היי, האם אנחנו באמת צריכים את 60 (איש) משתמשים חדשים?, זה הולך להיות כאב מוחלט עובר כל אחד לשנות את ההרשאות עבור אופנות שלי & פריצות.
אנחנו יכולים להיפטר מהם?
היי, האם אנחנו באמת צריכים את 60 (איש) משתמשים חדשים?, זה הולך להיות כאב מוחלט עובר כל אחד לשנות את ההרשאות עבור אופנות שלי & פריצות.
אנחנו יכולים להיפטר מהם?
שלום,
אתה יכול להסביר את זה טוב יותר? קבוצות משתמשים? אתה מתכוון - קבוצות משתמשים vBET שפה?.
מה זה בשר, שמשתמשים יכולים לשנות את הגדרות vBET?
תודה
שלום כמיל, תודה על התשובה, בעת שדרוג ל 3.4.0 עבור vb3.8.6 מצאתי שכל שפה אחת עכשיו יש משתמשים משלו שזה Admincp> קבוצות> קבוצת משתמשים Manager ואת רובם משתמשים משנית, הבעיה היא שיש לי כמה שינויים ואת פריצות הוסיף הדורשים מנהלים להגדיר את ההרשאות לכל קבוצת משתמשים, אז עכשיו אני צריך ללכת כל אחד ואחד לבטל את כל ההרשאות.
זה פשוט נראה מוגזם לשים את כל המשתמשים של משתמשים מסוימת משני, מה הטעם של זה?
שלום,
vBET הופך אוטומטית קבוצות משתמשים ומשתמשים מתווספים קבוצות משתמשים לאחר לאחר הגדרת השפה העיקרית (שפת המשתמש usercp).
אני לא מבין את זה, אתה יכול להסביר את זה טוב יותר?Code:"have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
יש לי אופנות או פריצות מ vb.org & כמה כאלה אישית, למשל יש לי אחד שנקרא תבניות vb לפרסם בתוך ההגדרות משתמשים עבור כל קבוצת משתמשים תגדיר אם הם יכולים להשתמש mod חלקים מסוימים של מה mod זמינים להם כל קבוצות המשתמשים החדשים vbet הוסיף את ההרשאות להגדיר כדי לאפשר את השימוש mod זה אבל הם לא צריך להיות מותר, סיימתי כמעט עובר את כולם לכבות את כל ההרשאות האלה זה היה כאב אמיתי. למה הם צריכים לשים קבוצות המשתמשים מלכתחילה?
כאן יש לך אפשרות זו המתוארת:
http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html
ושנית - קבוצות משתמשים vBET לא מחוברים עם כל ההרשאות אז אולי זה באג mod שלך, אבל אני לא יכול לומר בוודאות.
תן לי בבקשה שם אחד מתוך אופנות שלך url כדי mod זה (צריך להיות בחינם) אני אבדוק את זה בפורום של המבחן שלי (וכמובן - לכתוב איך לשחזר את זה צעד אחר צעד)