חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 4 של 4

אשכול: תחומי משנה שפות נפרדות.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2011

Default תחומי משנה שפות נפרדות.

Text automatically translated from: Spanish to: Hebrew
    Translated text
    בואנוס días.He כבר מסתכל ברשימה של תכונות, אבל אף אחד כי אני רואה אם הכוח הוא implementada.Se תחומי משנה שפה נפרדת, למשל: אם המשתמש מזין ספרדית והזן "es.midominio.com" להראות את כל ההודעות שנכתבו בספרדית (ושל שפה אחרת, זה מראה את התרגום עבור ספרדית). אם המשתמש מזין "fr.midominio.com" כדי להציג את הדף ואת שנכתבו בצרפתית juntamente.Esto יש ב vBET?
    Original text
    נערך לאחרונה על ידי r.dziadusz; 28-09-11 ב 07:37. סיבה: BBCode לערוך

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

vBET לא תומך תת דומיין עכשיו. אנו מוסיפים / code / לתוך כתובת האתר - אפשר לראות דוגמאות בפורום שלנו על ידי לחיצה על דגלים.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2011

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    vBET לא תומך תת דומיין עכשיו. אנו מוסיפים / code / לתוך כתובת האתר - אפשר לראות דוגמאות בפורום שלנו על ידי לחיצה על דגלים.
    Text automatically translated from: Spanish to: Hebrew
    Translated text
    יש לי פורום SMF מתורגם 5 שפות, שפות נמצאים תחומי משנה. עכשיו אני רוצה לעבור Vbulletin ו-Google לשמור את הקישורים כפי שהם יוצרים תנועה רבה. קישורים אתה חושב יהיה אותו דבר.
    לדברי-Google Webmaster Tools, משנה בכל הקשור לשפה, לכן אם דומיין www קשורה ספרדית, אנו יכולים להתייחס suchas לא להבין את השאר.
    Original text

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

נא שים לב כי אם תשתמש .htaccess 301 לנתב מחדש כתובת URL הישנה ל- Google מכן אחד חדש re-index אותו ללא כל רופפים. ברגע זה vBET אינו מוכן ב תרגום מעקב כדי לתמוך תחומי המשנה. עלינו לחקור את האפשרות של שינוי. נא לפתוח שרשור חדש בבקשת תכונה. עדיין אין אנו רואים אותה כבעלת עדיפות גבוהה.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •