חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 4 של 4

אשכול: באמצעות geolocation או ip2location והצעות אחרות

Default באמצעות geolocation או ip2location והצעות אחרות

יש לי שועל אש בערבית אז כשאני לבקר באתר שלך יפנה אותי ערבית lang>> זה בסדר
    אבל אני גם משתמש ב-IE בגירסה אנגלית והוא ישתמש באתר שלך בגרסה אנגלית
    האם יש משם להוסיף abilit לעשות גורם נוסף לכך באמצעות geololcation או ip2location כי יגדילו גם את הבחירה הטובה ביותר lang ברירת המחדל עבור vistor כי בפעם הראשונה לבקר באתר הראשי

דבר נוסף:
    אני requist כדי highlite את התמונה של השפה בשימוש עמוד מתורגם

גם בהם חשוב לי:
    כאשר המשתמש לבחור את שפת ברירת המחדל המקורית של האתר
    הוא צריך לקבל כברירת מחדל בעת השימוש באתר, ללא כל תרגום הוא רוצה להגיב או להוסיף חוט: האפשרות שפה כברירת מחדל עבור אותו: אין להוסיף BBCodes שפה

גם:
    תגובה מהירה disscussion קבוצה שאני רואה זאת, אינו תומך

ויש כמה באגים כתבתי על זה:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...n-bug-url.html

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

תודה על דעות והצעות. נא לשמור על כל דוח הצעה / באג חוט נפרד - זה יגרום ניהול אלה הרבה יותר קל. וגם אין צורך להצביע על הנושאים האחרים שלך - אנו רואים אותם ואנחנו קוראים כל הודעה בפורום זה

אודות הצעות שלך:
    - מיקום גיאולוגי: כפי שכבר ציינו אנו משתמשים בהגדרות הדפדפן ואנחנו דבר אלה בכושר טוב יותר, שכן אנשים יכולים להיות מחוץ לבית ואם אתה הולך על 2 שבועות מדינה אחרת זה לא אומר שאתה יודע את השפה שלהם באופן אוטומטי כמו כן, זה היה משפיע לא רק את הביצועים, אלא גם אנו רואים איך זה יכול להשפיע על רובוטים אינדוקס הדף שלך. כפי שאנו יודעים רובוטים לא להשתמש בעוגיות השפה, אבל יש IP של אשר מצביע על כיוון מסוים. האם אתה בטוח שאתה רוצה להיות מנותב רובוט?
    - תמונות להדגיש: הוסיף ברשימה TODO
    - שפת ברירת המחדל כמו שפה בפורום: באופציות במקרה כזה להוסיף BBCode הם מהנהנים מוצג בכלל (אין לו חוש כיוון השפה שלו היא אותה שפה מודעה בפורום) - אז אני לא מבין את הבעיה. אתה יכול לתאר את זה יותר?
    - התשובה המהירה לדיון בקבוצה: הוסיף ברשימה TODO. אני חושב שזה צריך להיות נתמך כבר, אבל לא יכול להיות באג או כמה אנחנו מתגעגעים למקום בדיון הקבוצה. יהיה אישור 3.3.0.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

גולת הכותרת דגל פעילים לעשות - ייכללו 3.3.0

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •