חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 2 Firstראשון 12
תוצאות 11 עד 15 של 15

אשכול: שגיאה חמורה: אין אפשרות ויכריז vbseo_thread_seotitle () (לא סגור עדיין)

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

כפי שאני רואה יש עדיין בעיה עם פונקציה redeclaring. אני לא יכול לבדוק מה בדיוק קורה, אבל אם ביצעת שינויים בקובץ המתאים vBSEO כמתואר במדריך ההתקנה, ולאחר מכן את הרעיון רק ברגע זה יש לי כי הוא כלל כמה מכניס אותך בחזרה קובץ vbenterprisetranslator_seo.php - זה לא אמור קורה אני לא רואה איך זה אפשרי אבל בלי לבדוק אין לי רעיונות אחרים כרגע.

בבקשה ללכת vbenterprisetranslator_seo.php ועשה מהדורה זהה functions_vbseo_createurl.php / כוללת - כך למצוא vbseo_thread_seotitle לתפקד ולהגדיר את סעיף אם סביבו. בבקשה תגיד לי זה עוזר.

אני מבין את בעיות האבטחה שלך - אבל עדיין אתה יכול לעשות העתק בפורום - להסיר תכנים ביותר ולהשאיר רק כמה הודעות דמה. מה שאנחנו צריכים כדי לעזור לך היא ללכת התצורה המדויק בשרת המדויק ולראות מה קורה ולברר מדוע. vBET משמש בפורומים רבים - דברים כאלה קורה בשום מקום אחר, כך שלמרבה הצער אנחנו לא יכולים לתת לך תשובה מיד גם אם נשמח מאוד לעזור לך.

על הגדר כינויים הבית . נעשה ניסויים באזור הזה כפי שאני זוכר vbseo פריקים אם ניתוב מחדש נעשה פשוט ל"/", אז אנחנו צריכים לעשות פנימי נתב מחדש ל-index. php (זה לא מראה על ידי הדפדפן)-הגדרת הכינויים שלך היה לבצע לולאה מחדש. אנחנו נבדוק את זה שוב ולראות איך למנוע את זה, אבל בבקשה לזכור כי עכשיו אתה מדבר על פונקציונליות של mod אחרים ואנחנו לא אחראים על התנהגותו-אנחנו נותנים דרך להשתלב vBSEO, אבל עדיין מה קורה בתוך vBSEO זה קורה בתוך vBSEO... נוספה ברשימת הפעולה כדי לחקור בעיה זו שוב. גם בבקשה לנסות להגדיר כינויים כאלה ב-htaccess תחת כללי vBET-כך זה ייתן לך 301 ניתוב הימנעות דליפות ו vBET יהיה עדיין מסוגל לעבוד, מאז זה יהיה לפני זה לא אחרי (ב vBSEO אשר עשה 301 עבור vBET בקשה). אבל בבקשה להחזיק בניסויים כאלה עד שעשינו vBET עובד בסדר בפורום שלך.

אם אני מבצע שינויים vbenterprisetranslator_seo.php אני מקבל דף ריק

תאריך
    אוקטובר 2009

ברגע זה הדבר היחיד העולה על דעתי היא כי בדרך כלשהי יש לך לולאת ניתוב פנימי. אתה בא vbenterprisetranslator_seo.php אז זה הולך vBSEO ו vBSEO גורם פנימי להפנות שוב vbenterprisetranslator_seo.php אני לא יודע האם זה באמת קורה, אבל זה הניחוש שלי מאז אני לא יכול לבדוק את זה. זה יכול להסביר למה היה לך redeclaring שגיאה ומדוע לאחר שינויים אתה מקבל דף ריק עכשיו.

אם יש לך מושג מה יכול לגרום זה (כמה תצורה vBSEO) בבקשה לתקן את זה. אחרת בבקשה ללכת עם התקנה הליך האינטגרציה עוד פעם אחת - צעד אחר צעד. וודא כי הכל מוגדר כמו שצריך.
    אם אחרי זה הבעיה עדיין קורה אז אנחנו צריכים פרטים גישה כדי להיות מסוגל לתת תמיכה שלנו במקרה זה. אם לא בפורום אמת אז להעתיק את זה (ניתן ללא נתונים האשכולות אמיתי - אנחנו צריכים תצורה שלך).

תאריך
    אוקטובר 2009

תודה גדולה על מתן גישה לעותק בפורום. המשתמשים שלך יהיה שמח מאוד לדעת שהסרת את כל הנתונים שלהם כדי לשמור עותק על פרטיותם

בעיה נפתרה
    הוספתי את השורה הזאת שלך vbenterprisetranslator_seo.php:
    Code:
    $_SERVER['REDIRECT_URL'] = '/vbseo.php';
    שימו לב גם שניתן להגדיר באפשרות vBSEO: חיל שורש פורום כדף הבית? אז לא יהיה לך דליפה PageRank על הקישורים שלכם בפורום.

והנה בא עוד חדשות טובות - נראה כי לאחר השינוי vbenterprisetranslator_seo.php ניתן להשתמש באפשרות vbseo "הגדר כינויים הבית"- הוא נחוץ רק כדי לשנות את הכלל הראשון:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    אני אבדוק את זה גם על 3 פורומים שונים שלנו עם vBSEO. ואם זה יעבוד שם, אני אכלול את השינויים האלה בשחרור הרשמי

מקווה שאתם שמחים עכשיו

עובד!

מושלם, תודה

דף 2 של 2 Firstראשון 12

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •