חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 5 של 5

אשכול: באמצעות תמונה 1 במקום 52

Default באמצעות תמונה 1 במקום 52

כאשר אני משתמש בכל השפות זה עלול להשפיע על הביצועים של האתר שלי עם requist יותר של 52 תמונות, כל תמונה עבור כל שפה

קראתי somthing לפני השימוש 1 תמונה המכילים את כל icaons או תמונות דגלים אבל שכחתי איפה
    anywhy
    זה כמו מה yahoo.com שימוש בצד שמאל שלה להראות הרבה קישורים שירותיה אלא באמצעות תמונה אחת עבור כל הסמלים כי הם מראים

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

תודה על ההערה שלך. ברגע זה אנו רואים הרבה בעיות עם הגישה הזאת. אם עשינו רק תמונה אחת ואז זה יהיה לא ניתן לבחור אילו דגלים אתה רוצה להיות פעיל.

גם לאחר 52 תמונות קטנות אינן משפיעות על הביצועים שלך כמו שאתה יכול לדמיין. 1 הדפדפנים תמונות המטמון, כך אלה אינם מורדים בכל פעם. 2 אלה תוכן סטטי אז זה לא משתמש הרבה משאבי שרת רק משתמש ברוחב פס שלך.

אנו פתוחים לרעיונות. אם יש לך רעיון איך לפתור את נושא אחד התמונה עדיין מאפשרים לבחור איזה פורום שפות רוצה תמיכה נבחן זאת מקרוב. ברגע זה גישה כזאת תהיה מנוונת פונקציות vBET בפועל.

כן זה לא ישפיע על לחץ עבור כל שפה חוץ אנחנו צריכים להראות תמונה אחרת ehen את הזכות lnaguage השאיר אותו להראות את הדגל
    ולכן אנחנו צריכים 2 תמונות
    אחד משמאל לימין אחר מימין לשמאל

אני יחפש מאמר להסביר איך להשתמש בו

תאריך
    אוקטובר 2009

יש בעיות יותר - פריסות כמה אין מקום מספיק, צריך לעטוף תמונות. זה לא יהיה אפשרי אם רק תמונה אחת יופק.

תאריך
    אוקטובר 2009

בוצע. ייכלל במהדורה הבאה פתרון:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...ss-sprite.html

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •