חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 14

אשכול: CMS כתבות לא בתרגום

Default CMS כתבות לא בתרגום

פורומים ובלוגים נראה עובד בסדר גמור אבל את המאמרים CMS אינן בתרגום בעת הוספת אחד בשפה זרה. הוספת [lang =] [/ lang] תגים באופן ידני לא משנה גם.

הבחנתי גם לא ניתן להוסיף תגובות למאמרים CMS. בעיה נוספת היא חלק מהטקסט נראה להיעלם בעת הצגת בשפות אחרות. דוגמה:
    Code:
    http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 22-01-14 ב 10:50. סיבה: BBCode תיקון

Quote פורסם במקור על ידי Wulf View Post
    הבחנתי גם לא ניתן להוסיף תגובות למאמרים CMS.
    היי וולף, אתה אולי יש mod תבנית הודעה Dragonbyte טק איפשרה עדיין? היתה לי אותה בעיה עם אין הערות שהיו אפשרי. לאחר השבתת כי mod זה עבד שוב.

מזל שור, תודה על ההצעה אבל אני לא צריך את זה מותקן.

אני מקבל את זה במסוף שגיאה פיירפוקס כאשר מנסים להוסיף הערה:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") הוא null

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

כרגע בדקתי באחד המאמרים CMS שלך, הלך לעמוד מתורגם וזה מתורגם היטב.

שים לב [Lang] אינה נתמכת עבור מאמרים CMS, כי אין לו חוש - מאמרים CMS היא לא משהו מה כל אחד יכול לכתוב (כמו הודעות, בלוגים) - אלה המאמרים נכתבים על ידי קבוצה קטנה מאוד של אנשים שצריכים לדעת שלך בפורום השפה. האם אתה באמת רוצה מאמרים CMS שלך להיות כתוב בשפות אחרות? ואני מתכוון בכתב - אני יודע שאתה רוצה צינור תירגם לך את זה מתורגם

למעשה, זה חשוב CMS שלנו, כדי לאפשר בשפות רבות. יש לנו כבר בסעיפים CMS עם מאמרים שנכתבו בשפות שונות. לדוגמה:

SaabWorld - Nederlands
    SaabWorld - Français

אנחנו נמצאים בפורום העולם רוצה לשמור מאמרים המקומית ממדינות שונות בשפתם. חשוב עבור בלוגים אלא גם כתבות CMS.

לדוגמה, מאמר זה הגרמני צריך ללכת בדף הבית כמו מאמר CMS אבל הטקסט הגרמני המקורי יישאר.
    Code:
    http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 22-01-14 ב 10:51. סיבה: BBCode תיקון

תאריך
    אוקטובר 2009

אישור כל כך - אני מבין את הצרכים שלך. ברגע זה הוא אינו נתמך. אנו נעבוד כדי לתמוך [Lang] גם מאמרים CMS. אני מניח שיש בעיה כלשהי לפני שעזבנו אותה לא צריך, אבל אני אבדוק את זה שוב ולראות מה קורה שם

PS.
    נא לפתוח אשכול חדש בנושא הקישור האחרון שלך. אני רואה מבחן המקורית לא נכלל שם. כמו כן, נא לתאר אין זה בעיה גלובלית או רק בבלוגים, או רק עבור ערך זה בלוג בפרט.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 09-08-11 ב 18:46.

זה יהיה מדהים יש את האפשרות הזו עבור המאמרים CMS. תודה מחפש את זה.

כל המחשבות על הבעיה להגיב למאמרים CMS?

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Wulf View Post
    הבחנתי גם לא ניתן להוסיף תגובות למאמרים CMS. בעיה נוספת היא חלק מהטקסט נראה להיעלם בעת הצגת בשפות אחרות. דוגמה: SaabWorld (Polska) - סאאב ארה"ב prezes אני dyrektor טימותי Colbeck mówić na צהריים sierpnia silnika Prasa Gildii
    נא לשמור על נושא אחד לכל חוט אחד. אחרת אנחנו יאבדו בדיון. נא לפתוח אשכול חדש לכל נושא אחד. כמו כן, נא לתאר טוב יותר את הנושא - מה בדיוק חסר ...
    החוט הזה הוא על התמיכה [Lang] במאמרים. מצטערים על אי הנוחות - בסוף זה יעזור לכולנו

סליחה, חשבתי אלה היו קשורים לנושא. אני פשוט נבדק שוב ועכשיו הערות פועלים בסדר גמור! די מוזר זה פשוט קבוע עצמה אז אני מאשים אותו על שגיאה המשתמש שלי .. נא להתעלם

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •