חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 4 של 4

אשכול: האם אני יכול לבטל vbet בבלוג?

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוגוסט 2011

Default האם אני יכול לבטל vbet בבלוג?

יש לי תצורה מסוימת VB4 שלי שם הפורום הוא על site.com / בפורום בלוג על blog.site.com וכל פרופילי משתמשים ב [שם משתמש]. Site.com ואת הבלוג שלהם [שם משתמש]. באתר .com / blog (כל זה נעשה על ידי vBSEO).

ניסיתי בשרת מבחן v2 vBET חינם שלך, אבל את הבלוגים ופרופילים לא ניתן לתרגם כל כך הייתי רוצה להשבית בעמודים אלה. האם זה אפשרי?

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

כן אתה יכול לבטל בלוגים בגירסה המלאה באמצעות Admin CP -> vBET -> אפשרויות תרגום -> התעלם כתובות - אתה יכול פשוט להגדיר שם "/ הבלוג.
    זה לא יעבוד עבור פרופילי משתמשים, כי אין חלק URL נפוצות (חוץ. site.com, אבל זה להתעלם הכל). שינוי קוד קטן vBET יפתור את הבעיה (במקום שבו התעלם URL נבדקת גם אנחנו יכולים לבדוק האם זה עמוד הפרופיל באמצעות ערך THIS_SCRIPT).

התעלם כתובות אפשרות זו לא זמינה בגרסה חופשית.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2011
    מקום
    http://yuforum.net

Admin CP - > vBET - > אפשרויות תרגום - > להתעלם כתובות Url

אנא אמור לי... כיצד להתעלם 4.4.x vBET האו ם פורומים ספציפי... examle... פורום זה...

יש לי בערך 140 פורומים ציבוריים..., אני רוצה לתרגם רק חצי פנסיון שלי... רק כמה דיונים בפורומים... אודות 70 פורומים...

אני חייב להכניס בכל הפורומים 70 זה... התעלם כתובות Url... או מה?

יהיה בסדר להוסיף תכונה חדשה... כלול/אי-כלילה פורומים... פורום מזהים המופרדים באמצעות פסיק... או בחר (CTRL + לחיצה) מכשפה בפורומים כדי לכלול או לא לכלול...

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

ברגע זה תומך vBET תוך התעלמות על-ידי חלק כתובת URL. עבור בקשות תכונה, נא לפתוח שרשור חדש במקטע בקשת תכונה.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •