חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 2 של 2

אשכול: vBET פירוש הדבר התגיות שלי נפלו מתוך indesku Google!

ג'וניור משתמש
    תאריך
    מאי 2011

Default vBET פירוש הדבר התגיות שלי נפלו מתוך indesku Google!

Text automatically translated from: Polish to: Hebrew
    Translated text
    יש לי מותקן על האופנה שלך NLP-ER - טאגר חוט vBET אוטומטית את הגירסה החופשית.

מאז התקנתי vBET לב נפל המדד Google התגיות שלי עם השפה הבסיסית (פולין).

ממה שאני יכול לראות את זה בפורום שלך זה צמוד רק 50 tags: להיכנס לאתר: כתובת הפורום ב-Google, כי אני לא אוכל להדביק קישור.

אולי זה כי יש טעויות Sitemapie (כך הם אומרים לי ל-Webmaster Tools)? באופן ספציפי, הם מציעים כמה קישורים להוביל באותו מיקום.

אולי זמן לחשוב על זה NLP-ER? מספר הביקורים ליום ירד ממני 13-10000 על ידי העובדה התגים נפלו מתוך המדד.
    Original text

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Text automatically translated from: Polish to: Hebrew
    Translated text
    נא לספק קישור לאתר, אנו יכולים לראות מה קורה אם יש הפניות או קישורים עצמם לעבוד היטב.
    באשר לפורטל הוא פשוט-NLP לתת מידע כוזב, המהווה כיום את השפה העיקרית של גוגל זחל על 275 תוצאות שם, ואני חושב אלה הם כל התגים הקיימים בפורום זה (יש פחות מ 120, אבל כמה יש כמה עמודים בתוצאות) . אימות קל - לזרוק אותו בשאילתה אל גוגל:
    Code:
    site:forum.simple-nlp.pl/tags/
    בקשר עם זה טעות מצידך, אני חושד כי יכול להיות גם טעות של תגי באינדקס בפורום משלך - להעלות קישור זה יהיה לאמת אותו לראשונה.

אתה כותב שגיאה - לתת פרטים. אנחנו לא יכולים להגיב על טעויות שלא צוינו או לעזור ללא מידע ספציפי.

לגמרי בשוליים - vBET לא לשנות דפים בשפה טבעית (לתת דגלים נוסף) כך שאם אכן התגים להיעלם מן המדד, אז אני מציע כדי לבדוק אם הם לפעמים לא נחסמו בקבצי robots.txt

נא לשלוח את המידע הדרוש.
    Original text
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 18-05-11 ב 20:14.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •