חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 4 של 4

אשכול: כיצד לערוך את התרגום?

אסור
    תאריך
    אוקטובר 2009

Default כיצד לערוך את התרגום?

היי שם.

תודה על התוסף, התקנו את זה בשביל לקוח וזה באמת מרשים! יש לי שתי שאלות, אם כי:

1. האם יש דרך להסיר את דגל גרפיקה אבל לשמור על שפה לתרגום / בתפריט הבחירה? שותפים של הלקוח שלי הם בעיקר באמריקה ואפריקה מאשר באירופה, ולכן הדגלים אינם ישימים מאוד.

2. ברגע שאנו פוסט (אומרים באנגלית) בהודעה מתורגם, איך לערוך את התרגום, אומר לתקן טעות תרגום? כאשר אנו רואים בשפה שנייה (למשל, ספרדית), לחיצה על עריכה עדיין נותן את ההודעה באנגלית.

תודה!

אסור
    תאריך
    אוקטובר 2009

Followups ל # 2: אם לערוך את ההודעה בשפת המקור, האם VBET מחדש לתרגם את ההודעה?

ואם אתה לא יכול לערוך את (בדוגמה שלי, ספרדית) תרגום, אבל להגיב בפורום הספרדי עם תיקונים, אתה יכול למנוע * זה * תשובה להיות מתורגם לשפות אחרות (בדוגמה זו, אנגלית) ?

תודה!

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Yahoraenespanol View Post
    היי שם.

תודה על התוסף, התקנו את זה בשביל לקוח וזה באמת מרשים! יש לי שתי שאלות, אם כי:

1. האם יש דרך להסיר את דגל גרפיקה אבל לשמור על שפה לתרגום / בתפריט הבחירה? שותפים של הלקוח שלי הם בעיקר באמריקה ואפריקה מאשר באירופה, ולכן הדגלים אינם ישימים מאוד.

2. ברגע שאנו פוסט (אומרים באנגלית) בהודעה מתורגם, איך לערוך את התרגום, אומר לתקן טעות תרגום? כאשר אנו רואים בשפה שנייה (למשל, ספרדית), לחיצה על עריכה עדיין נותן את ההודעה באנגלית.

תודה!
    1. ברגע זה דור דגלים הוא קידוד. אם אתה משתמש רק התפריט הנפתח אתה יכול לשנות את הדגלים לתמונות ריק (1x1 פיקסלים שקופים) כך אלה לא יהיה גלוי. כמו כן אתם תמיד יכולים להיכנס לקוד ולשנות אותו, אבל במקרה כזה תצטרך לנהל את זה אחרי כל עדכון.

2. אתה לא רשאי לשנות כל תרגום - זה TOS Google ואנחנו לא תומכים פונקציות אשר שוברת תנאי השירות של Google. סליחה ... אם TOS ישתנה נתמוך פונקציונליות כזו. ברגע זה יהיה לשבור את הכללים של גוגל.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Yahoraenespanol View Post
    Followups ל # 2: אם לערוך את ההודעה בשפת המקור, האם VBET מחדש לתרגם את ההודעה?

ואם אתה לא יכול לערוך את (בדוגמה שלי, ספרדית) תרגום, אבל להגיב בפורום הספרדי עם תיקונים, אתה יכול למנוע * זה * תשובה להיות מתורגם לשפות אחרות (בדוגמה זו, אנגלית) ?

תודה!
    vBET תמיד נותן לך תרגום של תוכן בפועל של פוסטים. אם פוסט משתנה אז תרגום משתנה - אתה יכול לבדוק את זה

אם לפרסם את ההודעה אז זה יכול להיות תמיד ראיתי בכל השפות הנתמכות. שים לב כי אתה תמיד יכול לראות את ההודעה המקורית (פשוט ללחוץ על החץ למטה) ואם יו מחפשים על תרגום בשפה באותה הודעה, אז רק הטקסט המקורי מוצג מסומן שזה לא תורגם מכיוון שהוא כבר בשפה הזאת - אתה ניתן גם לבדוק את זה

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •