חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 6 Firstראשון 1234 ... אחרוןLast
תוצאות 11 עד 20 של 56

אשכול: Google Translate API לכבות או ישולמו? לא משנה - vBET תומך APIs אחרים

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אנחנו נכה באופן זמני מכירת רישיונות vBET. עד שיהיה לנו פתרון חלופי כדי לתמוך תרגומים לא נמכור יותר רישיונות להיות כנים עם המשתמשים שלנו.

יש לנו חצי שנה כדי למצוא פתרון חלופי ואני מקווה שאנחנו ימצאו אותו. ובכל זאת ברגע זה ממש הזמן החלטנו להחזיק למכור. אנו נמכור שוב כאשר vBET יתמוך כמה API תרגום אחרים.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

MS יש אחד גם: Microsoft ® כלים מתרגם

אתה צודק כנראה שאנחנו יכולים להשתמש HTTP

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

אני באמת מקווה שאתם מסוגלים להעביר mod (מצוין) שלך אל ה-API שונה בקרוב. החברים שלי משתמש vbet יותר ויותר אני בהחלט למשוך חברים חדשים (מקבל חברים ישנים לתגובה) כי המתקן את השפה. עם זאת, מאחר ש-Google נתן סיבה מעורפלת כדי לסגור את ה-API אני בכנות קצת מודאג כי הם עלולים להתחיל להעניש אותם בפורומים להשתמש בו למרות TOS שלהם כיום היתר לשימוש שכזה. אם הם יכולים לזרוק את ה-API בהתראה קצרה כל כך אז אולי הם עלולים לשנות את TOS מדי להשאיר את כולנו עם בעיה גדולה.

תאריך
    אוקטובר 2009

כי אנחנו נשאל מספר פעמים על ביצוע vBET אפשר לקנות עכשיו אנחנו מחדש מכירת vBET. עם זאת הוספנו אזהרה ברור בדף הרכישה כך כל מי רוצה לקנות מודע לכך 1 דצמבר 2011 Google תרגום API יהיה סגור vBET אין כרגע דרך חלופית תמיכה תרגום.

הנה awailable הצהרה בדף לרכוש:
    אזהרה: גוגל יפסיקו לספק API התרגום שלהם 1 דצמבר 2011. אנחנו עובדים כדי לתמוך תרגומים ידי שירותים אחרים. אתה יכול למצוא את כל המידע על ההתקדמות שלנו כאן: גוגל מכבה תרגומים API

אנו חסם מוכר של vBET עד אין לנו פתרון חלופי עבור תרגומים, אך אנו התבקש אפשר לקנות vBET בכל מקרה. אנחנו חברה כנה, אנחנו חושבים כי מכירת מוצר איזה עתיד לסיים בקרוב, אפילו כאשר לקוחות מסכימים כי הרשיון אינה הדרך להפוך עסק (משתמשים רבים לא קראו רשיון בכלל). בגלל שביקשנו זה אנו מחדש ומוכר עבור vBET עם אזהרה. שים לב - 1 בדצמבר גוגל יסיר תרגום API. אנחנו לא יכולים להבין עכשיו נתמך כמה שפות לאחר מכן או נוכל למצוא תרגום חלופי API בכלל. כדי למנוע טעויות - הנה חלק vBET רשיון: vBET פועלת באמצעות שירות התרגום של גוגל, יש אפשרות להשתמש בו. מיכאל Podbielski פשוט נותן לך לא במקרה אם הפורום שלך חסום/מוחרם או מוגבל בכל דרך אחרת לשירותי תרגום של גוגל.
    אז לא יהיה החזר כלל. אנו נעשה כמיטב יכולתנו כדי לתמוך תרגומים ידי APIs אחרים, עדיין ברגע זה איננו יכולים להבטיח שזה יהיה אפשרי מבחינה משפטית וגם כמה שפות ייתמכו.
    אז אם אתה עדיין רוצה לקנות, להיות מודעים לכך בבקשה להשתמש שלנו קנה עכשיו! הקישור.

תאריך
    אוקטובר 2009

היי. על כל שאר הדברים בתחום זה - אפשרויות וכן הלאה. כפי שכתבתי אנו נודיע לך על התקדמות. כרגע יש לנו בתחילת החודש, אז כמה משימות נוספות צריך לעשות. לצד סוגיות הלקוחות בפועל, מציאת פתרון חלופי תרגום יש את העדיפות הגבוהה ביותר. כל תכונה אחרת vBET אינה רלוונטית כרגע.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי norku View Post
    ... כי גוגל נתנו סיבה מעורפלת כדי לסגור את ה-API אני בכנות קצת מודאג כי הם עלולים להתחיל להעניש אותם בפורומים להשתמש בו למרות TOS שלהם כיום היתר לשימוש שכזה. אם הם יכולים לזרוק את ה-API בהתראה קצרה כל כך אז אולי הם עלולים לשנות את TOS מדי להשאיר את כולנו עם בעיה גדולה.
    אני לא הייתי דואג בקשר לזה - Google הצהרה ברורה: API זמינה רק עד 1 דצמבר 2011, רק עכשיו תהיה הגבלה על מספר הבקשות יומי.

זה ברור רשמי - אין דבר יותר מאחורי ואין טעם לקבוע משהו מאחור. גוגל פשוט כיבוי ה-API מתי שהם רוצים, והם רוצים לעשות את זה 1 דצמבר והכל כבר נקבע. באופן אישי אני לא רואה שום טעם לעשות בלגן גדול יותר לחתוך אותו עם סיבה. גוגל כשותפה איבד עכשיו הרבה נקודות עבור אנשים רבים (רק להסתכל מסביב על התגובות אנשים בפורומים שונים), אין להם חוש לתת סיבות נוספות לא לבטוח Google.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    מאי 2011

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    אני לא הייתי דואג בקשר לזה - Google הצהרה ברורה: API זמינה רק עד 1 דצמבר 2011, רק עכשיו תהיה הגבלה על מספר הבקשות יומי.

זה ברור רשמי - אין דבר יותר מאחורי ואין טעם לקבוע משהו מאחור. גוגל פשוט כיבוי ה-API מתי שהם רוצים, והם רוצים לעשות את זה 1 דצמבר והכל כבר נקבע. באופן אישי אני לא רואה שום טעם לעשות בלגן גדול יותר לחתוך אותו עם סיבה. גוגל כשותפה איבד עכשיו הרבה נקודות עבור אנשים רבים (רק להסתכל מסביב על התגובות אנשים בפורומים שונים), אין להם חוש לתת סיבות נוספות לא לבטוח Google.
    חלק חדש ומאיר עיניים של

http://googlecode.blogspot.com/2011/...-our-apis.html

UPDATE 3 יוני: בימים מאז הודענו על הזלזול של ה-API תרגום, ראינו את התשוקה והעניין שהביעו רבים מכם, באמצעות הערות כאן (תאמינו לי, אנחנו קוראים כל אחד מהם) ובמקומות אחרים. אני שמח לשתף כי אנחנו עובדים קשה כדי לענות על חששות שלך, יהיה שחרור תוכנית מעודכנת להציע גרסה בתשלום של ה-API תרגום. אנא השארו, נפרסם עדכון מלא בהקדם האפשרי.
    נערך לאחרונה על ידי Jncocontrol; 04-06-11 ב 10:27. סיבה: 'S

תאריך
    אוקטובר 2009

אלה חדשות טובות - לפחות לא עדיין יהיה דרך יש תרגומים רבים כל כך. מאפשר מקווה המחיר יהיה מתאים ... בכל אופן אנו עשויים החקירה על פתרונות אחרים, מאחר שזו רכילות יותר מאשר חדשות.

תודה על כל מידע שאתה נותן אם למישהו יש משהו להוסיף - גם מה אתה חושב על המצב בפועל - רק לכתוב.

דף 2 של 6 Firstראשון 1234 ... אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •