חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 7 של 7

אשכול: כתובת ה-Sitemap של מזויף או אמיתי?

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2011

Default כתובת ה-Sitemap של מזויף או אמיתי?

Text automatically translated from: German to: Hebrew
    Translated text
    כאשר קודם כל אני רוצה לומר כי אני חושב vbet עבור מוצר גאוני כי כל סנט שווה את העלויות זה

Sitemaps הם url url נכון ככה:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    או רק URL ככה:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    אני שואל כי בשבילי הוא נקודת המכירה מפתח. עבור כתובות URL ככה:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    ב-Sitemap הם שטויות, כי הם באמצעות הפניית 301 כדי
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    יועברו ו Sitemaps יש כתובת URL הנכונה של אלה אינם כשורה.

רציתי גם לשאול אם מחדש ב-URL Sitemaps והפורומים אני משתמש רק את כתובת האתר בפורום זה לא כתובת האתר של החוט מפת האתר

תודה רבה על העזרה

נ.ב. מדוע לשלוח תרומה היא כי אסור לפרסם קישורים לאתרים אחרים כאשר לא עשיתי את זה? פרסמתי רק בצד שמאל של דף זה

Original text

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי.

ברגע זה כאשר אתה לשלב vBET עם גנרטור מפת אתה אדן לא תרגמו קישורים מפת האתר. vBET מתרגמת קישורים בפורום שלך, אז גוגל עכבישים אחרים ימצאו ויהיה דפי האינדקס תורגם שלך.

שים לב שכבר יש לנו פתרון מתוכנן לתמוך דור של עם קישורים מפת האתר תורגם כבר (ראה כאן לפרטים: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8978). אין לנו תאריך שחרור לכך עדיין. ראשית נוסיף מנועי תרגום אחרים תמיכה vBET3.x (עכשיו זה רק vBET4.x) ולאחר מכן נבצע תכונות אחרות - כולל תמיכה קישורים תירגם מחולל מפת האתר. אנא זכור כי השילוב עם מחולל מפת האתר אין צורך בכלל - זה רק לעזור ל-Google אשר יהיה כנראה לעשות את הדפים שלך באינדקס מהר יותר, עדיין אלה יהיו צמודות בכל מקרה בזכות הרובוטים של גוגל.

אם יש לך שאלות בעתיד בבקשה לשאול

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2011

Translated text
    וואו, תגובה מהירה, תודה.

אוקי זה טוב כי הוא מתוכנן לשלב כתובות תירגם Sitemap.

Google רודף לצערי רק מספר מסוים של כתובת האתר של 301, כי יש להפנות כל כך תכונה זו תהיה שימושית מאוד חשוב.
    יש לי בפורום שלי ללא תכונה זו כ 26,000,000 301 הפניות כי גוגל לא להעניש

קראתי את זה כאן: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

מתוכננת גם כי url פורומים של להוסיף את מפת האתר?
    עד עכשיו, רק URL של חוט כדי להיות מוכנס.

יש לי 1200 האשכולות פורום 500,000 ולכן הם רק בפורומים של כתובת ה-Sitemap שלי כך שזה יהיה חשוב לי זה כתובת הפורום מפת הם.
    האם זה אפשרי?

שאלה אחרונה.
    האם זה מחדל שניתן על ידי פורום שלם בשפה אחת לשפה אחרת?

דוגמה.
    יש לי בפורום הגרמני הזה יוצגו תמיד ולכל אחד באנגלית, זה אפשרי?

כי אני יכול להכין עותקים של פורום בדומיינים שלהם בשפות שונות
    Original text

תאריך
    אוקטובר 2009

באותו הליך זה מפת רגע אינטגרציה אינם כוללים הוספת קישורים פורום דפים מתורגמים. כמובן שזה אפשרי - פשוט לא היה לנו ספק לגבי זה לפני כן לא היה אכפת לנו לפני כן.

אני לא מבין את השאלה שלך לגבי שפת הפורום. vBET מניח שלפורום שלך יש שפה אחת ומתרגם אותה לשפות אחרות לחלוטין. כאשר הפורום שלך הוא בגרמנית, אז לאחר לחיצה על דגל אנגלית כל הפורום מתורגם לאנגלית - בדיוק כפי שאתה יכול לראות בפורום שלנו. אתה לא צריך לעשות שום עותק של הפורום. גם עותק כזה יהיה בשבילך יקר מאוד - עבור כל עותק היית דורש רישיון נפרד עבור vBulletin, vBSEO ו- vBET. כמו כן, התוכן שלך בכל עותק ישתנה באופן עצמאי. אני לא רואה שום היגיון בזה. אז - אין התמודדות. vBET מטפל בהכל

עוד שאלות

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2011

Translated text
    בסדר בגלל השאלה; =)

אז השלמתי פורום גרמנית (URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    ) וגם רוצה את המשתמש יכול לקרוא את זה באנגלית.
    ואז אני מתקין VBET ואני בכתובת
    HTML Code:
    deutsch.de
    הגרסה הגרמנית
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    הגירסה האנגלית. זה בסדר אם אני רוצה את המשתמשים גרמנית ואנגלית לחלוק פלטפורמה יחד.
    אבל אם אני רוצה את המשתמשים גרמנית ואנגלית יש פורום משלהם אז זה יהיה יותר טוב אני עושה עותק של הפורום
    אז יש לי שני פורומים הגרמני.
    תחום אחד של
    HTML Code:
    deutsch.de
    למשתמש הגרמני ואחד על התחום
    HTML Code:
    englisch.com
    עבור משתמשים באנגלית. זה מאפשר למשתמש לקרוא את התרומות הישן לגרמנית מאנגלית englisch.com בפורום צריך כמובן להיות אנגלית כברירת מחדל.

אז יש לי חבר הנאמנים two עצמאי עצמאי כל אחד עם שפה משלו תחום משלו.

הבעתי את הרעיון שלי להבין?

האם מועיל.
    גוגל אינו מדד 10,000,000 דפים תחום.
    אבל 10,000,000 דפים באינדקס של גוגל 50 תחומים
    Original text
    נערך לאחרונה על ידי Alpha; 28-06-11 ב 15:33.

תאריך
    אוקטובר 2009

במקרה כזה אתה לא צריך vBET בכלל ... אתה פשוט cerate 50 one בפורומים השפה. אז מה לתרגומים? אנא זכור כי זה יהיה יקר מאוד בשבילך - 50 רישיונות vBulletin ואולי plugins שילם אחרים. בנוסף 50 לוחות יצרוך משאבים הרבה יותר (מעבד, זיכרון).

גם במקרה שלך יש לך 50 דירקטוריונים עצמאיים - אתה יוצר 50 קהילות שונות. עם vBET יש לך יתרון של קהילה קיימת כבר להשתלב עם אנשים המשתמשים בשפות אחרות... vBET הוא רעיון טוב

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2011

Translated text
    למרבה הצער זה לא כל כך פשוט.
    יש לי בפורום גרמני אשר 1,500,000 הודעות. פרסומים אלה הם כמובן גם זמין בכל השפות.
    בסיס בסיסי כמו כביכול.
    אני יודע שאני יכול להיות 50 פורומים חדשים בלבד הסיבה הגיוני.
    למה אני צריך להיות 50 סיבות חדשות בפורומים ריקנות אבל אם יש לי 1,500,000 הודעות כמו תוכן?
    אבל רק שפה אחת
    תוכן זה מהווה גורם כלכלי יכול להיות מוכפל בתרגום לשפות שונות.
    רק 100x עובד טוב יותר על תחומים נפרדים שבו הדירקטוריון יכול בתרגום לפתח עמדות עצמאיות.

הגורם הראשון הוא עלות משנית. הפורום הגרמני עלויות השרת פחות 100-200 **** הכשרון.
    אם עותק אנגלית להשיג רק 10% של כבוד כי עדיין יהיה רווחי. אין פורומים על העלות שרת חדש השרתים הקיימים אינם עסוקים יש רזרבות מספיקות. זה היה להיגרם רק את עלות הרשיון.
    כמו כן, אני לא רוצה לעשות 50 פורומים בבת אחת, אבל תמיד אחד אחרי השני

אבל אני חושב שמצאתי פתרון.
    ב htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    האם באמת עובד.

אבל חזרה לנושא
    בסדר אני אנסה למצוא מישהו עצמי מי יכול להשתלב כתובת ה-URL של הפורום Sitemap.
    ואז אני אקנה VBET.
    תודה על העזרה

ותודה לך על תוכנית זו גדולה
    Original text

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •