חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast
תוצאות 11 עד 20 של 24

אשכול: רוקן תרגומים.

כן, אני מחכה עבור המהדורה העדכנית ביותר. לדברי מיכל אנו הם לחכות. כך אני מקווה באמת הוא יהיה זמין בקרוב מאוד, כפי תוך אני אני שמירה חברים יותר ויותר מדי יום.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

גם נא שים לב כי v2 API התרגום של גוגל ניתן להגדיר מגבלות שלך עצמך. בדיוק כפי ראדק כתב - הגירסה החדשה ביותר של vBET יש פתרון עבור API שנחסמו על-ידי ספק - אנו לעבור לאחרת, אם היא מגיעה למגבלות כל מכן מתרגם דמה מראה הטקסט המקורי. אנו נניח לשחרר גירסה חדשה של אתמול, אך בשל בעיות הקשורות לאינטרנט היה מחדש (אני יודע זה טריוויאלי, אבל זה היה סוף השבוע, על הנסיעה ועל cellophane האינטרנט לא עובד כמו נניח כדי). השבוע אנחנו תפרסם גירסה אחרת אשר מתקן בעיה עם סימון ספקי כלא זמין לעתים קרובות מדי. הגרסה האחרונה מסמן כלא זמינות כאשר כל שגיאה מספק תרגום. אין צורך בכך - גילינו API תרגום של Microsoft שולחת תקשורת שונים עבור בעיות כמו "שרת עמוס מדי", "פסק זמן". שגיאות כאלה אין לנו לשקול המיכסות מתמלאות. המהדורה הבאה לתקן אותה, שקול ספק תרגום זמינה רק עבור הודעות מיוחדות אשר אומר באופן ברור להגבלה זו מתמלאת.

עונה בשאלה אודות v2 API התרגום של גוגל בתשלום. נא פשוט ללכת Admin CP - > vBET - > ספקי תרגום תמצא שם תיאור כיצד להתחיל עם v2 API התרגום של גוגל (אין קישור והסבר כיצד לקבל מפתח API). נא זכור ש-v2 זה משולם כך באפשרותך לשקול כדי לבדוק את המגבלות, אולי להסיר שפות מסוימות, התעלם מספר דפים כדי להפוך אותו זול יותר. המחירים נשלטות על-ידי Google, כך אנו יכולים לשנות אותה.

אתה צריך עזרה עוד כאן?

אני רק מקווה שאני יוכל להשתמש בגירסה החדשה עם API חינם! אין לי בעיה ללכת אל בתשלום אבל google צריך כרטיס אשראי על כך, חיים ועובדים בסין ואת הם לא מקבלים כל כרטיס אשראי הסינית לתשלום. כך אני הברגתי. ניסה לברר אודות microsoft שילם API, אך לא יכול לגלות איפה להחיל על כך.

תאריך
    אוקטובר 2009

משחרר הבא עדיין תומך ב- API התרגום של גוגל v1 (כל עוד הוא קיים), לפנות API תרגום של Microsoft (כל עוד הוא קיים).
    אם יש לך שאלות לגבי התשלומים עבור Microsoft תרגום API נא לשאול כאן: mtcont@microsoft.com

בהתאם למידע אשר קיבלנו מ- Microsoft לאחר 30 מרץ 2012 כל אדם יאלץ להשתמש בגירסה בתשלום של Microsoft תרגום API אפילו אם אתה משתמש רק 2 מיליוני חינם תווים/חודש. משמעות הדבר היא כי Microsoft תהיה חופשית עדיין מכסה זו. עדיין יהיה צורך להשתמש Marketplace התכלת של Microsoft:
    Quote פורסם במקור על ידי Mail from Microsoft
    בעת ההצטרפות לשירות חינם ב מגבלת שימוש מרבי של 2 מיליון
    לחודש תווים ב- Windows Marketplace התכלת, תימשך חודש,
    אלא אם כן תשנה לשירות שאתה משלם עבורו ייתן לך גבוהה יותר
    אמצעי אחסון/חודש.

יהיו שינויים מסוימים בעת מעבר ממצב מסחרי של windows
    Marketplace תכולים. אתה נדרש כדי להעביר השוק התכלת של Windows לא
    מאוחר יותר 30 מרץ 2012, גם אם תשתמש שירות חינם של 2 מיליון
    תווים/חודש. אני כבר מפורט להלן מספר משאבים בנוסף על ה-API של מתרגם
    ו- Windows Marketplace התכלת עבור ההפניה שלך.

* שאלות ותשובות מתרגם Microsoft API המסחרי ההכרזה - שאלות ותשובות

* קישור תיעוד MSDN: מתרגם Microsoft

* קישור OData API: השתמש Datasets ביישום שלך

* הבלוג של צוות הרשמי באנגלית: בלוגים MSDN קורות חיים הרשמי - דף הבית של האתר - מתרגם Microsoft (ו מתרגם בינג)

* תמיכה בפורומים: תרגום מכונה, השפה הקטגוריה כלים
    אתה צריך עזרה עוד כאן?
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 19-10-11 ב 21:18.

תודה מידע מיכל. אז אנשים ללא כרטיסי אשראי לא תהיה אפשרות להשתמש google או Microsoft. לכן כל כך vBET תהיה תועלת עבורי. זהו באמת החדשות הגרוע ביותר אי פעם!

תאריך
    אוקטובר 2009

אני לא בטוח לגבי שיטות תשלומים של Microsoft כעת. כמובן יש לנו מושג האם גוגל יוסיף תשלום חדש - זה מתוך ההשפעה שלנו. נא בקש גוגל עבור תשלום נוסף.

גם בהתאם למידע זה מאחד המשתמשים שלנו: http://www.vbenterprisetranslator.co...id-ms-api.html
    Microsoft יש מנוי (לא כמו גוגל תשלמו במהירות הבזק) - כך צריכה להיות זמינה שלם באמצעות שיטות רבות. אני מבין כי להיות מורשה Google כדי לטעון באופן אוטומטי. אך מיקרוסופט יש רק מנוי כך שהוא מותר לשלם באמצעות אחת השיטות (בגלוי). נא פשוט להכניס אותו. אנחנו נלך יש לאחר המהדורה הבאה של vBET 4. x. ברגע זה אין אנו יודעים פרטים עדיין.

אתה צריך עזרה עוד כאן?

פשוט לשדרג 4.4.4 ואחרי 2 דקות יש לי אין ספקים תרגום זמינים. הגיע למגבלת עבור google ו- Microsoft. Bot של אלה דורשות כרטיס אשראי ללכת בתשלום API של, בין אם אתה עובר לקבלת מנוי או לא. (מיקרוסופט) אז עכשיו vBET הוא לא יביא אותי, ואני בטוח כי ישנם רבים פורום בעלי ללא כרטיסי אשראי, או אשר יכולים להרשות תרגומים בתשלום. זהו סיוט!!

תאריך
    אוקטובר 2009

אם הגעת מגבלות מכן צריך רק להמתין עד הוא זמין שוב. נא שים לב למיקרוסופט מדי חודש, מדי שעה להגביל, כך אם עדיין לא תגיע מגבלת החודשי שלך, יהיה עליך תרגומים חדשים בקרוב (בדיקות vBET כל 10 דקות ספק אינה זמינה שוב).
    גוגל יש גבול בטוח השני (אין אנו יודעים מה עוד).

שים לב Microsoft גם לאחר מרץ 2012 תספק API בחינם עם מגבלה חודשית של מיליונים 2 תווים (עכשיו הוא 4). יש לנו מושג זה ייחתך או לא. ברגע זה ידוע כי יהיו זמינים מגבלת חינם.

אודות שיטות המחירים, תשלומים - שוב פנה עם הספקים תרגום - מה אתה מצפה לנו לעשות על זה?...: \
    נוסיף תמיכה עבור ממשקי Api נוסף במידת האפשר. עדיין יש לנו אין השפעה על התנאים של תרגום ספקים חיצוניים. נא ישירות בעיות ישירות אל מקומות שבהם אלה ניתנות לפתרון.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 21-10-11 ב 03:04.

אודות שיטות המחירים, תשלומים - שוב פנה עם הספקים תרגום - מה אתה מצפה לנו לעשות על זה?...: \
    נוסיף תמיכה עבור ממשקי Api נוסף במידת האפשר. עדיין יש לנו אין השפעה על התנאים של תרגום ספקים חיצוניים. נא ישירות בעיות ישירות אל מקומות שבהם אלה ניתנות לפתרון.
    אני לא אני התהפכתי לך עבור זה מיכל, אני יודע שזה לא אשמתך. העובדות הן רק כי אני לא יוכלו להשתמש vBET עם API חינם! פורום שלי גדול מדי, למגבלות בתוך 30 שניות. אז מה התועלת אשר עושה אותי? כבר קשר עם ספקי תרגום. יש דרך אחרת לשלם. אז שוב, לא אשמתך, אך הוא מעבד את vBET מיושן עבור פורומים גדולים.(אם אין לך כרטיס אשראי) וזו עובדה!

תאריך
    אוקטובר 2009

כל עוד באפשרותך אנא להישאר עם vBET - אנחנו מחפשים ספקים אחרים של תרגום, שוק משתנה כל הזמן...
    גם - אם אתה לא משתמש Google v1 עוד נא בטל ניקוי מטמון. תן את המטמון מתמלאים. אני יודע שיש לך פורום גדול, אבל בהנחה שהוא מאוחסן במטמון אולי אצלך מגבלות חינם תהיה מספיק כדי לכסות את הודעות חדשות. גם אתה יכול לקבוע vBET להתעלם מספר דפים שבהם באפשרותך לשקול לא חשובים עבור תרגום. לדוגמה - ערוצי RSS משתנים כל הזמן. אולי אתה תוותר תרגומים על הארכיון... אולי שאר המקומות...

זמן קצר - אנו ממליצים לך לשקול כיצד עדיין להשתמש vBET עם מגבלות חדשות להציב על-ידי תרגום ספקים חיצוניים. שוב - אנחנו רוצים לתמוך יותר.

אתה צריך עזרה נוספת? או לנו להגדיר את הבעיה כפי לפתור?

דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •