אני פשוט ראיתי בהודעות המבקר, שמות משתמש מתורגמים. ראה צילומי מסך המצורפת.
בבקשה לייעץ על איך לתקן את זה. תודה.
ברירת מחדל שפה:
אחרים שפה:
![]()
אני פשוט ראיתי בהודעות המבקר, שמות משתמש מתורגמים. ראה צילומי מסך המצורפת.
בבקשה לייעץ על איך לתקן את זה. תודה.
ברירת מחדל שפה:
אחרים שפה:
![]()
אנא PM אותי כתובת URL של דף זה עם פרטי גישה FTP ו-CP Admin, ואני יפתור אותה.
כל הפרטים נשלח PM.
לפתרון ייכלל במהדורה הבאה.
עבור תיקון מהיר:
1. עבור Admin CP -> תוספים ומוצרים -> Plugin Manager ולחץ על הוספת תוסף חדש
2. קביעת ערכי:
- המוצר: vB Enterprise מתרגם
- מיקום הוק: visitor_messagebit_display_complete
- כותרת: אל לתרגם שמות בהודעות המבקר
- סדר ביצוע: 5
- תוסף קוד PHP:
- תוסף פעיל: כןPHP Code:
global $vbulletin;
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) {
$message['musername'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['musername'] .'<!--vBET_ENTA-->';
$message['username'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['username'] .'<!--vBET_ENTA-->';
}
מזל שור אני כבר להגדיר את זה בפורום שלך - בבקשה לאשר פתרון עובד.
כן. אני מאשר כי זה עובד על CreativX. תודה מיכל. אני אעשה את התיקון עבור אחרים בפורום שלי.
רק דבר אחד קטן, אני פשוט שם לב. בחלק התחתון של הסרגל הצידי בדף פרופיל, יש לחסום הקובע "מבקרים אחרונים" לפרופיל שלך. אני רואה שם את שמות מתורגמים עדיין. סליחה על הטרחה!
זה אולי נראה כמו בעיה קטנה בעיניים של מישהו, אבל אני רוצה הכל כדי לעבוד 100%. אז אתה יכול בבקשה לבדוק את הבקשה האחרונה שלי. תודה.
סליחה - אני מתגעגע לזה. אתה כבר אישר את זה נפתרת ולכן נאלצתי לפספס את זה כי מעמדם. נא לפתוח נושא חדש בשביל זה - נושא חדש נושא חדשבדרך זו אנחנו יודעים מה אנחנו מצליחים, נמלה זה באמת מועיל במקרה כאשר תיקונים מהירים כלולים, באגים חוזרים, או מישהו מחפש בעיה דומה וכן הלאה.
מצטערת על הטרחה - רק בבקשה להעתיק את ההודעה שלך כדי חוט חדש ואנו נדאג על זה![]()