חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 4 Firstראשון 1234 אחרוןLast
תוצאות 11 עד 20 של 40

אשכול: תרגום סוגיות מרכזיות

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

אני ment הגירסה העדכנית ביותר של vbet 3. x עבור vb3.x Vbet 3.5 relase

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

יכולתי אבל thats בטא ואתה מצב אתה לא נותן את התמיכה בו, כי גם הוא לא טוב לי

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

אנא, לעשות את הבדיקה הזו עבור ה-API כל אתה משתמש ב-http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

כאשר אני סיימתי אופטימיזציה באתר שלי, אני רק באמצעות API V1 כמו יש לי רק vBET 3.4.1 מותקן.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Quote פורסם במקור על ידי r.dziadusz View Post
    אנא, לעשות את הבדיקה הזו עבור ה-API כל אתה משתמש ב-http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    אוקי רצתי כי בדיקה זו יש
    החל לבחון תרגום G-API V1
    מבחן התוצאה: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    מבחן השגיאה:

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

יש לי בעיות נוספות, vbenterprisetranslatot.php הוא משתמש כל הזמן שלי המעבד, בדוק להלן:
    מח"ש ************ עדיפות בעלים% CPU זיכרון פיקוד%
    12,493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104-0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12,496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72.0-0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12,495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67.0-0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12,492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42.0-0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12,490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23.5-0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12,484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11.7-0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20,732 (Trace) (Kill) mysql 0 - 1.8-6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - משתמש = mysql - PID-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - לדלג-חיצוני-נעילה -

יש לי מעבד של 4, וזה הורג את האתר שלי עכשיו שהוא לא יכול לקבל תרגומים!, יש לי נכים מחצית התרגומים ועדיין יש את הבעיה!

מישהו יכול לעזור?
    נערך לאחרונה על ידי Simon Lloyd; 01-10-11 ב 19:29.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

אני צריך לשדרג בטא כדי לנסות לפתור את הבעיות שלי, אבל נראה כי אני לא מקבל תרגומים של מיקרוסופט?

הנה מבחן התוצאה Micorsoft:
    החל בתרגום מבחן MS
    מבחן התוצאה: ï »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    מבחן השגיאה:
    חיבור זמן (ms): 237.756103516
    אני כפול chaecked יש לי מזהה MS הנכון!
    נערך לאחרונה על ידי Simon Lloyd; 01-10-11 ב 20:56.

חבר
    תאריך
    אוגוסט 2011
    מקום
    http://harleyforum.se

Quote פורסם במקור על ידי Simon Lloyd View Post
    היי, אני זקוק לעזרה קצת דחוף, אני מגלה היום כי כמה כותרות חסרות חוט אבל אם אני משנה את השפות הם מופיעים (לפעמים), לבדוק כאן http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- ב-Excel גליון פונקציות /] Microsoft Excel פונקציות גליון תראה lotsof הנושאים שמות התחלה אך אין כותרות חוט (טוב אולי אחד או שניים), עכשיו לשנות את השפות אומר יוונית תוכלו לראות את כותרות חוט, לשנות לשפה אחרת וכמה כותרות נעלמו וחלקם נשארים?

מישהו יכול לעזור בבקשה?
    יש בדיוק את אותו הדבר .. בני הזוג החלו לפני ימים אחדים. (גרסה 2.4.4 חינם)

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Simon Lloyd View Post
    היי, אני זקוק לעזרה קצת דחוף, אני מגלה היום כי כמה כותרות חסרות חוט אבל אם אני משנה את השפות הם מופיעים (לפעמים), לבדוק כאן פונקציות גליון עבודה של Microsoft Excel תראה lotsof הנושאים שמות התחלה אך אין כותרות חוט (טוב אולי אחד או שניים), ועכשיו שפות לשנות לומר יוונית תוכלו לראות את כותרות חוט, לשנות לשפה אחרת וכמה כותרות נעלמו וחלקם נשארים?

מישהו יכול לעזור בבקשה?
    אנא שימו לב כי Google v1 מטיל הגבלות נוספות על השימוש ב-API מכיוון שהם מתכוננים לסגירה. ומה שאתה מתאר נראה כאילו אתה מגיע לגבול שלך. כותרים מסוימים (תוכן) אינם מוצגים מכיוון שלא ניתן לתרגם אותם. חלקם בסדר מכיוון שכבר יש לך את זה במטמון. שים לב כי הגירסה החדשה ביותר vBET (מסומן כעת כמו BETA בגלל הרבה שינויים) מאפשר להשתמש API תרגום אחר - שילם Google v2 ועדיין חינם מיקרוסופט. אז זה יכול לפתור את הבעיה שלך אשר לא בצד vBET אבל בצד ספק התרגום - גוגל פשוט להתכונן לסגירת v1. כולנו אומללים בגלל זה.

אתה יכול לבדוק פרטים על התרגום בפועל Google באמצעות googletest - ראה כאן לפרטים: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

דף 2 של 4 Firstראשון 1234 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •