חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 4 של 4

אשכול: מעבדים בעיה ופורומים איטי יותר, פחות ההכנסה

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2009

Default מעבדים בעיה ופורומים איטי יותר, פחות ההכנסה

קניתי את זה mod עם רישיון מצפה כי הכנסות AdSense שלי יהיה טוב יותר.
    אבל עבור 10 הימים האחרונים האתרים שלי כל כך איטי, כי ההכנסות של AdSense שלי להוות מחצית ..
    כל יום אני קם income.So 10 dolar פחות איבדתי לפחות 100 דולר.
    במשך בפורומים קטנים יותר mod זה יהיה good.But אם יש פורומים גדולים 5 שנים לאחר מכן היא אוכלת המעבד שלך.
    השרת שלי הוא לא רע server.It יש 4 GB rams.Although הוא חזק מאוד יש לי את הבעיה הזו.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אנא עשו אופטימיזציות תצורה. אם יש לך הרבה תוכן אז זה צריך להיות מתורגם, וכן הרבה קישורים חדשים מייצר הרבה תנועה חדשה. כמו כן שים לב כי הדף נוצר הרבה יותר מהר אחרי התרגום במטמון. אז התרגום הראשון תהיה איטית יותר, משום שגוגל צריך לתת לנו טקסטים מתורגמים. vBET משמש בהצלחה על ידי בפורומים הגדולים באמת.

אני אכתוב מאמר על תצורות vBET אשר יכולה לסייע לך עשה תרגומים פחות יקר (אני יוסיף קישור בתגובה חדשה כאן). כמו כן יש לציין כי 3.3.0 יהיה הרבה אופטימיזציות נוספות אשר עשה את זה אפילו יותר מהר פן משאבים יקרים (במיוחד עבור מטמון הפניות).

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

כאן יש לך שאלות בנוגע לביצועים. אנא שמיטה אלה ההוראות (במיוחד על מתן תרגומים פחות בתחילת חסימת רובוטים עבור דפים מתורגמים לא רלוונטי):
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

כמו כן, אנא הבט להאמין vBET לקנות היתה החלטה טובה באמת, גם אם אתה לא יודע איך להגדיר את זה בהתחלה:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

אנו מקווים כי הוראות יעזור עוד פעם אחת - 3.3.0 יהיו הרבה שיפורי ביצועים נוספים עם מערכת מטמון חדש (טבלאות נפרדות עבור כל תרגום יהיה עשוי אינדקסים קטנים יותר מהר + אנו רואים תמיכה מטמון ברמה 2) ו הניתובים מחדש שישנם משופרת (בעדינות הרג דור העתיד עמוד אם להפנות כבר מתרחש - זה יהיה בטוח CPU שלך עומד הודעות חדשות בדפי תירגם התרגום שינוי בדפים חוט).

אנא הישאר איתנו - אנו נעשה כמיטב יכולתנו להתאים את vBET לצרכים שלך

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

אני ממליץ לך רק לאפשר את 10 השפות באינטרנט לכל היותר. עשרת באינטרנט שפות - העולם אינטרנט סטטיסטיקה

ייתכן שתרצה להעיף מבט אופטימיזציה של השרת שלך. מצאתי vb Optimise היה גם עזרה גדולה. vB ייעל 1.3.2 - פורום vBulletin.org

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •