חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 15

אשכול: שגיאה חמורה: אין אפשרות ויכריז vbseo_thread_seotitle () (לא סגור עדיין)

Exclamation שגיאה חמורה: אין אפשרות ויכריז vbseo_thread_seotitle () (לא סגור עדיין)

סליחה, אבל זה לא סגור.

כמו שאמרתי, עשיתי את השינויים בקובץ (ראה קוד להלן) נטען זה (וכן, אני החליפו את הישן).

Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
    {
    global $vbphrase;
    if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
    {
    $ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
    if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX && 
    ($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
    $ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    }
    }
    }
    הגדרתי את האפשרות vbseo שמור שאינם באנגלית דמויות כתובות
    החלפת תוכן של מטה מילות מפתח? כבויה.

סוג קישור מוגדר: VBSEO_URI

ערכים htaccess מתווספים

Code:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    נטען את השגיאה מוצג.

אז בבקשה עצה

תודה

StarBuG
    נערך לאחרונה על ידי StarBuG; 12-12-09 ב 10:54.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

הסיבה היחידה לתקשר זה יכול להיות מוצג היא פונקציה vbseo_thread_seotitle מוכרז פעמיים. לכן יש צורך להוסיף את זה אם אמירה. כל תצורות אחרות אין לי מה לעשות עם בעיה זו.

אנא ודא כי לאחר שינויים שהעלית קובץ במקום המתאים (אני יודע שכתבת שעשית, רק בבקשה לבדוק את זה בצד שרת זה יש את מה שהוא צריך).

אם אתה בטוח 100% אז בבקשה PM לי גישה פרטים FTP שלך.

גישה FTP אינו אפשרי, מצטער.
    תודיע לי מה שאתם צריכים לדעת ואני לספק אותו.

צירפתי את הקובץ כארכיון ZIP.

אני גרזן קבצים vBulletin במשך כמעט 10 שנים.
    הוספת שתי שורה של קודים לא כל כך קשה אתה יודע.

חייבת להיות בעיה במקום אחר

נ.ב.: הקובץ המצורף אני הורדתי מפורום חיים שלי על 20sek לפני
    pps: היה לי vBSEO 3.3.1 לרוץ לשדרג רק 3.3.2. בעיה זהה לשם אחרי השינויים.
    נ.נ.נ.ב.: charset שלי: ISO-8859-1 (גרמנית) אני מקווה שזה לא בעיה
    נערך לאחרונה על ידי StarBuG; 12-12-09 ב 19:11.

אוקי מצאתי פתרון חלקי לבעיה.

Charset שלי היה סט עם אותיות רישיות (ISO-8859-1)
    אחרי שיניתי אותו כל העבודות vBET באותיות קטנות אלא עבור דף הפורום הראשי.
    (אתה צריך לכלול את זה לתוך ידנית את ההתקנה או לשנות את הקוד, כך זה עובד עם אותיות רישיות מדי )

בהתחלה חשבתי הערכים ב הגדר כינויים הבית היו את הבעיה,
    אבל גם ללא ערכים בדף הבית של פורום לא נתן את אותה הודעת שגיאה.

בשנת ספציפיות:
    אם הגדר כינויים הבית ריק, באנגלית בלבד (בתרגום שיש domain.de / en / כדף בפורום הראשי) עובד
    השפה העיקרית שלי (domain.de) נותן את השגיאה.

אם אני מוסיף את index.php כניסות index.php? עד הגדר כינויים הבית אז / en / חלק מקבלת פסים מן url ושניהם אנגלית וגרמנית לא עובד.

אנא עצה

ps: עוזב הגדר כינויים הבית ריק נותן לי קצת כאבי בטן כי זה רציני אם דליפת PR 3 פורום ראשי URL (Index.PHP, Index.PHP? ו /) קיימים
    נערך לאחרונה על ידי StarBuG; 12-12-09 ב 19:53.

תאריך
    אוקטובר 2009

היי.

שמחה לשמוע שאת מתקרבת צעד נוסף, ועדיין מצטערת שזה כל כך כואב במקרה שלך. מקווה כי נהנה vBET כאשר הוא סוף סוף פועל יכסה את כל הצרות האלה

אודות המקרה תחתון ועליון - יש עניין רק עבור קידוד utf-8 וזה המתוארות במדריך. השינוי שלך לא היה שום קשר עם "לא יכול vbseo_thread_seotitle ויכריז ()"-. מאז שאתה ב-PHP כל כך הרבה זמן אתה לדמיין לתקשר זה בבירור אומר כי הפונקציה הוכרז כבר ANC לא ניתן redeclared אז זה צריך להיות צירוף מקרים, אבל את המסר טוב, כי אין לך את הבעיה יותר.

אודות חדש. אנא ודא שיש לך תצורה vBET טוב htaccess -. במיוחד כאשר הפורום נמצא בתיקיית ב-URL. אפשרויות vBET בקטגוריה ראשי חשובים - לבדוק אותם ולקרוא תיאורים - אין להשתמש אם זה לא מתאים.
    אני לא יכול להגיד לך הרבה יותר מאז לא נתן את הודעת השגיאה, או URL בפורום אמיתי. אנא PM אותי הכתובת של הפורום אז אני יוכל לראות את ההתנהגות הזאת.

היי

הפורום שלי www.patientenfragen.net
    הפורום לא פועל בספריית משנה.

ההגדרות העיקריים הם:

גוגל API Key (בעיה עם או בלי מפתח)
    פורום שפה: גרמנית
    בפורום בספרייה: ריק
    בפורום תחום עיקריים: ריק
    סוג הקישור: VBSEO_URI
    קישור התרגום סוגים: יצירת כתובת URL של פי קונצנזוס קישור SEO (כלומר, '/ en / הכתובת ")
    לשמור על ספריות: ריק

Htaccess.
    # Comment את השורה הבאה (להוסיף "#" בתחילת)
    # להשבית פונקציות mod_rewrite.
    # שים לב: אתה עדיין צריך להשבית את גרזן ב
    # לוח הבקרה vBSEO להפסיק url משכתב.
    אפשרויות + FollowSymLinks
    RewriteEngine ביום

# שרתים מסוימים דורשים את ההנחיה Rewritebase להיות
    מופעל # (להסיר "#" בתחילת להפעיל)
    # שימו לב: כאשר מופעלת, עליך לכלול את הנתיב
    # לתיקיית השורש vB (כלומר RewriteBase / פורומים /)
    RewriteBase /

% RewriteCond} {HTTP_HOST! ^ Www \\. Patientenfragen \\. הנקי $
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ /? (En | דה) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & מנותב = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule ^ / (en |? דה )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & מנותב = / 2 $ [L, QSA]

RewriteCond% REQUEST_URI} {! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((ארכיון /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% REQUEST_FILENAME} {!-F
    % RewriteCond} {REQUEST_FILENAME!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | תמונות) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php מפת = $ 1 [L]

RewriteCond% REQUEST_URI {} (admincp / | modcp / | צ'אט | cron | vbseo_sitemap | mrdump)!
    RewriteRule ^ ((ארכיון /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% REQUEST_FILENAME} {!-F
    % RewriteCond} {REQUEST_FILENAME!-D
    RewriteCond% REQUEST_FILENAME} {/! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | תמונות) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    אני לא יכול להראות לך את ההתנהגות לחיות כי אז בפורום שלי לא יעבוד בפעם הזאת.

אנא עצה

נ.ב.: בדקתי את המקרה העליון והתחתון, ועדיין עובד. לא יודע למה זה עבד טוב יותר לאחר השינוי הראשון.

תאריך
    אוקטובר 2009

אודות למה זה לא עבד אחרי השינוי charset הראשון - כפי שכתבתי זה היה צירוף מקרים, יש לי כמה תיאוריות מה יקרה אז (אני יודע שאתה להתמודד עם זה - אייל אלה רק תיאוריות כלליות בנושא כזה לא עלייך ועל במקרה שלך):
    - קובץ יכול להיות שונה באופן שגוי
    - קובץ יכול להיות שהועלה לפני השינויים ניצל
    - קובץ יכול להיות שמועלים בספרייה הלא נכון, כך vBSEO עדיין ראה את הישן
    - שרת לקבל טיפש והתעלמו כי גירסה חדשה של קובץ מתרחשת עובד עדיין על הישן (זה קורה לפעמים - תרופה טובה היא לשמור את הקובץ שוב להעלות את זה שוב)

אבל הנקודה היא - חלק זה עובד עכשיו

בנושא בפועל - עכשיו vBET מושבת אז אני לא מסוגל לראות את ההתנהגות. האם זה אפשרי כי אתה מפעיל אותו והוא לא מראים דגלים (מקום מותאמים אישית) - משתמשים כדי לא ללכת לשם ואני יוכלו לבדוק אותו באופן ידני?

תצורה vBET שלך נראה בסדר, גם. קובץ htaccess. אחת בפורום משהו דומה, אבל הם בלגן משהו vBSEO תצורה vBSEO צוות קבוע זה. אנא בדוק האם שכחת יכולים הבלגן הזה על ידי הפניות אישית. ניתן גם לבדוק האם להעיר "RewriteBase /" לעזור - אבל זה פשוט ירי.

ברגע זה אני לא יכול להגיד לך יותר. אני אצטרך לראות את זה ואולי אני אצטרך לגשת לספק לך תמיכה יותר. בבקשה לפחות לתת לי לתקשר השגיאה אשר אתה רואה כשאתה רוצה לתרגם את הדף הראשי. כמו כן שים לב שאתה לא צריך להוסיף על שפת ה-URL של שפת ברירת המחדל שלך בפורום (זה לא עובד ככה - על מחדל אתה רק צריך קישורים נורמלי).

כמו כן אני אבודה קצת עם תיאור הבעיה ולכן לגעת בו יהיה הרבה יותר טוב. אם אתה מודע על בעיות אבטחה ואז אתה יכול ליצור חשבונות זמני לתמיכה או בפורום מבחן שנעשו עם תצורה זהה. נשמח לתת לכם תמיכה מלאה שלנו, אבל אתה צריך לאפשר לנו על כך. ברגע זה אנו יכולים רק לנחש מה באמת קורה.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 13-12-09 ב 20:43.

תאריך
    אוקטובר 2009

ועוד ירייה - מחפש על vBSEO ברירת המחדל הכללים נסה לשנות את:
    Code:
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    עד:
    Code:
    RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

הודעת השגיאה שאני מקבל בדף הראשי הוא

שגיאה חמורה: אין אפשרות ויכריז vbseo_thread_seotitle () (בעבר הצהיר בנתיב / / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) בנתיב / / vbenterprisetranslator_seo.php על קו 43
    אני לא יכול להדגים לך את ההתנהגות הזאת כי אז בפורום שלי לא יעבוד, אפילו כאשר דגלים יוסרו.
    השגיאה היא תמיד להציג בעמוד הפורום הראשי עם או בלי תרגום. כל הדפים האחרים לעבוד בסדר.
    אני יכול לצפות בפורומים משנה, האשכולות בשתי השפות הלאה vBET כי סוף עובד מצוין.
    רק כאשר אני מנסה בדף הפורום הראשי שהוא www.patientenfragen.net השגיאה מופעים הדף לא נטען.
    זה לא משנה אם אני לגשת אליו דרך תחום ישירות או גרסה מתורגמת www.patientenfragen.net/en/
    השפה העיקרית שלי (שהוא לא domain.net domain.net / de /), כמו גם את התרגום לאנגלית אינו פועל כאשר שינויים htaccess נוכחים.

הצעה htaccess שלך לא עוזר.
    כמו כן, הסרת rewritebase לא עושה את העבודה.

הכללים vBSEO שלי לשכתב אישית הם:
    "המדד ^ \\. Php \\? עמוד regeln = '=>' regeln.html"
    "המדד ^ \\. Php \\? עמוד Impressum = '=>' impressum.html"
    "המדד ^ \\. Php \\? עמוד AGB = '=>' nutzungsbedingungen.html"
    "המדד ^ \\. Php \\? עמוד Datenschutz = '=>' datenschutzerklaerung.html"
    "המדד ^ \\. Php \\? עמוד notfallnummern = '=>' notfallnummern.html"
    "המדד ^ \\. Php \\? עמוד קישורים = '=>' links.html"
    "המדד ^ \\. Php \\? עמוד impfkalender = '=>' impfkalender.html"
    "^ Werbung \\. Php '=>' werbung.html"

"^ Vbglossar \\ php \\ לעשות = showcat & catid = (\\ d +) & cattitle =(.*)'=>' lexikon / $ 2 -.? 1 $ / '
    "^ Vbglossar \\. Php '=>' lexikon /"

"^ פרטית \\. Php \\? לעשות = showpm & pmid = (\\ d +) '=>' הפרטי nachrichten / $ 1.html"
    "^ פרטית \\. Php '=>' הפרטי nachrichten /"

"^ Faq \\. Php \\? Faq = vb_faq '=>' Hilfe / פורומים /"
    "^ Faq \\. Php $ '=>' Hilfe /"

"^ השנה \\. Php $ '=>' kalender /"
    "^ השנה \\. Php \\? C = 1 $ '=>' kalender /"
    "^ השנה \\. Php \\? (C = 1 &)? לעשות = (שנה display. +?)(& =)?$' => 'kalender / 2 $ / [NF]
    "השנה \\. Php \\? (C = 1 &)? Nojs = 1 '=>' kalender / nojs / [NF]
    "השנה \\. Php \\? (C = 1 &)? לעשות = (display. +?) & Nojs = 1 '=>' kalender / $ 2/nojs / [NF]
    "השנה \\. Php \\? (C = 1 &)? שבוע = (\\ d +) = 1 & nojs '=>' $ kalender/woche- 2/nojs / [NF]
    "השנה \\. Php \\? (C = 1 &)? חודש = (\\ d +) לשנה & = (\\ d +) = 1 & nojs '=>' kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [NF]
    "^ השנה \\ php \\ לעשות = getinfo & (c = 1 &) יום = (\\ d +) -.? (\\ D +) - (\\ d +) (& c = 1) $? '=>' Kalender / 2 $ / $ 3 / 4 $ / "
    "^ השנה \\. Php \\? לעשות = getinfo & e = (\\ d +) (& יום = [0-9 \\ -]+)?(& c = 1)? $ '=>' Kalender/ereignis- 1 $ / '
    "^ השנה \\. Php \\? (ים =&)?( c = 1 &)? (שבוע =)? חודש = (\\ d +) & השנה = (\\ d +) (& c = 1)? (& לעשות = displaymonth)? $ '=>' kalender / 5 $ / 4 $ / "
    "^ השנה \\. Php \\? C = 1 & שבוע = (\\ d +) (& = לעשות displayweek & חודש =.+?)?$' => 'kalender/woche- 1 $ /'
    נותן לך גישה לאתר החיים שלי לא אפשרי מסיבות אבטחה, מצטער (אפילו צוות Jelsoft אינו מקבל גישה ממני).

תודיע לי מה אתה צריך infos ואני שמח לספק לך אותם.

אני יכול לשלוח לך הגדרות vbseo_all.xml שלי אם אתה חושב שזה ניגוד vBSEO. פשוט שלח לי את הדוא"ל שלך דרך PM
    נערך לאחרונה על ידי StarBuG; 14-12-09 ב 09:55.

כשהקמתי חיל שורש פורום כדף הבית? עד NO אז patientenfragen.net / en / עובד
    וכן patientenfragen.net / en / index.php

אולם patientenfragen.net (גרמנית, השפה העיקרית) עדיין לא עובד (ראה הודעת השגיאה לעיל)

אבל patientenfragen.net / index.php עובד

יש עוד רעיונות?

אם יש לך MSN או ICQ לשלוח לי תעודת זהות שלך אני יכול להראות לך התנהגות לחיות

ps:
    אני לא רוצה להשתמש index.php או index.php?

הסרתי אותם הגדר כינויים הבית כאשר התקנתי vBET אבל אני ממש לא אוהב את זה
    בבקשה לשנות את זה לעתיד.
    זוהי בעיה רצינית דליפה יחסי ציבור!
    נערך לאחרונה על ידי StarBuG; 14-12-09 ב 10:15.

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •