פורומים ובלוגים נראה עובד בסדר גמור אבל את המאמרים CMS אינן בתרגום בעת הוספת אחד בשפה זרה. הוספת [lang =] [/ lang] תגים באופן ידני לא משנה גם.
פורומים ובלוגים נראה עובד בסדר גמור אבל את המאמרים CMS אינן בתרגום בעת הוספת אחד בשפה זרה. הוספת [lang =] [/ lang] תגים באופן ידני לא משנה גם.
הבחנתי גם לא ניתן להוסיף תגובות למאמרים CMS. בעיה נוספת היא חלק מהטקסט נראה להיעלם בעת הצגת בשפות אחרות. דוגמה:Code:http://saabworld.net/pl/content/saab-usa-president-i-coo-timothy-colbeck-mówienie-w-motor-press-guild-sierpnia-śniadanie-627/
נערך לאחרונה על ידי vBET; 22-01-14 ב 10:50. סיבה: BBCode תיקון
מזל שור, תודה על ההצעה אבל אני לא צריך את זה מותקן.
אני מקבל את זה במסוף שגיאה פיירפוקס כאשר מנסים להוסיף הערה:
document.getElementById ("vbet_addbbcodes") הוא null
כרגע בדקתי באחד המאמרים CMS שלך, הלך לעמוד מתורגם וזה מתורגם היטב.
שים לב [Lang] אינה נתמכת עבור מאמרים CMS, כי אין לו חוש - מאמרים CMS היא לא משהו מה כל אחד יכול לכתוב (כמו הודעות, בלוגים) - אלה המאמרים נכתבים על ידי קבוצה קטנה מאוד של אנשים שצריכים לדעת שלך בפורום השפה. האם אתה באמת רוצה מאמרים CMS שלך להיות כתוב בשפות אחרות? ואני מתכוון בכתב - אני יודע שאתה רוצה צינור תירגם לך את זה מתורגם![]()
למעשה, זה חשוב CMS שלנו, כדי לאפשר בשפות רבות. יש לנו כבר בסעיפים CMS עם מאמרים שנכתבו בשפות שונות. לדוגמה:
SaabWorld - Nederlands
SaabWorld - Français
אנחנו נמצאים בפורום העולם רוצה לשמור מאמרים המקומית ממדינות שונות בשפתם. חשוב עבור בלוגים אלא גם כתבות CMS.
לדוגמה, מאמר זה הגרמני צריך ללכת בדף הבית כמו מאמר CMS אבל הטקסט הגרמני המקורי יישאר.
Code:http://saabworld.net/blogs/frank-wulfers/runway-terminal-337/
נערך לאחרונה על ידי vBET; 22-01-14 ב 10:51. סיבה: BBCode תיקון
אישור כל כך - אני מבין את הצרכים שלך. ברגע זה הוא אינו נתמך. אנו נעבוד כדי לתמוך [Lang] גם מאמרים CMS. אני מניח שיש בעיה כלשהי לפני שעזבנו אותה לא צריך, אבל אני אבדוק את זה שוב ולראות מה קורה שם
PS.
נא לפתוח אשכול חדש בנושא הקישור האחרון שלך. אני רואה מבחן המקורית לא נכלל שם. כמו כן, נא לתאר אין זה בעיה גלובלית או רק בבלוגים, או רק עבור ערך זה בלוג בפרט.
נערך לאחרונה על ידי vBET; 09-08-11 ב 18:46.
זה יהיה מדהים יש את האפשרות הזו עבור המאמרים CMS. תודה מחפש את זה.
כל המחשבות על הבעיה להגיב למאמרים CMS?
סליחה, חשבתי אלה היו קשורים לנושא. אני פשוט נבדק שוב ועכשיו הערות פועלים בסדר גמור! די מוזר זה פשוט קבוע עצמה אז אני מאשים אותו על שגיאה המשתמש שלי ..נא להתעלם