חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast
תוצאות 11 עד 20 של 21

אשכול: ¿כיצד להגדיר את כפתור עורך קודי מוצר?

אני פרט הגדרה של שינוי הקידוד אני צריך ואני רוצה תקציב לך על כך.

זה לא רק תרגום הימנעות בין 2 שפות: זה מורכב לתצורת צפייה החדשות הזמינות (לא לתרגם ספרדית & קטלונים) כמצב משתמע עבור הפורום.

זה צריך להיות כהשלמה דרך לסמן הנוכחית ההודעות קטלוני בדרך כלשהי אוטומטיות (שאילתה google ליכלכה ¿?) לפני autodetection הוא מחדש.

אני מודה ג'אווה המקורי, הגרסה צפייה במצב מתאים למדי בהקשר לשוני שלנו.

אני לא בדק את זה עד עכשיו כמו שאני למרות שזה נועד רק עבור ביצועים SEO.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אני רואה 2 הודעות לפני שאתה מבקש עזרה, אך האחרון כתבת כי הפתרון האמיתי הוא מתאים. אז בהנחה - אתם צריכים לעזור יותר כאן או שהוא כבר בסדר? עיד שאתה עושה - מה אתה צריך?

קשורות לנושא פתיל זה, אני עדיין חושב על כפתור בעורך כדי להפוך קודי הכניסה על ידי חברי הצוות יהיה נהדר.

באשר בפורום הבטון שלי, אני פרט לצרכים שלי כפרויקט פתיל אחר.

תאריך
    אוקטובר 2009

אז אנחנו יכולים לשקול את זה סגור, או עדיין צריכה קצת עזרה כאן?

יש פתרונות פשוטים ניתן להנפיק לך:
    1. הפעל זיהוי שפה אוטומטי (אפשרויות vBET ב Admin CP) - המשתמשים יהיה פשוט לכתוב הודעות vBET יהיה אטום אותה lang BBCode באופן אוטומטי
    2. משתמשים חיל להגדיר שפת ברירת המחדל שלהם (גם אפשרות vBET) - כאשר המשתמש שלו קבע כי ברירת המחדל של שפה אחרת שפה בפורום אז vBET באופן אוטומטי להוסיף אפשרות עורך BBCode (לא כמו כפתור, אבל כמו כפתור רדיו - לעטוף לשפה או לא) - אתה יכול לראות איך זה עובד גם בפורום שלנו - פשוט להגדיר שפת ברירת המחדל שלך מלבד אנגלית (להשתמש CP משתמש).
    שתי האפשרויות אינן אידיאלי הצורך שלי.
    הייתי צריך כחבר הצוות יש דרך לשנות את השפה גלישת הודעה על קליק אחד בלבד.

אולי זה לא פתרון, אני מודה. ניתן להעביר להצעות תכונות אם אתה מסכים.

תאריך
    אוקטובר 2009

בסדר, אבל בשביל מה אתה צריך את זה? אני צריך לברר מה שדרוש באמת. אתה כבר פתחה בקשה תכונה אחרים כדי ליצור כלי פשוט אשר עוטפים את כל ההודעות שכבר נוצרו כראוי lang BBCode. אז אם יהיה לך את זה אז כל ההודעות הישן יהיה עטוף. גם אם זיהוי שפה אוטומטי מופעל, כל ההודעות הנכנסות החדש יהיה עטוף כראוי (למעט חריגים שבהם גוגל לא יזהה את השפה). אז במקרה כזה מה על כפתור זה? תן לנו תסריט מלא איך אתה חושב שזה יהיה לעבוד. אני מבין שאתה רוצה יש כפתור, אבל אני באמת לא מבין את הצורך אני לא בטוח שזה מכוסה כבר על ידי בקשה תכונה אחרים שלך. במיוחד כי כתבתם עכשיו כפתור זה עבור חבר סגל כל כך כפי שאני מבין עכשיו זה לתיקון מסרים שאינם עטופים lang BBCode כראוי. אנא תקן אותי אם אני מבין את זה לא נכון.

אפילו עם autodetection מופעלת, הייתי רוצה לספק למשתמשים דרך פשוטה כדי לציין שהם writting ב קטלוני כמו שהם כותבים הן ספרדית קטלוני בפורום.

אם autodetection עובד 100% הוא לא חייב, אבל אני חושב היא בקשה פשוטה מאוד הוא תכליתי יותר מאשר הדו לשוניים את לחצן האפשרויות בורר: BBCode / לא BBCode

תאריך
    אוקטובר 2009

כך אישור. הייתי אבוד, כי ההודעה הקודמת ראיתי שזה עבור חברי הצוות לא עבור כל החברים. אז לא הייתי בטוח מה צריך בשביל זה באמת קיימים.

עכשיו אני מבינה (מצטער אם כתבתי את זה לפני ונאלץ לחזור על זה).

הבקשה שלך היא ייחודית מדי בפורום הספציפי שלך להיכלל השחרור הרשמי. אז אנחנו לא מתכוון לכלול אותו vBET. במיוחד כי עם איתור אוטומטי מופעל זה ממש לא נחוץ כמו אלברט איינשטיין אמר "הדברים צריכים להיות פשוטים ככל האפשר, אך לא פשוט". אנו סבורים כי מתן כפתור כזה רק לבלבל את המשתמשים, יחשבו שהם חייבים ללחוץ עליו במקרה של כתיבה קטלאנית. וזה מוריד את השימושיות של הפורום. הפתרונות פשוטים - כמו סתם לכתוב מה שאתה רוצה ולתת את הטיפול במערכת על שאר - טובים יותר עבור משתמשים לדעתנו.

אבל אנחנו יכולים לעזור לך להוסיף כפתור כזה.
    כפי שכתבתי כבר יהיה קל אם אתה משתמש כבר פונקציונליות קיימים רק לשנות את המראה של זה. אז vBET כבר יודע איך לעטוף ב lang BBCode, על פי קלט נוסף מעורך. כל מה שאתה באמת צריך זה לשנות את המראה של זה (יש לנו לחצן הבחירה, אתה רוצה רק כפתור) וכוללים זה תמיד (אנו כוללים במצב מסוים).
    לכן - אתה כבר יודע איך להוסיף את כפתור כתמונת מראה לכלול הפוסט הראשון. מה צריך גם הוא:
    1. כוללים שדה מוסתר:
    Code:
    <input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
    2. כלול ג'אווה סקריפט פשוט אשר יהיה להגדיר שם קטלוני קוד (לא נבדק):
    Code:
     <script language="javascript">
    function vbet_setCatalan(){
    document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
    return false;
    }
    </script>
    שים לב שאתה יכול עשה את זה יותר מורכב כדי לאפשר להגדיר unset / כפתור
    3. הפעל את פונקציית ג'אווה סקריפט כאשר לוחצים על הלחצן. אז להוסיף כפתור שלך:
    Code:
     onClick="vbet_setCatalan()"
    אם אתה לא רוצה לעשות פונקציה מורכבת יותר (אשר יוכלו גם ערך unset) אז אתה יכול פשוט להגדיר את הגוף לתפקד התכונה onClick ואינם כוללים סקריפט java כפונקציה בכלל.
    כמו כן שים לב שאם אתה רוצה שזה יהיה ידידותי למשתמש לדעתך להוסיף לחצן זה כמו כפתור לעבור כך שהמשתמש יידע זה כבר מופעל או לא. זה יהיה כל הרבה יותר פשוט אם אתה רוצה להוסיף שם התיבה במקום כפתור, אבל עם כפתור אפשר גם לעשות את זה, רק יותר מורכב אם אתה רוצה לעשות את זה נכון (כך ההגדרה unsetting)

שים לב לשנות את יוצג לאחר שהמשתמש מבצע המסר - אז זה ישמש בצד השרת.

אם אתה רוצה שזה יעבוד בצד הדפדפן, אז אתה לא צריך 1 צעד - רק פונקציה Java Script (מצורף כפתור), אשר ייקח על ידי id (או על ידי מבנה אם אתה לא יכול לחזות id עורך) הטקסט אזור עורך ולהוסיף תוכן פתיחה וסגירה lang BBCode. במקרה כזה אתה גם לא צריך לדאוג כל כפתור לעבור (משתמש פשוט לראות שזה הוא הוסיף כבר עורך). רק אתה צריך לבדוק את זה עטוף כבר (אין טקסט להתחיל lang BBCode) ולהתעלם לחץ על כפתור במקרה כזה (כדי למנוע גלישת מספר פעמים).

בבקשה תגיד אתה צריך עזרה נוספת כאן. אם כן - בבקשה לספר היכן במיוחד.

תודה!

מפורט מאוד והסביר היטב, תודה.

דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •