חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast
תוצאות 11 עד 20 של 21

אשכול: vBGallery בעיות אינטגרציה.

לפני שתנסה את האפשרות השנייה, אני מקבל את זה עכשיו:

אזהרה: כוללים (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב / Home / חלונות / public_html / גלריה / vbenterprisetranslator_front_controller.php על הקו 35

אזהרה: כוללים (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב / Home / חלונות / public_html / גלריה / vbenterprisetranslator_front_controller.php על הקו 35

אזהרה: כוללים () [function.include]: "DirnameVBET_FORUMDIR / index.php" פתיחת נכשל להכללתה (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php) ב / Home / חלונות / public_html / גלריה / vbenterprisetranslator_front_controller.php על הקו 35

אישור ... בלה ... מצטער .... שוב טועה. אני עכשיו החליף dirname (__FILE__) עד VBET_FORUMDIR, אבל עכשיו אני מקבל את זה:

אזהרה: מחייבים (/ כולל / class_bootstrap.php). [function.require]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php על הקו 30

אזהרה: מחייבים (/ כולל / class_bootstrap.php). [function.require]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php על הקו 30

שגיאה חמורה: מחייבים () [function.require]: פתיחה נכשלה הנדרש ". / Includes / class_bootstrap.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php) ב /home/windows/public_html/vb/bootstrap.php על הקו 30

אוקיי, אז אני אצטרך לחכות עוד יום.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אני הולך לבדוק מה יש לך שם עכשיו.

בסדר, תודה!

תאריך
    אוקטובר 2009

בדקתי במדריך php בפועל על ידי ביצוע getcwd () והתוצאה היא: / Home / חלונות / public_html / גלריה
    ניסיתי להשתמש chdir (VBET_FORUMDIR); בבקר הקדמי, אבל זה מייצר בעיות אחרות.

כפי שכתבתי אתה משתמש עכשיו לא נתמך באופן הניתובים מחדש שישנם. אני מבלה הרבה זמן למצוא פתרון. אם אתם רוצים אותנו לעבוד יותר על זה בבקשה לקנות שילוב שירות. או פשוט להשתמש רק .htaccess במקום vBSEO פנימי הניתובים מחדש שישנם.

הדרך לשלב את זה עם vBSEO היא הדרך הטובה ביותר האפשרית. וכדי עכשיו תגיד לי שאתה לא תומך ", כי" הדרך היא בלתי סבירה IMHO קצת.
    מוד זה עובד 100% נכונה vBulletin עם vBSEO. אבל בגלל שיש משהו לא בסדר עם vbet לעבוד עם זה לא תוכל לתמוך בה? אישור .... תודה מיכל.

תאריך
    אוקטובר 2009

שים לב vBET הוא מתרגם vBulletin. אנו מתחייבים כי vBulletin תתורגם. כמו כן, אנו עושים כמיטב יכולתנו כדי לתמוך אופנות אחרות, אשר יוצרות תוכן משלו, אבל הפסקות ארכיטקטורה vBulletin.

זו הסיבה מדוע יצרנו חזית בקר המאפשר לתרגם דפים שנוצרו על ידי אופנות אשר שוברת ארכיטקטורה vBulletin וכן לא להשתמש וו global_complete. ואנחנו שפותחה באופן כללי לתמוך ביותר של תוספים כאלה. ובכל זאת אנחנו לא יכולים להבטיח כי כל לא יודע על ידינו, או אפילו לא קיים עדיין mod שבו הוא כתוב בצורה רעה ושובר ארכיטקטורה vBulletin יעבוד עם הליך האינטגרציה תקן - במיוחד כאשר יש לך בפורום שלך גישה לא סטנדרטי (. htaccess), כי כדי לתלות אותה לשלב עם vBSEO. אז כן - זה מה כתבתי לך לפני וזה נכון גם היום: ברגע זה אנו לא תומכים המקרה כאשר mod הפסקות ארכיטקטורה vBulletin ולא להשתמש וו global_complete, להשתמש בספרייה משלו במקום htaccess משמשים vBSEO. ניתוב מחדש של הכללים.

כפי שכתבתי לך בעבר - אני אישית עבדתי על זה בפורום שלך, בתקווה שזה נושא קטן, אבל זה לא. זהו מקרה גדול, כך שאם אתה רוצה אותנו לשלב את זה בשבילך - בבקשה לקנות שירות ואינטגרציה. אתה יכול גם פשוט להיפטר הניתובים מחדש שישנם vBSEO פנימיים להשתמש htaccess -. במקרה כזה יש לך כבר הוראות חופשית כיצד לשלב.

ואת הסיבה שאינה נתמכת עדיין קל מאוד - אף אחד לא צריך את זה לפני... . בבקשה -. אנחנו מכירים אחד את השני, אתה יודע שאנחנו מועילה, עדיין תמיכה ללא תשלום שלנו אינם כוללים לבלות ימים על מישהו שרת כשזה לא vBET באג, רק שלו בקביעת תצורה עם mod אשר לא תואם באופן מלא עם vBulletin, בנוסף מנותחת כבר על ידי אחרים mod... אני הייתי שם אני מבלה שעה בלי אפילו מנסה לטעון, כי זה היה האפשרות שזה באג vBET. עכשיו אנחנו יודעים שזה לא... זו אינה בעיה vBET - זה שלך בקביעת תצורה שכרגע אין אינטגרציה שתואר כבר פתרון, אבל אתה יכול עדיין ניתן לשלב בקלות אם להיפטר vbseo פנימי הניתובים מחדש שישנם להשתמש בכללי נקי .htaccess. אם אתה רוצה לצרך זה בשרת שלך עם vbseo פנימי ניתוב מחדש של כללי - ואז אתם מבקשים שירות אינטגרציה אשר עולה 30 דולר, תוכלו לקנות אותו כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

אנחנו תומכים לגמרי בחינם על ידי בפורום שלנו על ידי מתן רמזים ותשובות. ובכל זאת, אם הלקוחות שלנו רוצים שנעשה את העבודה - יש לנו גם להציע להם - זה שילוב / התקנה / שדרוג השירות

אני מבין. אני רוצה גם להודות לך על הזמן שלך ועל המאמץ המושקע הזה. יש לי נכים עכשיו vbgallery כפי שהיא מתבררת יותר מדי טרחה עם vb 4.1.5 חדש גם.

תאריך
    אוקטובר 2009

ברגע זה vBET לא נבדק עם vBulletin 4.1.5 כי זה נחשב לא יציב עדיין לא נתמך.

דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •