חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 15

אשכול: חיפוש מתקדם לא מראה תוצאות

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

Default חיפוש מתקדם לא מראה תוצאות

שמתי לב רק כאשר אני נכנס על חשבון בדיקה אשר קבע הגרמני המשתמש cp (שפה בפורום ברירת המחדל היא אנגלית) כי אני לא מקבלת את תוצאות החיפוש המתקדמות חזר על כמה מונחים אשר אכן להחזיר תוצאות בשפת ברירת המחדל. אני מנחש שאולי זה קורה גם בשפות אחרות.

זה קורה על חשבון שלי יותר מדי. אני פשוט להשתמש בחיפוש מתקדם כדי לחפש מילה (Bannführer) וקיבלתי תוצאות באמצעות ברירת המחדל בפורום השפה האנגלית. אז החליפו את השפה לגרמנית (על ידי לחיצה על הדגל תחת navbar שלי), ביצע את אותו חיפוש וקיבלתי תוצאות לא במילה אחת. יש לך רעיונות?
    נערך לאחרונה על ידי norku; 22-03-11 ב 10:50.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

פשוט לקחת את התרחיש מהמשוואה הלכתי Usercp שלי השתנה שפת ברירת המחדל שלי לגרמנית, ביצע את החיפוש המתקדם אותו שוב אין לי את תוצאות החיפוש. לא טוב אם דוברי שפה זרה לא יכול לחפש בשפה שלהם כמובן.

עריכה: רק ניסה כמה שפות אחרות ואף את דברי אני להיכנס החיפוש גלויים כאשר הדובר שפה זרה קורא את הפורום הם לא חזר לתוצאות חיפוש מתקדם.
    נערך לאחרונה על ידי norku; 22-03-11 ב 10:59.

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

הייתי באתר שלך. בשנת פרטי המשתמש שלי יש לי languege - פולין.
    השתמשתי החיפוש המתקדם שלך כדי לחפש מילה - "פורום". ויש לי אתר מלא של התוצאות.

אתה יכול להסביר את זה טוב יותר?

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

מבחינת חלקם עושים עבודה כמו שאתה אומר אבל לעבור הגרמנית לנסות Bannführer ו - Stammführer למשל. אין תוצאות. החלף ל נורווגית ולחפש bronse. אין תוצאה אם כי יש לי חוט עם מילה בכותרת כאשר אני רואה את הפורום נורווגית ...?
    נערך לאחרונה על ידי norku; 22-03-11 ב 11:42.

תאריך
    מאי 2010

אתה צודק!
    אני יכול לשחזר את זה בפורום של המבחן שלי אז אני יעברו לתוך סעיף זה באג.

יש כנראה בעיה עם קידוד - אני אבדוק את זה ולתקן בפורום המבחן שלי.
    תודה

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

תודה כמיל.

תאריך
    מאי 2010

עדיין עובדים על זה

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

תיקן ייכלל במהדורה הבאה. שים לב כי ברגע זה אנחנו רק השתנו הנתונים הדרושים (היתה בעיה קידוד) בדיקה על חיפוש חוט. אם אתה מוצא שזה לא עובד עבור מסננים נוספים, בבקשה להודיע לנו את זה.

Quick לתקן - ברגע זה אתה יכול לתקן את זה על ידי הוספת תוסף חדש:
    - עבור CP Admin -> תוספים ומוצרים -> מנהל Plugin -> הוספת תוסף חדש
    - בחר:
    • מוצר = vB Enterprise מתרגם
    • מיקום הוק = search_process_start
    • כותרת = קריטריוני החיפוש נכון עבור דפים מתורגמים
    • סדר ביצוע = 5
    • Plugin PHP קוד:
      Code:
      if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
      $vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);			  		
      }
    • תוסף הוא פעיל = כן

- לשמור לבדוק זה עובד

במקרה תמצאו בעיות נוספות באזור זה אנא כתבו נוכל לפתוח מחדש את הנושא לאחר מכן. בפורום הבדיקה שלנו זה עובד היטב

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2011

היי,

בדקו רק את התוסף ולמרבה הצער זה לא עובד. הנה דוגמה:

אם אני עובר לצרפתית, למשל, והזן "Jeunesses Hitlériennes" לתוך החיפוש או החיפוש המתקדם אני מקבל שום תוצאות. עם זאת, אם אני נכנס "נוער היטלר" אז אני מקבל רשימה של תוצאות המכילות "Jeunesses Hitlériennes". זה קורה בין אם התוסף שלך הוא פעיל או לא. זה כמובן לא הדרך משתמש הצרפתי בדרך כלל החיפוש. הוא רוצה לחפש בשפתו כמובן ורוצה לראות את התוצאות חזרו בשפה זו.
    נערך לאחרונה על ידי norku; 06-05-11 ב 10:46.

תאריך
    מאי 2010

שלום,

הייתי באתר שלך, לבדוק את זה. הכל עובד טוב. אם אתה מנסה לחפש המשפט שלך על ידי חיפוש מתקדם לא תורגם - אין תוצאות מדי.

ניסיתי למצוא Führerschnur מילה על כל השפות באתר שלך והיה לי תוצאות עבור כל השפות, אז הבעיה נפתרה.

אתה יכול לבטל vBET ולנסות למצוא במשפט שלך שוב - עדיין אין תוצאות אז זה לא באג vBET.

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •