חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 16

אשכול: / פורומים צירף שם תחום ברחבי האתר

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יולי 2010

Question / פורומים צירף שם תחום ברחבי האתר

vBSEO 3.6
    vBulletin 3.6.8
    vBET 2.3.x
    vBSEO מפת האתר

התקנתי את גרסת החינם למבחן ולא מצאתי את התרגום עובד נהדר!

עם זאת, יש בעיה רצינית על כתובות:

האתר שלי הוא אתר הרשתות החברתיות (xxx.com URL) משולב עם פורום vBulletin v3.6.8 (xxx.com כתובת האתר / פורום).

. לאחר התקנת vBET ואת השינויים שנעשו שורש בפורום htaccess, אני נתקל בבעיה - פעם אני בוחר תרגום, אני לא יכול לחזור xxx.com כמו כל כתובות האתרים xxx.com עכשיו הופך xxx.com / פורומים.

עבור כתובת הדף למשל? Xxx.com / index.php מוסיקה = עכשיו הופך xxx.com / פורומים / index.php? עמוד = מוסיקה ולכן חלק הרשתות החברתיות של האתר הוא שבור לחלוטין כמו כל כתובות האתרים מנותב בפורומים vBulletin.

בנוסף, ה-URL בפורום, אשר היה xxx.com / פורומים, לא הופך xxx.com / פורומים / פורומים.

אם כיביתי כתובת אתר למעקב הבעיה לעיל יהיה נעלם אבל תרגום אוטומטי גם מפסיק, וזה לא מה שאני רוצה.

שמתי / פורומים כפרמטר פורום הספרייה הגדרות vBET, ואני בעקבות הוראה לשנות. Htaccess עבור משתמשים vBSEO.

מה אני חסר?

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

זה יכול להיגרם על ידי תצורה שגויה. שים לב פורום הספרייה פרמטר אמור לשמש רק כאשר הפורום שלך משתמשת ספריית משנה כתובת ה-url כאשר הוא ספריית אמיתי (לא וירטואלי - כמו למשל שנעשו על ידי vBSEO). זה מתואר בבירור בתיאור פרמטר.

אז ודא כי יש לך זכות זו. אנא נקי שלך פורום הספרייה פרמטר ולבדוק עשה את זה לעזור.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יולי 2010

כתובת הפורום שלי הוא xxx.com / פורומים ובגלל זה הוספתי / פורומים בספרייה פורום הגדרות vBET.

הסרת זה לא עזר. לאחר הסרת הזה, את ה-URL של הפורום, כאשר התרגום נבחרה, הופך xxx.com / cs / פורומים (cs היא שפה), וכתוצאה מכך קישור שבור.

הנה htaccess שלי בספרייה בפורומים / root.:

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

# RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
    # RewriteRule (.*) http://www.xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.xxx\.com$
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

תאריך
    אוקטובר 2009

לא הבנתי אותך לפני בגלל התיאור הזה:
    עבור כתובת הדף למשל? Xxx.com / index.php מוסיקה = עכשיו הופך xxx.com / פורומים / index.php? עמוד = מוסיקה ולכן חלק הרשתות החברתיות של האתר הוא שבור לחלוטין כמו כל כתובות האתרים מנותב בפורומים vBulletin.
    עכשיו אני מבין. הכל בסדר - רק גרסה חופשית vBET אינם תומכים תרגום של תוכן חיצוני - מתרגמת רק בפורום. כתובת: xxx.com / index.php עמוד המוזיקה = מחוץ לפורום אז זה שובר. גרסה vBET חינם מתרגמת רק תוכן בפורום. לא יותר מזה.

גרסה מלאה vBET מתרגמת תוכן שנוצר מחוץ לפורום עם vBulletin - אתה יכול לראות את זה בפורום שלנו. ראו כאן התוכן:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/
    או כאן
    http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    לשחק עם התרגום.

אם אני עדיין לא מבין את הבעיה - אנא שלח לי כתובת האתר המדויקת של דף מה שהופך את הבעיה.
    אם אני מבין נכון - אז התשובה היא: vBET חינם אינם תומכים תרגום של תוכן מחוץ לפורום, משלם תומך מחוץ לדפי הפורום שנוצר עם מנוע רכב.

PS.
    ב htaccess הכללים שלך עבור vBET נמצאים במקום הלא נכון -. אלה צריכים להיות קצת לפני הכללים vBSEO - אין חוקים אחרים צריך להיות בין vBET ותקנון vBSEO.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יולי 2010

כן הכללים שלי לפני הכללים vBSEO.

אני אקנה גרסה מסחרית. האם אני צריך להסיר את גירסה חופשית ולהתקין גרסה מסחרית?

תאריך
    אוקטובר 2009

כן - אם אתם רוצים להתקין גרסה מסחרית אז קודם אתה צריך להסיר את הגירסה החופשית - היא מספיק כדי להסיר אותו על ידי Admin CP.

כמו כן, שים לב. Htaccess הכללים ישתנו.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יולי 2010

היי רכשתי גרסה מסחרית, גרסה חופשית להסיר ולהתקין 3.x. גרסה מסחרית עבודות תרגום, עם זאת יש לי בדיוק את אותן בעיות כמו עם הגרסה החינמית.

הייתי צריך לכבות את כתובת האתר למעקב אחר כתובת הופך xxx.com / פורומים / פורומים כשאני לנווט.

בנוסף, עדיין קיימת בעיה נוספת -. הכללים לאחר הוספת כתובת מול כללים vBSEO ב htaccess, הקישור vBSEO מפת שבור. יש לי הדף לא נמצא על מפת האתר כתובת האתר שלי. הסרת כל הכללים vBET יגרום מפת אתר העבודה שוב, אבל זה בהחלט לא פתרון.

האם אני מפספס משהו?

תאריך
    אוקטובר 2009

כדי לקבל מפת האתר פועל vBET כללים לעבור למקום המתאים. אתה פשוט לא הוראות שמיטה - בהוראת תיארת בבירור לשים כללים vBET קצת לפני הכללים vbseo.php ואתה מגדיר את זה לפני הכללים מפת במקום. כמו כן, אנא ודא שיש לך כללים לגרסה בתשלום - אחד חופשי יש כללים שונים. הסר הכללים הישנים ושמתי חדשים במקום המתאים + להוסיף מדריך בפורום 2 הכללים הראשונים (בדיוק כפי שמתואר בהוראות). אם זה עדיין לא עובד - בבקשה לשלוח כל תוכן קובץ htaccess השתנה..

אודות / פורומים / פורומים - מה שהגדרת עבור Admin CP -> vBET -> ראשי -> פורום מדריך?

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יולי 2010

אוקי תודה. פתרתי מפת השבור בעיה הקישור. אבל .. / פורומים / בעיה בפורומים עדיין קיימים. וכן, אני מגדיר / פורומים בעמדת הפיקוד Admin -> vBET -> ראשי -> מדריך הפורום. ללא הגדרה בפורומים בתחום זה התרגום אפילו לא עבודה - זה יוביל לדף שאינו קיים.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יולי 2010

הנה הקובץ הנוכחי שלי htaccess תחת שורש xxx.com / פורומים.:

# Comment את השורה הבאה (להוסיף "#" בתחילת)
    # להשבית פונקציות mod_rewrite.
    # שים לב: אתה עדיין צריך להשבית את גרזן ב
    # לוח הבקרה vBSEO להפסיק url משכתב.
    RewriteEngine ביום

# שרתים מסוימים דורשים את ההנחיה Rewritebase להיות
    מופעל # (להסיר "#" בתחילת להפעיל)
    # שימו לב: כאשר מופעלת, עליך לכלול את הנתיב
    # לתיקיית השורש vB (כלומר RewriteBase / פורומים /)
    # RewriteBase /

RewriteBase / פורומים /

% RewriteCond HTTP_HOST} ^ {www \\. Xxx \\. Com $
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php מפת = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & מנותב = / בפורום / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & מנותב = / בפורום / 2 $ [L, QSA]

RewriteCond% REQUEST_URI} {! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((ארכיון /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% REQUEST_FILENAME} {!-F
    % RewriteCond} {REQUEST_FILENAME!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | תמונות) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    כפי שאתה יכול לראות, הייתי צריך להסיר
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    מ .htaccess כדי להפוך URL מפת האתר עובד. ? האם זה מה שאני אמור לעשות אני לא זוכר שקראתי בכל מקום להדרכתך שעלי למחוק כללים vBSEO בקובץ .htacess כדי שתהיה מפת אתר ש-URL להמשיך לעבוד. . זה ידפוק vBSEO שלי?
    נערך לאחרונה על ידי myandy99; 12-08-11 ב 00:51. סיבה: עוד שאלה על vBSEO ו מפת

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •