חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 3 של 4 Firstראשון 1234 אחרוןLast
תוצאות 21 עד 30 של 40

אשכול: תרגום סוגיות מרכזיות

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

תודה התשובה מיכאל אבל אם תקרא עוד יותר באמצעות הליך משנה זה תראה כי אני היה נתקל בבעיות נוספות עם vBET 3.4.1 ולאחר מכן לשדרג את גירסת הביתא, אפילו עם גירסת הביתא + גוגל Api V2, גוגל Api V1 ו- Microsoft מזהה הם עדיין לא הראו את התרגום, באופן ידני יש לתרגם כמה עכשיו, אבל ציפיתי אלה תרגומים אשר אבדו re יופיע כאשר לשלם עבור התוצאותאני צמצמו את התמיכה שלי עבור כל השפות עד כמחצית, רק 7 שפות נקראו עד כה על פי סטטיסטיקה גוגל API V2, ועל רק 40 דקות שהשתמשתי בתווים 100,000!

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

כפי מידע נוסף יש לי להגדיר את Google API V2 כמו זיהוי, ניסיתי מיקרוסופט איתור גוגל API V1 אבל לא תרגם את כותרות חוט בחזרה.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Simon Lloyd View Post
    יש לי בעיות נוספות, vbenterprisetranslatot.php הוא משתמש כל הזמן שלי המעבד, בדוק להלן:
    מח"ש ************ עדיפות בעלים% CPU זיכרון פיקוד%
    12,493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104-0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12,496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72.0-0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12,495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67.0-0.5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12,492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42.0-0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12,490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23.5-0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12,484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11.7-0.6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20,732 (Trace) (Kill) mysql 0 - 1.8-6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - משתמש = mysql - PID-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - לדלג-חיצוני-נעילה -

יש לי מעבד של 4, וזה הורג את האתר שלי עכשיו שהוא לא יכול לקבל תרגומים!, יש לי נכים מחצית התרגומים ועדיין יש את הבעיה!

מישהו יכול לעזור?

אנא השתמש הליך משנה אחד לכל בעיה אחת. לשימוש נושא חדש חוט השני. זמן קצר - זה לא vbenterprisetranslator_seo.php שלוקח כל המשאבים שלך -. זה כל הפורום שלך, כי כל בקשה בפורום הולך vbenterprisetranslator_seo.php שבגלל רק קובע כמה מרכיבי vbseo.php וכולל משאבים באמת המבוקש. הגדר כל התנועה שלך בפורום קובץ זה על-ידי קובץ .htaccess שלך. אז אין שום בעיה עם קובץ זה בכלל - זה צריכת כל הפורום שלך. אם תיאור נוסף בתחום זה יש צורך - נא לפתוח שרשור חדש על זה או למצוא שכבר קיימים. בעיה אחת לכל הליך משנה אחד

תאריך
    אוקטובר 2009

אני צריך לשדרג בטא כדי לנסות לפתור את הבעיות שלי, אבל נראה כי אני לא מקבל תרגומים של מיקרוסופט?

הנה מבחן התוצאה Micorsoft:

אני כפול chaecked יש לי מזהה MS הנכון!
    נבדוק את זה עם העדיפות הגבוהה ביותר ואודיע לך על התוצאות - אולי מיקרוסופט שינתה את ה-API אם המבצע אינו מוכר. עכשיו זה חצות במדינה שלנו כל כך נתחיל בבוקר, אבל ראדק מקבל מידע ממני לבדוק את זה בהקדם האפשרי.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי harleyforum.se View Post
    יש בדיוק את אותו הדבר .. בני הזוג החלו לפני ימים אחדים. (גרסה 2.4.4 חינם)
    ראה הסבר כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10379
    היא לא vBET - הוא Google הגבלה חדשה v1 - גוגל v1 מתכונן להיות סגור. אם אתה צריך לדון בכך יותר אנא פתח הליך המשנה שלך במקטע בגירסה החופשית.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    נבדוק את זה עם העדיפות הגבוהה ביותר ואודיע לך על התוצאות - אולי מיקרוסופט שינתה את ה-API אם המבצע אינו מוכר. עכשיו זה חצות במדינה שלנו כל כך נתחיל בבוקר, אבל ראדק מקבל מידע ממני לבדוק את זה בהקדם האפשרי.
    טוב, נחכה לשמוע ממך, אני צריך להפעיל את הקובץ פעמים רבות, אני pm לך את הקישורים קובץ הן גוגל ו-MS באתר שלי, אתה יכול ללחוץ אותם בכל עת שתרצה

תאריך
    אוקטובר 2009

תודה התשובה מיכאל אבל אם תקרא עוד יותר באמצעות הליך משנה זה תראה כי אני היה נתקל בבעיות נוספות עם vBET 3.4.1 ולאחר מכן לשדרג את גירסת הביתא, אפילו עם גירסת הביתא + גוגל Api V2, גוגל Api V1 ו- Microsoft מזהה הם עדיין לא הראו את התרגום, באופן ידני יש לתרגם כמה עכשיו, אבל ציפיתי אלה תרגומים אשר אבדו re יופיע כאשר לשלם עבור התוצאותאני צמצמו את התמיכה שלי עבור כל השפות עד כמחצית, רק 7 שפות נקראו עד כה על פי סטטיסטיקה גוגל API V2, ועל רק 40 דקות שהשתמשתי בתווים 100,000!
    כן אני על זה עכשיו ואני רק ראיתי שאישרת עדכון ל vBET 3.5.0 - תודה שהזכרת
    אם אינך משתמש ב-Google v1 יותר מומלץ להשבית מנקה מטמון. בביתן מיקרוסופט ב-API ו-Google API v2 הוא רשאי תוצאות מטמון, כל עוד אתה צריך.
    כמו כן שקול לחסום כמה דפים אתה חושב אינן רלוונטיות עבור תרגום - vBET מאפשרת להגדיר אילו עמודים יש להתעלם לתרגום.
    וכמובן שימוש חופשי עדיין API של מיקרוסופט. אני יודע שיש בעיה עכשיו - זה רמז כללי - נפעל לתקן זאת.

תאריך
    אוקטובר 2009

כפי מידע נוסף יש לי להגדיר את Google API V2 כמו זיהוי, ניסיתי מיקרוסופט איתור גוגל API V1 אבל לא תרגם את כותרות חוט בחזרה.
    שים לב זיהוי לא מתרגם! זה רק מזהה הודעה שפה לעטוף לתוך BBCode אם המסר הוא בשפה אחרת. התרגום עצמו קורה כאשר הוא נחוץ. אז אפשרויות זיהוי לא תשנה התנהגות בדף שלך במהלך דור - זיהוי משמש רק כאשר הודעה חדשה מגיע.

תאריך
    אוקטובר 2009

טוב, נחכה לשמוע ממך, אני צריך להפעיל את הקובץ פעמים רבות, אני pm לך את הקישורים קובץ הן גוגל ו-MS באתר שלי, אתה יכול ללחוץ אותם בכל עת שתרצה
    יכול להיות מועיל - תודה בשבילנו זה באמת גם אי נוחות גדולה כי גוגל מציב גבולות, אבל זה לא תלוי בנו.
    זאת הבעיה עם מיקרוסופט יכול להיות באג, או הקשורים כמה שינויים ב-API (ההודעה אומרת כי המבצע לא בסדר). אז אנחנו צריכים לבדוק את זה.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

היי, אתה צריך להיות במיטה עכשיו , יש לי חסמו את כל הדפים בעבר כי לא הייתי צריך תרגום. כרגע אני פשוט להגדיר להשתמש ב-API V2 אבל מוגבל מדי יום 100,000 תווים בשל העלות.

אני צריך להגדיר מנקה מטמון "Dissabled", אני תוהה אם הוא נכה כפי שאולי החמיץ את טעות דפוס "דיסsabled "מראה admincp שלי אבל אולי תוסף מחפש" מושבת "?

דף 3 של 4 Firstראשון 1234 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •