חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 10 של 21

אשכול: vBGallery בעיות אינטגרציה.

תצוגה היברידית

פוסט הקודם Previous Post   Next Post פוסט הבא

ניסיתי את הפתרון השני, אבל יש לי את זה:

אזהרה: Include (/ home / חלונות / index.php) [function.include]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב / Home / חלונות / public_html / גלריה / vbenterprisetranslator_front_controller.php על הקו 35

אזהרה: כוללים () [function.include]: נכשל בפתיחת '/ home / חלונות / index.php' להכללתה (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') ב / Home / חלונות / public_html / גלריה / vbenterprisetranslator_front_controller.php על הקו 35

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אתה מוחלף SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH לערך טועה בקר הקדמי. בבקשה להגדיר את זה כראוי. זוהי שורת הקוד הראשונה מול בקר:
    PHP Code:
    define('VBET_FORUMDIR''SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH'); 
    אתה יכול למצוא את הערך המתאים באמצעות actualdirectory.php התסריט מספריית כלים. כל הפרטים הכלולים בהוראות תחת הקישור שנתת בהודעה הראשונה.

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    אתה מוחלף SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH לערך טועה בקר הקדמי. בבקשה להגדיר את זה כראוי. זוהי שורת הקוד הראשונה מול בקר:
    PHP Code:
    define('VBET_FORUMDIR''SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH'); 
    אתה יכול למצוא את הערך המתאים באמצעות actualdirectory.php התסריט מספריית כלים. כל הפרטים הכלולים בהוראות תחת הקישור שנתת בהודעה הראשונה.
    זה מה שהוא מוחלף:

/ Home / חלונות / public_html

בדיוק קיבלתי אותו actualdirectory.php

או שזה צריך להיות במדריך בגלריה?
    נערך לאחרונה על ידי Taurus; 11-07-11 ב 14:50.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Taurus View Post
    זה מה שהוא מוחלף:

/ Home / חלונות / public_html

בדיוק קיבלתי אותו actualdirectory.php

או שזה צריך להיות במדריך בגלריה?
    אז זהו הערך המתאים - בדיוק כפי הוראות אומר - הערך actualdirectory.php - שום דבר אחר.

אני לא מבין למה שגיאות שלך אומר כי index.php הוא הסתכל / Home / חלונות לא / Home / חלונות / public_html
    אם ביצעת שינויים כפי שתואר אז זה צריך להיות הסתכל / Home / חלונות / public_html - אנא PM אותי גישה פרטים FTP שלך - אני אבדוק מה בדיוק יש לכם את הקבצים שלך עכשיו.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 12-07-11 ב 15:44.

תאריך
    אוקטובר 2009

תודה על גישה. הדבר הראשון שראיתי לא בסדר - אתה חושב להחליף dirname (__FILE__) עד VBET_FORUMDIR כפי שתואר באחת ההודעות הקודמות שלי. אבל במקום זה אתה החליף אותו dirname (VBET_FORUMDIR). תקן זה ולבדוק האם זה עובד.

. כמו כן, כפי שאני רואה הכללים שלך בגלריה htaccess הן vbseo.php / - כפי שכתבתי לפני בדרך כלל החוקים במדריך הם יחסיים ולא מוחלטים. זה יכול גם להיות בעיה, כי vBET כבר מוסיפה נתיב '/'. אז אם אחרי תיקון, זה עדיין לא עובד אז נסה להחליף (ב 2 מקומות):
    PHP Code:
    .'/'.$_GET['redirected'
    ל:
    PHP Code:
    .$_GET['redirected'
    אבל לעשות את זה רק אם יהיה צורך - אז אם doube / / יהיה בסדר עבור המערכת שלך. אז לעשות את זה אם תראה את השגיאות כמו:
    Code:
    Warning: include(/home/windows/public_html//vbseo.php) ...
    אנא ספר עשה את זה לעזור.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •