אני כבר משתמש מאז vbet הסניף 2.X, ואת כבר שדרוג לאורך הדרך. אני פשוט לשדרג ל 3.2.2.
עכשיו, כאשר אני לוחץ על הדגלים, אני שמה לב לשינויים כתובת האתר גם כן. עם זאת, לפעמים הדף נטען כמו שצריך, אבל בפעמים אחרות, אני פשוט מקבל דף לבן שאומר "דף לא נמצא". האתר שלי הוא informedtrades.com. התקנתי vBSEO גם כן.
ראיתי כמה אנשים מדווחים על חוויות דומות, אבל לא ראיתי מישהו מדבר על זה מתרחש רק חלק מהזמן, וגם אני לא רואה אנשים רק היתה לי בעיה לאחר שדרוג זה האחרונות. מצטער אם זה טופל כבר עם פספסתי אותו.
אני כבר משתמש מאז vbet הסניף 2.X, ואת כבר שדרוג לאורך הדרך. אני פשוט לשדרג ל 3.2.2.
עכשיו, כאשר אני לוחץ על הדגלים, אני שמה לב לשינויים כתובת האתר גם כן. עם זאת, לפעמים הדף נטען כמו שצריך, אבל בפעמים אחרות, אני פשוט מקבל דף לבן שאומר "דף לא נמצא". האתר שלי הוא informedtrades.com. התקנתי vBSEO גם כן.
ראיתי כמה אנשים מדווחים על חוויות דומות, אבל לא ראיתי מישהו מדבר על זה מתרחש רק חלק מהזמן, וגם אני לא רואה אנשים רק היתה לי בעיה לאחר שדרוג זה האחרונות. מצטער אם זה טופל כבר עם פספסתי אותו.
חזרתי אל vbet 312, זה עובד מצוין. כך, הנושא קשור הבדל כלשהו בין 312 לבין 322. כמו כן, כאשר חזרתי אל 312, הדבר הראשון שעשיתי היה להחליף מוצר. הבעיה עדיין נמשכת. ואז, כשאני נטען את הקבצים של 312, זה נראה לפתור את הבעיה. כך, אולי הבעיה קשורה לערוך את הקובץ בין 312 לבין 322.
כמו כן ראוי לציין כי יש לי vbblogs מותקן. זה לא השפיע כלל; כתובות בבלוגים לא היו נכתבים באותיות זרות. לא ב 322, ולא 312.
אני באמת רוצה לנצל את התכונות החדשות של 322. האם יש בכל זאת אני יכול לעשות, כי לאור המצב?
תודה
simit
הוסיף: ואני כמובן את הגירסה האחרונה של vbseo מותקן.
פעולה זו מתבצעת על-ידי vBSEO - vBET אינה לא ובוצעו החלפות כאלה. אתה צריך לקבוע את vBSEO. יש לך אפשרות לשמור לא תווים Espagnol ans גם להגדיר באופן ידני ב- FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php פרמטר $ Vbseo_custom_char_replacement. תודה כי תוכל לעבוד עם כתובת האתר של תורגם ולשמור URL הקיים שלך עבור שפת כמו אלה שבהם.
זוהי כתובת האתר שבו האותיות הפולני (כמו śąęć) שונתה בזכות $ Vbseo_custom_char_replacement וזה עדיין לא שומר את כל האותיות באנגלית אחרות. זהו הקישור זהה עבור יפנית: