חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 3 של 3 Firstראשון 123
תוצאות 21 עד 24 של 24

אשכול: VB 4.1.4 ו - 4.2.3 vbet - בלגן

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

אז אתה אף פעם לא ראיתי בעיות בסגנון מלבד טעות אחת קטנה (....הטקסט מתורגם ajax עורך (כפי שתיארתי לפני שהוא פתר כבר 4.4.0 אבל פריסת בסדר - לא סוגיית CSS.?) אני מוצא את זה קשה להאמין. ראיתי אותם כרום, אופרה, ספארי, IE ו FF. הסתכלתי על זה שעות לפני תחילת חוט.

לא אמרת אם היו מסוגלים לשחזר את הסימפטומים שתיארתי. האם אתה מבין את צעדי בהודעה 19?
    נערך לאחרונה על ידי norku; 16-06-11 ב 23:56.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

Thumbs up

אני חייב ללכת עכשיו אבל הכל נראה לעבוד שוב. אני לעקוב אחר המצב עם מטמון לעבור את היום מחר (היום).

תודה רבה על הזמן שאתה מכניס זה תמיכה הערב מ מעולה כרגיל מוערך מאוד!
    נערך לאחרונה על ידי norku; 17-06-11 ב 00:02.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי norku View Post
    אז אתה אף פעם לא ראיתי בעיות בסגנון מלבד טעות אחת קטנה (....הטקסט מתורגם ajax עורך (כפי שתיארתי לפני שהוא פתר כבר 4.4.0 אבל פריסת בסדר - לא סוגיית CSS.?) אני מוצא את זה קשה להאמין. ראיתי אותם כרום, אופרה, ספארי, IE ו FF. הסתכלתי על זה שעות לפני תחילת חוט.

לא אמרת אם היו מסוגלים לשחזר את הסימפטומים שתיארתי. האם אתה מבין את צעדי בהודעה 19?
    .
    זה לא קשה להאמין בכלל - זה היה מספיק שהלכתי חוט שכבר במטמון (ואני מאמין בעיה עם מטמון היה שבור). אז ככה ראיתי את הכל כפי שהוא אמור להיות.

בכנות - מה הייתי המטרה לעשות לעצמי עבודה פי 10 יותר ... תמיכה ללא תשלום - העבודה שלי היא כאן כדי לפתור את הסוגיה במהירות האפשרית. אף אחד לא שילם לי לעשות טי פי 10 יותר זה פשוט - אני לא רואה כל בעיה. נא לקחת את זה כעובדה.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי norku View Post
    אני חייב ללכת עכשיו אבל הכל נראה לעבוד שוב. אני לעקוב אחר המצב עם מטמון לעבור את היום מחר (היום).

תודה רבה על הזמן שאתה מכניס זה תמיכה הערב מ מעולה כרגיל מוערך מאוד!
    מצוינת - אני מניח מטמון ניקוי פתר את הבעיה. אני לא יודע למה מטמון היה שבור. אם זה יקרה שוב אז נוכל לבדוק למה זה יכול לקרות - מאפשרת כעת רק להניח שזה היה שבור לפני שאתה מעודכן 4.3.0.

אתה לא צריך לפקח על המטמון כל הזמן. vBET 4.3.0 לא צריך מטמון תוצאות אשר הלך עם שגיאה מ- Google. גם אם זה יקרה, אז כנראה שמשתמשים יציינו את זה לך ואנחנו נטפל בזה. כמובן שזה חכם לבדוק את זה פעם או פעמיים בזמן קצר

על הפרק את הרגע הזה נחשב לפתרון. אם זה יקרה שוב בבקשה לכתוב כאן ואנו מחדש.

גם בבקשה לעדכן vBET 4.4.0 אם אתה רוצה להימנע 3 בעיות עם vbulletin 4.1.4 חדש ckeditor (כל המתואר ב vBET 4.4.0 הערות). vBET 4.3.0 שוחרר לפני vBulletin 4.1.4 והוא אינו תואם באופן מלא לעורך החדש. vBET 4.4.0 הוא (כפי שאנו יודעים ברגע זה )

דף 3 של 3 Firstראשון 123

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •