הייתי צריך לבטל vBET לעת עתה. פורום כולה שלי כל הזמן רק נכנסתי פסקי בשל תרגומים שלא ניתן לעשות. אז עכשיו אני פשוט להמתין ומקווה שניתן למצוא פתרון טוב. אני חבר לחיים, ואני יודע שתמצא דרך.
הייתי צריך לבטל vBET לעת עתה. פורום כולה שלי כל הזמן רק נכנסתי פסקי בשל תרגומים שלא ניתן לעשות. אז עכשיו אני פשוט להמתין ומקווה שניתן למצוא פתרון טוב. אני חבר לחיים, ואני יודע שתמצא דרך.
ברגע זה אנו בודקים תרגום חדש API (נא ראה הודעות). בכל מקרה - אם אין אפשרות לבצע תרגומים לא היית צריך כל פסקי זמן... משהו לא נמצא כאן. כאשר לא ניתן לבצע תרגום, ולאחר מכן vBET יש לסמן ספק כלא זמין והוא בדוק כל 10 דקות עושה הוא זמין שוב. בינתיים שבו אין ספקים זמינים אז תוצאות במטמון בלבד יוצגו. כך כל זמן קצוב לא אמור לקרות. נא לפתוח שרשור חדש לבעיה שלך עם פסקי זמן ופרטים גישה PM - נבדוק מה קורה. אולי לקבל כמה הערה שגיאה שונות מספק וזה לא כבוי על-ידי vBET - אשר יסביר מדוע vBET עדיין מנסה להשתמש בספק. אנו בודקים אותו רק על המקום.
הפתרון בפועל כבר פותרת את בעיית גבולות ניתן להגיע. אם יש לך בעיה כלשהי זה יכול להיגרם על-ידי כמה באגים. אנחנו צריכים לבדוק כדי לוודא - נא לפתוח שרשור חדש ופרטי גישה PM.
הפעלתי את הגירסה העדכנית ביותר של VBET היום בפעם הראשונה שוב. כך ניתן לי לשאול אתכם נא שינחה אותי בהיכן בטל מטמון ניקוי (לפי ההצעה של מיכל במעל פוסט) גם באילו עמודים יכול אני לא לתרגם, ואת איך לעשות את זה?
בשלב זה אני משתמש רק חינם API של Microsoft, Apertium, אך הם נמצאים בשימוש כמו 2 דקות. אז עכשיו אני צריך למצוא דרך רק לתרגם את ההודעות החדשות. אני גם מנסה לעבוד דרך להשתמש API בתשלום של גוגל, כך יש לקוות כאשר יש לי מקום ניתן שימוש VBET במלוא הפוטנציאל שוב. תודה.
היי
Foru ביטול מטמון אורח באפשרותך להגדיר שתי ההגדרות:
AdminCP -> vBET מטמון -> מטמון זמן כדי Live (TTL) -> מטמון זמן כדי Live (TTL): 0
-מטמון נתונים יחזיק מעמד לנצח
AdminCP -> vBET מטמון -> מטמון זמן כדי Live (TTL) -> מטמון ניקוי אסטרטגיה: לא זמין
באפשרותך "לא transtaling" דפים מסוימים על-ידי מילוי אפשרות):
AdminCP - > vBET עיקריים - > להתעלם כתובות Url:
כמו כן ניתן להשתמש: <-! VBET_SNTA -> ו - <-! VBET_ENTA -> תגים. פשוט לשים בתוכו תוכן כי אתה לא רוצה להיות מתורגם, וואלה - שזה לא יהיה-אתה יכול easly בתבניות access על-ידי AdminCP - > סגנונות & תבניות