חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 2 של 2

אשכול: מתעניין מאוד VBET. כמה שאלות

תצוגה היברידית

פוסט הקודם Previous Post   Next Post פוסט הבא
    ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2011

Default מתעניין מאוד VBET. כמה שאלות

אני אעשה בקרוב שדרוג vBulletin 4.1.4. האם הגירסה בתשלום של עבודה VBET עם הגרסה העדכנית ביותר של vBulletin?

יש לי גם מסווגות Photopost באתר שלי. האם הגירסה בתשלום של עבודה עם VBET Photopost מסווגות?

בתוך כמה שבועות אני גם מוסיף Visichat מ gchats.com לאתר שלי. האם אתה יודע אם הגירסה בתשלום של VBET יעבוד גם עם Visichat?

תודה על זמנך.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

שלום. כן גרסה בתשלום של vBET הוא עובד vBulletin 4.1.4. בדקנו אותו כבר בפורום הבדיקה שלנו (בקרוב אנחנו גם מעביר לפורום vBulletin 4). ה-Soms פרטים נוספים אודות vBET vBulletin 4.1.4 תמצא כאן (אחד הלקוחות שלנו שאל על העורך החדש vB4.1.4).

ברגע זה אני יכול לוודא vBET יתמוך תרגום דפים שנוצרו על-ידי מודעות Photopost ולא Visichat. רוב mods אינם דורשים כל שילוב מיוחד, vBET רק מתרגם את התוצאות. במקרים מסוימים עדיין נדרש שילוב מיוחד. כאן תוכלו למצוא פרטים נוספים אודות שילוב של vBET עם mods אחרים: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    יש הוראה ברורה כיצד לעשות זאת עבור PhotoPost, עדיין לא השתמשנו Photopost מסווגות ואנחנו לא יודעים את המוצר הזה, אז אנחנו לא יכולים להניח שזה יעבוד גם. אנחנו לא יכולים להיות אחראים קוד אופנות אחרות, אופנות רבות לשבור vBulletin ארכיטקטורה (ולכן שילוב נוסף הוא הכרחי לפעמים - בעיקר אופנות אשר ליצור דפים משלו).
    אנחנו גם לא יכולים לאשר כי Visichat תתורגם. vBET תומך בתרגום vBulletin AJAX על ידי וו המתאים - עדיין אופנות אחרות חייבים להשתמש ארכיטקטורה vBulletin כראוי (אחרת vBulletin לא יבצע את הקרס) ולבקש חייב ללכת עם קוד השפה. אז הנה אני חושב שזה קצת שילוב מיוחד תידרש תמיכה תרגום. שוב - לא יכול להגיד בדיוק, כי אנחנו לא משתמשים mod ולא יודעים את זה. עדיין לא צריך ליצור את כל השגיאות.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •