אוקיי, אני חישב מחדש את כל שלבי התקנה (אבל הם היו כבר נעשה בצורה נכונה) בדקתי עבור להתכרבלעבור iconvCode:additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.iniהדגלים אינם מוצגים .. התרגום לא עובד ... מה לעשות?Code:Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
נערך לאחרונה על ידי wowglider.de; 12-04-11 ב 14:30.
בסדר, בבקשה לעדכן את כל הקבצים מהתיקיה vBET להעלות שוב:
- Vbenterprisetranslator_seo.php חייב להיות בתיקייה הראשית
יבוא שוב product.xml קובץ מתיקייה נא לא להעלות.
htaccess שלכם נראה טוב, הממ אנא reedit vBSEO שלך הגישו לטופס המקורי
ואחרי כל השינויים - לבדוק vBET.
אם עדיין לא עובד, אנא שילחו לי ראש admincp שלך ופרטים FTP ואני יבדוק אותו
כבר עשיתי את זה 3 פעמים. ישלח לך להתחבר.
בסדר אני מחכה הפרטים שלך.
כמה זמן אני צריך לחכות? האתר שלי הוא מקבל deindexed, ive לשלוח לך את כל המידע!
תמיכה זו נעשית מעבר לכך וגם מעבר לכך .... אם זה אינו קבוע עד יום שישי אני יסיר את המנוי שלי.
אני נטען שוב את כל הקבצים vBET - עדיין לא עובד, בדקתי htaccess שלכם -. שהכל בסדר, אבל עדיין לא עובד.
אני משולב קבצים vBSEO עם vBET - עדיין לא עובד.
כל תצורות קבצים נראה טוב. עכשיו אני צריך לבדוק התצורה admincp, אבל אני לא יכול להשתמש בפרטים admincp שלי PM - אתה יכול לבדוק את פרטי הגישה שלי admincp שלך עוד פעם אחת?
שנית, אתה יכול לנסות להשבית vBSEO ולנסות להשתמש vBET, אולי יש לנו קונפליקט.
ערכתי קבצים הדאון-forum.de, זה בסדר?
דגלים פועלים טוב עכשיו. (תרגום כתובות URL מדי)
שמתי לב שלפעמים כל הטקסט נעלם לפעמים את הטקסט מתורגם טוב. אולי יש לנו בעיה עם חיבור ל-Google.
נערך לאחרונה על ידי kamilkurczak; 19-04-11 ב 22:26.
עכשיו בסדר העבודה שלה, עשיתי את אותם הדברים כמוך, אבל העבודה שלה עכשיו .. אתה משתמש קבצים בטא?
אבל אתה יכול להסיר מיתוג מחדש?
מידע vBET הוסרו.
אז אתה יכול לאשר כי עכשיו הכל בסדר?