Dałem ראד. Nieważne.
נערך לאחרונה על ידי jaryx; 07-12-09 ב 23:34.
1 בנושאים האחרונות vbadvanced כתוב בפורטוגזית בתצוגה יחד עם BBCode Code: איך להשתתף מה לעשות כדי להפוך את זה לא להופיע? 2 כתבת על פורטוגל "קומו פהçעל Participar ליש"ט? " בגוף של אותו הדבר שוב. בעוד את התוכן של כל מציג יפה כמו גם תירגם לא, בכותרת במקום "ç"הופיע"ה-FAA $". לאחר עריכת שלי ותיקון ה-FAA $ עלç עכשיו הנושא מוצג כראוי. מה גורם שגיאה זו? כיצד אני יכול לתקן את זה? 1. W ostatnich tematach na vbadvanced temat napisany po portugalsku wyświetla się razem z bbcode Code: [langtitle=pt]como faço pra participar[/langtitle] Co zrobić, żeby się to nie pojawiało? 2. Użytkownik napisał temat po portugalsku "como faço pra participar" W treści powtórzył to samo. O ile w treści wszystko ładnie się wyświetla zarówno przetłumaczone jak i nie, to w tytule zamiast "ç" pojawiło się "FAA $". Po mojej edycji i poprawieniu FAA $ naç teraz temat wyświetla się prawidłowo. Co jest przyczyną tego błędu? JAk temu zaradzić?
איך להשתתף
[langtitle=pt]como faço pra participar[/langtitle]
1 תן לי בבקשה קישור איפה אני יכול לראות את זה. 2 האם אתה יכול לשחזר - כך אתה כותב הודעה חדשה עם כותרת זו גם השיחים? אגב, כפי שהוא יהיה קל יותר בעתיד, עבור כל בעיה, לכתוב חוט נפרד 1. Podaj mi proszę link pod którym mogę to zobaczyć. 2. Czy jesteś w stanie to zreprodukować - to znaczy jak napiszesz nowego posta z takim tytułem to też są krzaczki? Przy okazji łatwiej będzie jak w przyszłości, dla każdego problemu napiszesz osobny wątek
המודעה. האם אתה מכיר קישור המודעה. 2 אתה מכיר את התיאור של המתנה ad. 1 Znasz link ad. 2 Znasz opis Czekam
Podeślij דרך הפורום. זהו הערוץ הרשמי היחיד שדרכו מועבר הסיוע vBET. המידע נשלח בצינורות אחרים עשויים פשוט למות, או לקבל ממחשב אחר ולהיות נגיש יותר לעובדים שלנו. לכן sorki על אי הנוחות, אבל אתה מקליד את זה שוב כאן Podeślij poprzez forum. To jest jedyny oficjalny kanał, poprzez który dostarczana jest pomoc w zakresie vBET. Informacje wysyłane innymi kanałami mogą po prostu zginąć, albo zostać odebrane z innego komputera i nie być więcej dostępne dla naszego personelu. Dlatego sorki za niedogodność, ale wstukaj to jeszcze raz tutaj
היום בפורום יש "פרח" החדש: Dzis na forum pojawił się nowy "kwiatek": Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html כל רמז? Jakaś podpowiedź?
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
כן - רואים את הכותרת של חוט בתוך langtitle - כפי שהוא אינו מוסיף (שפת הקוד). אגב - בבקשה לפתוח אשכולות חדשים עבור נושאים חדשים זה יעזור לנו לנהל טוב יותר Tak - zobacz czy tytuł wątku jest wewnątrz znacznika langtitle - jak nie to dodaj (z kodem języka). Przy okazji - proszę otwieraj nowe wątki dla nowych kwestii To pomoże nam w lepszym zarządzaniu nimi
פורסם במקור על ידי vBET כן-ראה הכותרת של הליך המשנה נמצא בתוך langtitle תג-כיצד זה הוספה (עם קוד השפה). בפעם של נא לפתוח נושאים חדשים עבור נושאים חדשים זה יעזור לנו לנהל טוב יותר Tak - zobacz czy tytuł wątku jest wewnątrz znacznika langtitle - jak nie to dodaj (z kodem języka). Przy okazji - proszę otwieraj nowe wątki dla nowych kwestii To pomoże nam w lepszym zarządzaniu nimi למעשה אני חושב שזה לא היה תג זה. בתוכן גם בנושא. עכשיו השאלה: מדוע?למשתמש יש את השפה מוגדר בינוני, אף-על-פי כתובת ה-IP שלו היא מרוסיה, אם על-ידי רישום של המשתמש בפורום, הוא אוטומטית החיוג של השפה שלו, על בסיס של זו השפה שלו הוא מציג כעת את הפורום?לא, זה נושא המתוקן חוזרים על שורש הבעיה של נושא זה, שנמצא בדף הבית (vbcmps), מונה אותי כמו: [langtitle = רו] Запись זו הסיבה שאני ממשיך זה חוט Faktycznie chyba nie było tego znacznika. W treści tematu również. Pytanie teraz: Dlaczego?Użytkownik ma język ustawiony na PL, choć jego adres IP jest z Rosji.Czy przy rejestracji użytkownika na forum, jest automatycznie wybierany jego język, na podstawie tego w jakim języku aktualnie przegląda forum?No i wrócił główny problem tego tematu, czyli na stronie głównej (vbcmps) ten poprawiony temat wyświetla mi się jako: [ langtitle=ru]Запись Dlatego też kontynuuję ten wątek
נערך לאחרונה על ידי vBET; 11-10-11 ב 00:42. סיבה: BBCode תיקון
אם לא מוגדר זיהוי אוטומטי הודעות השפה, המערכת סומכת על המשתמש. vBET אינו מוגדר באופן אוטומטי את השפה במהלך rejestacji - המשתמש בוחר את זה בעצמו. vBET מציע באופן אוטומטי (סימני בוקר טוב) שפה המבוססת על הגדרות הדפדפן, ולא על בסיס IP. באשר BB מתקדם vBET כרגע המודול לא משתלב עם vB מתקדם Dynamics langtitle ויהיו לפרש. vB CMPS פשוט אינו משולב עדיין ולכן לא מתפרש עדיין langtitle. אז זה מחייב שילוב. אם אתה רוצה לעזור אינטגרציה - נא לכתוב אינטגרציה Pista סעיף. תן לי לתת לך דוגמאות קוד להשתמש כדי לנתח langtitle - אתה צריך להשתמש בו במקום הנכון. vBET לאורך זמן יתמוך האופנה הפופולריים ביותר. נכון לעכשיו, יש לנו הרבה עבודה versją 3.3.0, אשר כולל wyjdzei tygdniu, אז 4.0. אז נוכל לשלב אופנה אחרים - vB CMPS דווחה לשלב Jeśli nie masz ustawionego automatycznego wykrywania języka wiadomości, to system ufa użytkownikowi. vBET nie ustawia automatycznie języka w trakcie rejestacji - użytkownik sam go wybiera. vBET proponuje automatycznie (na dzień dobry zaznacza) język na podstawie ustawień przeglądarki a nie na podstawie IP. Jeśli chodzi o vB Advanced to aktualnie vBET ma moduł integrujący z vB Advanced Dynamics i tam langtitle będzie interpretowany. vB CMPS po prostu nie jest jeszcze zintegrowany i dlatego tam nie jest jeszcze interpretowany langtitle. Tak więc wymaga to integracji. Jeśli chcesz pomocy w zakresie integracji - proszę napisz pista w dziale integracji. Podam Ci przykładowy kod do użycia, który parsuje langtitle - trzeba go użyć w odpowiednim miejscu. vBET z czasem będzie wspierał najbardziej popularne mody. Obecnie mamy dużo pracy nad versją 3.3.0, która wyjdzei w tym tygdniu, a potem nad 4.0. Potem będziemy integrować inne mody - vB CMPS już został zgłoszony do integracji
אוקי. תודה. בכפוף הסגירה. ps. אין לי רשות להקים נושאים בשילוב ... אז כתבתי את זה כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1085 Ok. Dziękuję. Temat do zamknięcia. ps. Nie mam uprawnień do zakładania tematów w dziale integracja... dlatego napisałem go tu: http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post1085
הצג את תג קלאוד
חוקי הפורום