חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 3 123 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 21

אשכול: ¿כיצד להגדיר את כפתור עורך קודי מוצר?

Default ¿כיצד להגדיר את כפתור עורך קודי מוצר?

אני גר באזור דו לשוני אשר מניות ספרדית קטלוני כמו שפות.

ספרדית מוגדר כשפה בפורום מחדל, אך משתמשים רבים יכולים לשנות את הקשר מספרדית קטלוני תלוי באיזה חוט / פורומים מבקרים.

משתמשים רבים יהיה רווח כפתור הודעה עורך זה היה פשוט להכניס קודי מוצר קטלוני בהודעות הרצוי.

[Lang = ca] .... [/ Lang]

ניסיתי לצבור על כפתור זה ביד אבל הטקסט מוכנס רק מסר (קודי) ולא להורג כמו הפקודה המוצר.

האם יש פתרון פשוט זה?

נערך לאחרונה על ידי forosmb; 16-07-11 ב 14:56.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

יש פתרונות פשוטים ניתן להנפיק לך:
    1. הפעל זיהוי שפה אוטומטי (אפשרויות vBET ב Admin CP) - המשתמשים יהיה פשוט לכתוב הודעות vBET יהיה אטום אותה lang BBCode באופן אוטומטי
    2. משתמשים חיל להגדיר שפת ברירת המחדל שלהם (גם אפשרות vBET) - כאשר המשתמש שלו קבע כי ברירת המחדל של שפה אחרת שפה בפורום אז vBET באופן אוטומטי להוסיף אפשרות עורך BBCode (לא כמו כפתור, אבל כמו כפתור רדיו - לעטוף לשפה או לא) - אתה יכול לראות איך זה עובד גם בפורום שלנו - פשוט להגדיר שפת ברירת המחדל שלך מלבד אנגלית (להשתמש CP משתמש).

בבקשה תגיד אתה צריך עזרה נוספת?

תאריך
    אוקטובר 2009

התשובה לא - נחשב לפתרון. אם לא כתוב כאן

תודה על מענה.

אף אחד הפתרונות הללו להתאים 100% לצרכים שלי אף.

לא הייתי רוצה לאלץ משתמשים לבחור את שפת שלי בפרופיל, כמו רובם לשנות שפת כתיבה או נושאים בין הנושאים.

יתר על כן, google אוטומטי לאתר בשפה לא מתאים או. זה חל רק על הודעות מתויג כ [Lang] ועם רוב המשתמשים ללא שפה פרופיל מוקצה, דרך זו אינה תפקודית.

יש לי עוד נושא רלוונטי, המהווה את השפה פעם נבחרה פרופיל זה יכול להיות חזר "לא נבחר". אני מתעקש המשתמשים שלי אין להשתמש בשפה פרופיל קבוע או (זהו ההקשר דו לשוני אמיתי) ואחרי בדיקות תצורה הם רואים asignation קבוע כי הם יכולים לחזור. היינו צריכים לתקן את זה.

ההצעה שלי כפתור השפה תג על עורך גמיש יותר, ומציע functionlity יותר "לפי דרישה" למשתמשים מן נקודת המבט שלי.

אתה צריך גם להיות מודעים לכך מוסיף קבוצות משתמשים משני הדרך המוצר אינו משפיע מאוד נפוץ תצורה משתמשים אלבומים. "0" ברירת המחדל עבור גודל התמונה אלבומים אמצעי גודל מוגבל מראש overides כל posible משתמשים אחרים באלבום. זה חלק המכניקה קהילות משתמשים, אבל זה יהיה הכי טוב כדי ליצור קבוצות משתמשים בשפה חדשה עם אישור קבוע האלבום לא גודל אינסופי.

תודה על התמיכה שלך.

תאריך
    אוקטובר 2009

Google אוטומטי לזהות עובד רק עבור הודעות שלא מתויגים כ [Lang] (אין צורך לבדוק אם הוא כבר מוגדר). זה מיושם להגדיר [Lang] עבור ההודעה למשתמש באופן אוטומטי וזה עובד עבור כל המשתמשים, לא משנה יש להם להגדיר שפת ברירת המחדל שלהם או לא. אתם מבינים איך זה עובד. אם אתה חושב שזה עובד לא רע הפורום - נא לפתוח אשכול חדש לנושא חדש.

נא לפתוח נושאים חדשים בנושאי החדש שלך - זה יאפשר לנו שחין בעיות שלך בנפרד ולשמור היסטוריה בעיה לנקות. אנחנו לא יכולים לנהל את הבעיות ב חוט אחד. אז בבקשה לפתוח נושאים חדשים לבעיה משתמשים אוטומטי לזהות אם אתה חושב עובד בסדר בפורום שלך.

שים לב כי הוספת כפתור השפה BBCode יש כמה בעיות. האם אתה באמת רוצה לאלץ את המשתמש שלך בכל פעם ללחוץ על הלחצן ובחר אחת 53 שפות, ממצא זה הראשון של הקורס על רשימה ארוכה כזו. שים לב כי בפועל אין פתרון סוגיית ארוחת ערב כזה. וזה נעשה בכוונה, כדי למנוע בעיה כזו. כמו כן, כגון "לפי דרישה" פונקציונליות אין מטרה בכלל. מי יכתוב את המסרים שלו בשפות שונות? כל הודעה בשפה שונה ובכל פעם לבחור בו מסר זה? ... פעם אם מישהו רוצה עדיף להשתמש איתור אוטומטי עבור משתמש זה כוח מאשר כדי לבחור אותה בעצמו.

אתה לא רוצה לכפות את המשתמש להגדיר את שפת ברירת המחדל, אבל רוצה להכריח אותו לעשות את זה בכל פעם שהוא כותב הודעה? ... גם אתה לא צריך להכריח את המשתמש להגדיר שפת ברירת המחדל - אנא השתמש זיהוי שפה אוטומטי. היא מיועדת במקרים כאלה, וזה עובד בסדר. אתם מבינים איך זה עובד.

שפת ברירת המחדל המשתמש אינו vBulletin מחדל להשתמש בשפה. אין לו השפעה על כל דבר אבל העורכים. למה אתה רוצה unset זה?

אני לא צריך כפתורים עבור 53 שפות, רק אחד אחד שאינו משתמע.
    ואני לא משתמש בכוח לכל דבר. במקרה הגרוע ביותר אני עצמי יכול לערוך להוסיף תגיות בלחיצה אחת פשוטה, unaffordable עכשיו.

אפתח חוט בנושא תרגום אוטומטי כפי שאכן זה לא עובד בסדר בפורום שלי.

תאריך
    אוקטובר 2009

אז אם אתה רוצה זה רק בשפה אחת אז שים לב vBET מוסיפה באופן אוטומטי משהו כזה. אם המשתמש בחר שפת ברירת המחדל שלו היא שפת ברירת המחדל אחרים בפורום, אז vBET יוסיף כל אופציה עורך שיאפשר להודעה המשתמש אטום באופן אוטומטי lang BBCode. זה לא כפתור אלא כפתור רדיו - המאפשר להפעיל (הוא מוגדר כברירת מחדל) או לכבות אותו. אתה יכול לראות איך זה עובד בפורום שלנו על ידי הגדרת שפת ברירת המחדל שלך שאינה אנגלית.

כאשר הוא משמש אז עורך שולח נתונים נוספים לשרת. הוא נקרא פרמטר vbet_postInLanguage ערך זה הוא קוד השפה אשר יש לכלול lang BBCode. אז אם אתה רוצה להגדיר את הכפתור שלך ואז אתה יכול לשלוח על ידי הטופס הזה עורך נתונים כאשר כפתור מוגדר, או שאתה יכול להגדיר לחצן עם ההיגיון בצד הלקוח (ג'אווה סקריפט) אשר עוטפים / לגולל בעורך כאשר כפתור מוגדר / unset. זה נראה חיוך מעושה רק להגדיר ערך / unset עבור נסתר vbet_postInLanguage שדה (אשר ניתן להוסיף באמצעות לחצן שלך).
    זה לא דורש שום סקריפטים ג'אווה בכלל אם הכפתור שלך יהיה שדה תיבת הסימון (במקום אחד חבוי ערך אשר נקבע ע"י כפתור). זו כנראה הדרך הקלה ביותר - vBET כאשר מקבל זה פרמטר לקבוע ידאג על גלישת הודעה lang BBCode בצד השרת

אני אלך נושאים חדשים שלך לתמוך בנושאים אחרים שלך. האם אתם זקוקים לתמיכה יותר עם זה?

תודה על התמיכה שלך. אני לא רואה את לחצן האפשרויות הבחירה בשפה שלי גרסה 3.7.3 forum.I ננסה להפעיל להתמודד it.We בכל מצב מורכב. רוב המשתמשים דו לשוני לא רוצה לראות שום הודעה מתורגם בקרב languages.But הן ידוע שאנחנו צריכים לסמן בדרך כלשהי ההודעות קטלוני להציע תרגומים לכמה conjuction רק לדוברי ספרדית users.In עם הזיהוי האוטומטי, היינו התועלת עבור אפשרות דגל "אפס" זה היה להימנע מכל translltion לדרך user.That הן קטלוני ו שנכתבו ספרדית יופיע בגירסאות המקורי, רק זר וקוראים דו לשוני שאינו מחייב הפעלת התרגום של forum.I apreciate המוצר ואני חושב הוא עבודה רבה. אני מודה על הצרכים שלנו הם די מוזר אבל אנחנו רוצים את המשתמשים להיות ממש נוח עם השפה התצורה של האתר.

אני רואה את הזנות קו אובדים בעת עריכת הודעות בפורום זה.

תאריך
    אוקטובר 2009

אם אתה רוצה להיות 0 דגל אז בבקשה להשתמש notranslate BBCode זה לא תתורגם בכלל - זה אומר לא לכל שפה. אנא שקול זה מה שאתה באמת רוצה - אם אתה תומך גם בשפות אחרות (לא רק אלה 2) אז הרבה מסרים לא יתורגם כלל.

זוהי דוגמה של שימוש BBCode notranslate: This will not be translated at all

כמו כן תרגום עבור משתמשי דו לשוני לא צריכה להיות בעיה - שכללת ההודעה המקורית.

אם אתה חיוור להודעות למשל קטלאנית לא תורגם על שפת X (אבל לאחרים מתורגם) ואז יהיה לך:
    1. יש הודעות אלה מסומנים קטלאנית
    2. לשנות את קוד vBET לטיפול BBCode ידי הוספת תנאי אשר יחזיר הטקסט המקורי עבור זוג זה התרגום.

דף 1 של 3 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •