חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 10 של 40

אשכול: תרגום סוגיות מרכזיות

תצוגה היברידית

פוסט הקודם Previous Post   Next Post פוסט הבא
    חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

מיכאל, אני כרגע לא משתמש Microsoft, יש לי vBET בחר השתמש Google בלבד, איתור גוגל API V2, השתמש גוגל API V2, לפני השתמשתי V1, פועל הקישור עבור Microsoft מייצרת כיום תרגום אך שלו ההפכפכים, אם אתה סבור שאתה אומר הם מגבלות חודשיים ואז כמובן מגבלות שלי אמור לא עדיין ניתן לאפס עד-1 בנובמבר.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Simon Lloyd View Post
    מיכאל, אני כרגע לא משתמש Microsoft, יש לי vBET בחר השתמש Google בלבד, איתור גוגל API V2, השתמש גוגל API V2, לפני השתמשתי V1, פועל הקישור עבור Microsoft מייצרת כיום תרגום אך שלו ההפכפכים, אם אתה סבור שאתה אומר הם מגבלות חודשיים ואז כמובן מגבלות שלי אמור לא עדיין ניתן לאפס עד-1 בנובמבר.
    הגבולות הם לא בצד שלנו אבל מצד Microsoft. המידע כי קיימת מגבלה חודשית נלקח מכאן: InvalidOperationException:: ID=3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
    נמלה אתה צודק שעשיתי טעות קטנה - המידע המלא הוא:
    הגבלות אמצעי אחסון חינם להשתמש, ב 4 מיליון תווים חודש, לא יותר מ- 400 K ש ח לשעה
    אז לך גם מגבלות שעתי. מצטער דיסאינפורמציה קטן - אני צריך לקרוא אותו בתשומת לב רבה יותר. Microsoft יש גבולות אחרים - נא לבקש מ- Microsoft. ברגע זה אני לא מודע אודות מגבלות אחרות. אם קיבלת הודעת שגיאה בטופס Microsoft לאחר מכן פירוש שתגיע כמה מגבלות שלהם. נא צור קשר עם Microsoft לקבלת מידע מפורט יותר - היא אותם מעניקה לך שגיאה עבור הבקשה המתאים. אני לא יכול להסביר אותם. זהו צד שלישי. במקרה של טעות שגיאה מפתח ההודעה היא שונה מה באפשרותך פשוט לבדוק.

כמו כן אנא שים לב כי הוא לא חייב להיות-1 בנובמבר - איננו יודעים פרטים אודות כאשר החלה תקופה חדשה. זה בחודש לוח שנה, או שהוא סכום של 30 הימים האחרונים, או בדרך אחרת... באמת יש מושג כיצד Microsoft לנהל אותו - נא בקש Microsoft אם דרושים פרטים נוספים. בכל מקרה אם הוא טופס 30 הימים האחרונים לאחר מכן אותו תאפשר לך כל יום כדי לבצע בקשות חדשות (אם אתה לא משתמש מגבלת כולו ביום אחד).
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 04-10-11 ב 00:15.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •