שלום,
מטמון Vbet אורח שליטת הוא רעיון נחמד.
אבל לעשות את זה אפשרי לבטל את זה עבור Crawlers, כי גוגל אוהב את הפורום שלי ודפי לקבל באינדקס מהר אחרי חוט היה opend, זה לא יהיה טוב לחכות 1h או יותר כדי לקבל אותו לאינדקס.
שלום,
מטמון Vbet אורח שליטת הוא רעיון נחמד.
אבל לעשות את זה אפשרי לבטל את זה עבור Crawlers, כי גוגל אוהב את הפורום שלי ודפי לקבל באינדקס מהר אחרי חוט היה opend, זה לא יהיה טוב לחכות 1h או יותר כדי לקבל אותו לאינדקס.
במקרה כזה אתה יכול פשוט לבטל את המטמון אורח בפורום שלך ותת פורום עמודים. אז אלה יופק בכל פעם עבור כולם, ו-Google יראה מיד כי חוט חדש נפתח. vBET כבר מאפשר להגדיר את הדפים אשר לא יהיה במטמון על ידי אורח מטמון מלא.
האם פתרון כזה הוא בסדר?
אני לא להשתמש מטמון אורח ברגע זה, כי לא מתכווננת שלה dont להשתמש מטמון כאשר עכביש ביקורים חוט / בפורום.
אתה צריך לעשות תוסף SEO שלך יותר נוח ->
אם אני יכול להפעיל את המטמון אורח מלא אני יכול לבדוק [] או לכל [] לא עכבישים
אז ...
אם אורח גולש בפורום הם מקבלים פלט במטמון מלא, אבל כאשר עכביש ביקורים באתר הם מקבלים את הדף אמיתית (אם יש ביקורים עכביש להתעלם "אורחים מטמון זמן לחיות")
אתה יודע למה אני מתכוון?
כן אני יודע למה אתה מתכוון. עם זאת יש לציין כי עכבישים להפיק הרבה תנועה בפורומים והם בדרך כלל לא לבדוק את הדפים אותו כל כמה דקות. אז זה לא כל כך חשוב אם עכביש לקבל עמודים מהמטמון אם הוא במטמון למשך שעה 1. אתה יכול לחסוך הרבה משאבי שרת בזכות זה - במיוחד במקרה של דפים לא משמעותיים אשר במטמון למשך 14 ימים מלאים (להגדרה מלא).
ברגע זה אתם יכולים להשבית את המטמון אורח בפורום / תת פורום דפים לכל המבקרים (כולל עכבישים). זה יאפשר לראות עכבישים נושאים חדשים מיד, כי הקישורים יופיעו מיד בדף הפורום.
ניתן גם להשבית את המטמון אורח הנושאים ולתמיד. מטמון אורח ימשיכו מטמון בדפים אחרים שלך (כמו דפי חבר) מה עדיין יהיה שיפור מסוים. רוב התנועה ילכו סביב מטמון אורח, אבל עכשיו כל תנועה שלך מסתובב מטמון אורח.
אנו נשקול את בקשתך להוסיף אפשרות התצורה החדשה. כאשר אני חושב שזה צריך להכיר על ידי עכביש כותרות או מידע אחר. אז נוכל לעשות קצת אבטיפוס ואם בעיות לא יהיה גלוי נוכל לכלול אותו במהדורה הבאה. אנו נודיע לך אם נגלה כמה בעיות בתחום זה (לא צריך להיות - עדיין לא זיהיתי עכבישים לפני כל כך לא יכול להגיד בדיוק עכשיו).
אוקיי, הרעיון הבא:
[X] אורח שליטת המטמון
[X] להתעלם "אורחים מטמון זמן לחיות" עבור סורקים
אם הסורק מבקר באתר (בפורום חוט), אשר לא השתנה אז להגיש html מלא.
אם הסורק מבקר באתר (בפורום חוט) אשר השתנה אז להתעלם "זמן מטמון אורח לחיות" וליצור פלט HTML חדשה עבור האורחים.
ניתן לזהות הסורקים באמצעות סוכן המשתמש: http://www.user-agents.org/ (פשוט לחפש בגוגל, אני חושב שאנחנו רק צריכים לחפש "Googlebot / *.* (http://www.google.com/bot.html)", זה לא הכי טוב - אבל הדרך המהירה ביותר, אבל אני לא לחשוב שמישהו רוצה להתעלל בו.
אני חושב enginge החיפוש היחיד שבו זה יכול להיות רווחי יהיה google, כי SE אחרים לא מהר כמו גוגל אינדוקס, כך שאחרים יוכלו להשתמש בקלות פלט html הישן.
האם זה הגיוני יותר עבורך?
נערך לאחרונה על ידי wowglider.de; 28-04-11 ב 22:11.
רעיון מצוין עם מטמון אורח מרענן עבור הסורק - אם יש לנו לייצר להציג בכל מקרה אנחנו יכולים גם לשמור אותו בזיכרון המטמון אורח
אישור - הבקשה להתקבל. נבדוק אפשרויות תצורה ופרטים פינק התקף כאשר נתחיל ליישם אותה. אם תמצאו משהו חדש להוסיף - אל תהסס![]()
איפה אני יכול לקרוא עוד על התכונה מטמון אורח? אני מניח שזה אופציה לרכוש את הגירסה של vBET, נכון?
אתה קורא מכאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...-features.html.
קובץ מטמון מלא אורחים הם רק לגרסה בתשלום.