנו.

ואת הכללים בקובץ htaccess. גם הסיבה הפורום לא היה נגיש כאשר שינית את שם הקובץ. אתה עדיין הפניית שם, אבל המקום לא היה קיים עוד.

בבקשה תגיד יש לך עוד שאלות בתחום זה

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

תודה על ההסבר - יש את זה!

אתה יכול לסמן לפתור כעת.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

מצוינת - מסומן לפתור כמו

תגיות עבור נושא זה

הרשאות