כאשר חבר עם שונה מאשר שפת ברירת המחדל מדווח על הודעה זו מה היא פורסמה:
כותרת:
מדווחים הודעה על ידי <-! VBET_SNTA - ><!-- vBET_SNTA -> songoku231 <-! VBET_ENTA - ><!-- vBET_ENTA ->
ההודעה PM פוסט דיווחו מכיל גם זה ככותרת. בבקשה לייעץ.
תודה.
כאשר חבר עם שונה מאשר שפת ברירת המחדל מדווח על הודעה זו מה היא פורסמה:
כותרת:
מדווחים הודעה על ידי <-! VBET_SNTA - ><!-- vBET_SNTA -> songoku231 <-! VBET_ENTA - ><!-- vBET_ENTA ->
ההודעה PM פוסט דיווחו מכיל גם זה ככותרת. בבקשה לייעץ.
תודה.
ברגע זה vBET לא לשנות הודעות זו הסיבה הערות אלה אינם מוסרים. אנחנו נשחזר את זה בשרת שלנו ונגלה תיקון מהיר התקווה אין למהר עם זה
אני אעביר אותו לדווח באג.
אנא גש PM פרטים והדרכה מדויקת כיצד לשחזר אותו. אני חושב הקטנות של הלילה, כי צריך להוסיף קצת מסנן לא מתרגמת שמות. זה יפתור את הבעיה כאן יאפשר לעשות זאת בקלות במקרים אחרים בעתיד.
פרטים PM'd. תודה!
לפתרון ייכלל במהדורה הבאה.
עבור תיקון מהיר בבקשה:
1. פתח קובץ / כולל / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
2. מצא:
3. החלף ב:אם ($ _REQUEST ['שפה'] & & $ vBulletin-> אפשרויות ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ HTTP_POST_VARS ['אל']! = 'insertpm ")) {
מזל שור שכבר יש לך את זה כלל. לידיעתך, בפורום שלך את הקו הזה השתנה כבר ואנחנו לא יודעים מה לשינויים אלה נעשה. נא עיין PM.אם ($ _REQUEST ['שפה'] & & $ vBulletin-> אפשרויות ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ HTTP_POST_VARS ['אל']! = 'insertpm') & & ($ HTTP_POST_VARS ['אל']! = 'sendemail') ) {
לבעיה זו - אנא לאשר כי היא פתרה
אני רואה בהודעה האחרונה דווח, נראה דיווחת עם שפת ברירת המחדל שלך כפי שנקבע אנגלית. או שמא אתה משנה אותו בחזרה לאנגלית אחר כך? אני רק רוצה לאשר כי זו נפתרת אם פוסט מדווח על מישהו עם שפה שונה כברירת מחדל.
עשיתי אני מניח לעשות, לשחזר את הבעיה. אנא בדוק את זה בעצמך עכשיו על ידי יצירת דו"ח חדש ולוודא כי הוא פתר ממש במקרה אם נחמיץ משהו
תודה לך שוב על תמיכת לקוחות מעולה מיכל! עכשיו אני יכול לאשר כי זה אני קבוע!
(אני כעת לרכוש רשיון השנייה שלי vBET).
טוב לשמוע כי הבעיה נפתרה - פתרון זה ייכלל במהדורה הקן
PS.
אני רואה שאתה כבר נרכשו 2 one במקרה של בעיות - אתה יודע מה לעשות - רק לשאול ואנו בשמחה לעזור לך
תהנה vBET!