חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 13

אשכול: זקוק לעזרה בהפחתת העומס על השרת

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Default זקוק לעזרה בהפחתת העומס על השרת

היי, אני מתקשה עם העומס על השרת שלי, יש לי עבר כבר ייעודי כדי לנסות לרפא את זה, אבל עדיין מקבל המון שרת גבוהה, אם אשבית vbet שרת טיפות עומס.

מישהו יכול לעזור?

@ כמיל, כבר יש לך פרטים גישה מלאה יישלחו אליך PM אם אתה רוצה לבדוק.

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

שלום,
    כאן יש לך רשימת vBET רמזים: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

לזכור - אם יש לך את כל השפות מופעלת - יש לך 53 יותר תוכן (הנושאים, וכו 'תגובות) בפורום שלך, כמובן גבוהה התנועה בפורום.

ניתן לבטל כמה שפות לחכות כאשר מטמון לשפה מופעלת יהיה מלא, אחרי זה - אתה יכול לאפשר את החלק הבא של תרגומים.

שנית, בשנת relase זה יש לנו לשפר גדול (אחד גדול מאוד) - זה מטמון זיכרון מערכת (4 אפשרויות שונות). אתה יכול לבדוק אותו מטמון admincp-> vBET שלך. (זכור - אתה חייב לשלב את השרת כדי להשתמש זה סוג של זיכרון מטמון)

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

יישמתי את כל מה שאני יכול המלצות הביצועים שלך, יש לי גם את כל השפות איפשרה (טוב ביותר) מאז רכישת vbet סביב לפני 6 חודשים, העומס הוא גבוה באופן עקבי כל הזמן. באשר את זיכרון המטמון (בטא) אני לא חושב שיש לי כל מאיץ מטמון בשרת שלי אבל evrything אחר מוגדר לפי ההוראות שלך.

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

מ relase האחרון שלנו עבדנו על מערכת זו מטמון הזיכרון - זה צריך להיות אחד גדול בביצועים. אתה צריך את השרת מוגדר עם מערכת זו מטמון (אולי כבר יש לך - לבקש תמיכה בשרת שלך)
    נערך לאחרונה על ידי kamilkurczak; 26-05-11 ב 22:25.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

שלום כמיל, אני פשוט בדק php פרטי ואני לא צריך את זה, אבל אני אקבל אותם להתקין xcache או משהו כזה

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי. למה יש לך בעיה עם העומס על השרת שלך? אני רואה את הפורום שלך הוא תרגום ממש מהר, אז איפה הבעיה?

לידיעתך, תרגומים מבוצעים על ידי שירותים חיצוניים מ-Google. משמעות הדבר היא כי כאשר התרגום קורה הנושאים שלך מחכים לתגובה מ-Google. ובגלל זה העומס על השרת שלך גדול יותר, אבל זה לא להשפיע על המערכת, כי הנושאים מחכה לקחת שום מעבד או זיכרון נוסף (פשוט כבר בשימוש). אז בגלל זה אתה תמיד תהיה גבוהה יותר עם העומס על השרת vBET מופעלת (כאשר נכה חוט לא מחכה לתוצאות מ-Google) ועם הזמן אותו בפורום שלך עדיין עובד מהר, כי הנושאים מחכה לקבל CPU.

אז מה באמת צריך לקחת את המאהב טען Server הוא להבטיח כי הנושאים לא לחכות לתוצאות של גוגל, אך למרבה הצער גוגל מאפשרת מטמון תוצאותיה רק למשך 15 יום. אתה יכול לנסות את זה בעצמך - אם תשבית את המטמון, או פשוט להפוך את הזמן שלה לחיות קטנות יותר ואז אתה טען se שרת יהיה גדל - כי התוצאות יהיו פחות במטמון ועוד בקשות מחכה לתגובות Google. יש קסם לא - תרגומים מגיע ממקום וזה לוקח זמן לקבל את זה מ-Google.

שימוש בזיכרון מטמון יכול לעזור בדרך כלשהי. נושאים מחכה לתוצאות גוגל עדיין יהיה המתנה (לא תוכל להעביר את זה עד שיש לך את כל התרגומים במטמון, ואתה לא בגלל זה הוא ניקה על פי תנאי שירות גוגל). תוצאות במטמון עדיין יופק מהר יותר, כך בקשות לא מחכה תרגומים ילך מהר יותר מהתור בקשות.

כאן תוכלו לגלות מה בדיוק העומס על השרת הוא: שרת עומס ולגלות שכל עוד יש לך משאבים טען חינם שרת לא בעיה.
    לדעת מה הערך של עומס השרת אינה חשובה מאוד אף. לדעת איך לפרש את ערך הוא מה שחשוב.
    זוכרים את ההגדרה: את העומס על השרת מייצג את מספר התהליכים הממתינים לגשת אל ה-CPU. אבל לא כל התהליכים זהים! אם התהליכים הם בעדיפות נמוכה, כאשר בקשה שרת חדש (בקשה העמוד) מופיע, הוא עדיין יכול להיות מטופלים באופן כמעט מיידי.
    שלא לדבר על כך את העומס על השרת הוא רק גורם אחד מתוך רבים אחרים (שימוש בזיכרון, השימוש ב-CPU, גודל קובץ החלפה)
    כרגיל, וכמו הרבה אנשים מעורבים ישירות בעסקי אירוח לומר, זה הכל מסתכם התנהגות החיים האמיתיים. האם טעינת הדפים מהיר? האם תהליך כגון חיפוש באמצעות מסד נתונים לקחת זמן סביר? אז אתה לא באמת יש לך בעיה, מה את העומס על השרת הוא
    אז, המבחן האולטימטיבי הוא האופן שבו מתנהג השרת. אם השרת הוא מהיר, מספר, גם אם זה נקרא "העומס על השרת", ממש לא אומר הרבה
    אז בגלל השרת הוא מהיר אני יכול לראות התגובות בפורום שלך מהר, הבעיה שלך היא וירטואלית בלבד - אין בעיה אמיתית. העומס על השרת הוא ערך אשר נותן לך שום מידע על ביצועי אמיתי, רק רמזים אם אתה יודע איך לפרש את זה (כלומר, אם השרת פועל היטב עם X העומס על השרת, אז אתה יכול להתחיל לבדוק מה קורה, אם זה גדל במהירות 2X או משהו כזה). רק מספר סטטי נותן לך כלום, עדיף לבדוק את המעבד שלך ואת הזיכרון כדי להיות בטוח כי ערך זה הוא אישור של השרת ואם הוא בסדר אז לא משנה מה שרת ערך הוא טען.

ובכל זאת, אם אתה רוצה כמה רמזים נוספים:
    - להפוך את המטמון TTL גדול אם שינית אותו נמוך יותר (ברירת המחדל היא המרבי המותר על ידי Google TOS).
    - אם אין לך בעיות שטח דיסק קשיח לכבות משימה cron לניקוי המטמון אורח - זה לא צריך לנקות בכלל, כי זה מרענן תוצאות לפי הצורך, עדיין הרבה של הסרת קבצים ישנים יכולים לקחת זמן רב מאוד עבור php.
    - זיכרון מטמון להשתמש
    - בסוף (אבל אני באמת לא רואה שום תחושה של זה, כי אין לך בעיית ביצועים) להתחיל השבתת שפות אשר נותן לך פחות תנועה

דרך אגב - מה העומס על השרת שלך, מעבד ממוצע ואת השימוש בזיכרון, ומה חומרה יש לך (כמה זיכרון, מעבדים)? האם קובץ החלפה משמש?

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

להלן פירוט לפי השאלות שלך
    1) שרת טען
    08:22:53 עד 44 ימים, 13:31, 1 משתמשים, בממוצע לטעון: 4.07, 5.09, 5.26
    USER TTY מ LOGIN @ IDLE JCPU PCPU מה
    שורש נק '/ 2 08:17 datacenter1.supp 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) המעבד ואת השימוש בזיכרון
    סך מאגרים שימוש במטמון משותף חינם
    ממ: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Buffers / cache: 550 3490
    Swap: 8001 24 7976
    3) כיצד מעבדים רבים
    3

עריכה: פשוט לקח תמונה כאן http://www.thecodecage.com/forumz/server.png השרת שלי הוא כמו הפעם הכל, תמונה זו היא לאחר הפעלת memcahce.
    נערך לאחרונה על ידי Simon Lloyd; 27-05-11 ב 08:47.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

מידע נוסף כפי הנה יומן תהליכים למעלה:
    xxxx 93.0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 83.0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 75.0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    mysql 6.8% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - לדלג-חיצוני- נעילה
    mysql 6.7% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - לדלג-חיצוני- נעילה
    mysql 6.6% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - לדלג-חיצוני- נעילה
    שורש 6.0% / bin / sh / usr / local / bin / rkhunter-c - cronjob
    נערך לאחרונה על ידי Simon Lloyd; 27-05-11 ב 17:21.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Simon Lloyd View Post
    להלן פירוט לפי השאלות שלך
    1) שרת טען
    08:22:53 עד 44 ימים, 13:31, 1 משתמשים, בממוצע לטעון: 4.07, 5.09, 5.26
    USER TTY מ LOGIN @ IDLE JCPU PCPU מה
    שורש נק '/ 2 08:17 datacenter1.supp 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) המעבד ואת השימוש בזיכרון
    סך מאגרים שימוש במטמון משותף חינם
    ממ: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Buffers / cache: 550 3490
    Swap: 8001 24 7976
    3) כיצד מעבדים רבים
    3

עריכה: פשוט לקח תמונה כאן http://www.thecodecage.com/forumz/server.png השרת שלי הוא כמו הפעם הכל, תמונה זו היא לאחר הפעלת memcahce.
    אני לא בטוח איך לפרש את המידות שלך. כפי שאני רואה את המעבד שלך משמש סביב 185% ... אז או שיש משהו נכון חם מדידה או שהוא חל על CPU 1 - אם יש לך 3 אז אתה יכול להשתמש 300%. אם זו הדרך הנכונה אז זה אומר שיש לך עוד הרבה משאבי CPU חינם. אם לא אנא תקן אותי ולספר איך לפרש את התוצאות.

אני גם לא בטוח איך לפרש את העומס על השרת הנתונים שלך:
    העומס הממוצע: 4.07, 5.09, 5.26
    האם אלו 3 שונים מדידות זמן, או כל אחד מהם עבור מעבד נפרד? מהו הכוח של המעבד שלך?

PS. מטמון צריך זמן כדי למלא פנימה

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

מיכל, שוב תודה על התשובה הממוצע לטעון שאתה רואה (וגם תמונה) שינויים בכל פעם שאתה לרענן, זה כמו שאתה להצביע על מספר sybmolic, כאשר ממוצעי עומס הראו יש כ 6 או 7 אז האתר הוא איטי אבל רוב הזמן מגיב אשר בתורו נותן שגיאה.

הנה הנתונים המעבד שביקשת
    מעבד # 1
    מוכר

GenuineIntel
    שם
    Intel (R) Xeon (R) CPU X3430@2.40GHz
    מהירות
    2394.030 MHz
    מטמון
    8192 KB

כאשר אני בודק ב WHM 1 יש לי מעבד ליבה מרובעת, בעוד אנשים שרת תגיד לי יש לי מעבד של 3??

אני לא יודע או מתיימר לדעת איך הממוצע העומס על השרת הוא הסתדר (לאחרונה, במשך 2 הימים האחרונים זה כבר סביב:
    טען ממוצעים: 4.49 4.04 3.95

הפורום של המהירות הממוצעת וזה לא נראה שיש גורם בעיה כרגע, למרות התנועה סביב:
    271 (3 חברים ו 120 אורחים 148 עכבישים)
    איפה הדמות העליון הוא בדרך כלל סביב 500-600, אבל אז זה סוף שבוע ולכן התנועה נמוך.

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •