חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 3 של 3

אשכול: Fatar שגיאה לאחר התקנת

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יולי 2011

Arrow Fatar שגיאה לאחר התקנת

היי, אני להסיר 2.4.4 חינם

והתקנת, 4.x מוגדר על פי readme

אני מקבל שגיאה זו, כאשר מנסה לגשת בפורום או לתרגם ס"מ:

אזהרה: require_once ([path] / includes / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php) [function.require-פעם]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב [path] / includes / class_friendly_url.php (287): eval () ' ד קוד בקו 4

שגיאה חמורה: require_once () [function.require]: נכשל בפתיחת נדרש "/ home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php '(include_path ='.:/ usr/lib64/php: / usr / lib / php ') ב / home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/class_friendly_url.php (287): eval ()' קוד ד בקו 4
    נערך לאחרונה על ידי vforum; 19-07-11 ב 21:31.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

נא ודא שטענת כל תוכן הטופס vBET החבילה שלך בפורום. זה נראה כאילו אתה מפספס את הקובץ. נא ודא כי שהעלאת הקובץ / כולל / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php. אם אתה עושה לי בבקשה PM גישה פרטי Admin CP ו-FTP - אני אבדוק מה קורה שם.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 19-07-11 ב 17:45.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

כפי שאתה המתואר PM בנושא נעלם - זה היה פגם לקוח FTP שלך ששינה שמות הקבצים לאותיות קטנות. אז אני סוגר את זה חוט. במקרה של בעיות אחרות נא ליצור חוט אחד לכל בעיה אחת

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •