חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 10 של 10

אשכול: בעיות מדי פעם עם המרה URL

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2009

Default בעיות מדי פעם עם המרה URL

שלום,

אני כבר משתמש מאז vbet הסניף 2.X, ואת כבר שדרוג לאורך הדרך. אני פשוט לשדרג ל 3.2.2.

עכשיו, כאשר אני לוחץ על הדגלים, אני שמה לב לשינויים כתובת האתר גם כן. עם זאת, לפעמים הדף נטען כמו שצריך, אבל בפעמים אחרות, אני פשוט מקבל דף לבן שאומר "דף לא נמצא". האתר שלי הוא informedtrades.com. התקנתי vBSEO גם כן.

ראיתי כמה אנשים מדווחים על חוויות דומות, אבל לא ראיתי מישהו מדבר על זה מתרחש רק חלק מהזמן, וגם אני לא רואה אנשים רק היתה לי בעיה לאחר שדרוג זה האחרונות. מצטער אם זה טופל כבר עם פספסתי אותו.

כל רעיונות איך לפתור את הבעיה?

תודה
    simit

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי. אני חושב שמצאתי את התבנית. על קישורים הפורום שבו יש תווים מיוחדים הם טענו שלא ניתן למצוא. אני לא יודע למה עדיין.

אנחנו לא יכולים לשחזר את זה על השרתים שלנו (כפי שאתם יכולים לראות כאן היא עובדת היטב) אז אנא PM אותי גישה Admin CP הפרטים שלך FTP.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2009

Quote פורסם במקור על ידי simit patel View Post
    שלום,

אני כבר משתמש מאז vbet הסניף 2.X, ואת כבר שדרוג לאורך הדרך. אני פשוט לשדרג ל 3.2.2.

עכשיו, כאשר אני לוחץ על הדגלים, אני שמה לב לשינויים כתובת האתר גם כן. עם זאת, לפעמים הדף נטען כמו שצריך, אבל בפעמים אחרות, אני פשוט מקבל דף לבן שאומר "דף לא נמצא". האתר שלי הוא informedtrades.com. התקנתי vBSEO גם כן.

ראיתי כמה אנשים מדווחים על חוויות דומות, אבל לא ראיתי מישהו מדבר על זה מתרחש רק חלק מהזמן, וגם אני לא רואה אנשים רק היתה לי בעיה לאחר שדרוג זה האחרונות. מצטער אם זה טופל כבר עם פספסתי אותו.

כל רעיונות איך לפתור את הבעיה?

תודה
    simit
    Text automatically translated from: Spanish to: Hebrew
    Translated text
    שלום,

אני גם קרה פעם, אבל אם אתה לטעון מחדש את הדף שוב עושה זאת היטב.

האמת היא נדירה, ברכות.
    Original text

תאריך
    אוקטובר 2009

האמת היא שזה לא עניין כמו זה נדיר - זה לא צריך לקרות בכלל ואנחנו נעשה כמיטב יכולתנו על מנת להפוך אותו עובד כל הזמן

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2009

חזרתי אל vbet 312, זה עובד מצוין. כך, הנושא קשור הבדל כלשהו בין 312 לבין 322. כמו כן, כאשר חזרתי אל 312, הדבר הראשון שעשיתי היה להחליף מוצר. הבעיה עדיין נמשכת. ואז, כשאני נטען את הקבצים של 312, זה נראה לפתור את הבעיה. כך, אולי הבעיה קשורה לערוך את הקובץ בין 312 לבין 322.

כמו כן ראוי לציין כי יש לי vbblogs מותקן. זה לא השפיע כלל; כתובות בבלוגים לא היו נכתבים באותיות זרות. לא ב 322, ולא 312.

אני באמת רוצה לנצל את התכונות החדשות של 322. האם יש בכל זאת אני יכול לעשות, כי לאור המצב?

תודה
    simit

הוסיף: ואני כמובן את הגירסה האחרונה של vbseo מותקן.

תאריך
    אוקטובר 2009

זה לא הרעיון הכי טוב מתקינה מחדש עשה כאשר התמיכה היא על הלוח שלך ...

כמו כן אני מגלה שזו בעיה עם תצורה vBSEO. הדפוסים אשר יש לך חוט לא תאפשר סימנים זרה:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '(\d+)-([a-z\._\-ŠŽšžźŔÁÂĂÄĹÇČÉĘËĚÍÎĎŃŇÓÔŐÖŘŮÚŰÜÝŕáâăäĺçčéęëěíîďńňóôőöřůúűüý˙µA-Z\d-]+)\.html',
    זה צריך להיות משהו כזה:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '([^/]+)/(\d+)-([^/]+)\.html',
    אך לא לשנות אותו באופן ידני. דפוס כזה הוא במקומות רבים בתצורת vBSEO. אנא PM אותי גישה פרטים CP שלך vBSEO ואני אמצא איזה פרמטר תצורה אחראי לכך.

תאריך
    אוקטובר 2009

הסיבה לכך היא טועה תצורה vBSEO.

אפשרות הגדרת "החלף שאינם באנגלית דמויות כתובות?" כדי "לשמור שאינם באנגלית דמויות כתובות".

זה מסתורי להיעלם מן ידני אינטגרציה שלנו. סליחה על הצרות להגדיר רק פרמטר וזה יהיה בסדר

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2009

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    הסיבה לכך היא טועה תצורה vBSEO.

אפשרות הגדרת "החלף שאינם באנגלית דמויות כתובות?" כדי "לשמור שאינם באנגלית דמויות כתובות".

זה מסתורי להיעלם מן ידני אינטגרציה שלנו. סליחה על הצרות להגדיר רק פרמטר וזה יהיה בסדר
    Translated text
    עבור הספרדים יש בעיה עם האותיות
    Original text
    זה באותיות N, O, I, וכו 'וכו' (תרגם את הסר כדי N, o, אני .
    Translated text

לאחר על "תווים שאינם באנגלית להחליף" ומחליף אותו vBSEO את המכתב N, או שאני ב-URL. עבור SEO זה טוב מאוד.

עם "שמור Non-Español דמויות כתובות" תווים מוחלפים על ידי ~. משהו מאוד משפיע על קידום אתרים.

למה גרסאות עתידיות vBET יהיה "לפתור" או בלתי אפשרי מבחינה טכנית?.

תודה.
    Original text
    נערך לאחרונה על ידי jorgejgm; 26-11-09 ב 17:32.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי jorgejgm View Post
    Translated text

לאחר על "תווים שאינם באנגלית להחליף" ומחליף אותו vBSEO את המכתב N, או שאני ב-URL. עבור SEO זה טוב מאוד.

עם "שמור Non-Español דמויות כתובות" תווים מוחלפים על ידי ~. משהו מאוד משפיע על קידום אתרים.

למה גרסאות עתידיות vBET יהיה "לפתור" או בלתי אפשרי מבחינה טכנית?.

תודה.
    Original text
    פעולה זו מתבצעת על-ידי vBSEO - vBET אינה לא ובוצעו החלפות כאלה. אתה צריך לקבוע את vBSEO. יש לך אפשרות לשמור לא תווים Espagnol ans גם להגדיר באופן ידני ב- FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php פרמטר $ Vbseo_custom_char_replacement. תודה כי תוכל לעבוד עם כתובת האתר של תורגם ולשמור URL הקיים שלך עבור שפת כמו אלה שבהם.

תראו כאן:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/1274-pierwsze-na-swiecie-forum-o-nlp-wspierajace-wielojezyczna-spolecznosc.html
    זוהי כתובת האתר שבו האותיות הפולני (כמו śąęć) שונתה בזכות $ Vbseo_custom_char_replacement וזה עדיין לא שומר את כל האותיות באנגלית אחרות. זהו הקישור זהה עבור יפנית:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/ja/informacje/1274-nlp多言語のサポートのための世界初のフォーラム!.html
    גם זה דוגמא טובה למה אתה צריך לשמור לא אנגלית / Espagnol תווים - בשפות מסוימות יש noly לא אנגלית / Espagnol תווים.

זוהי דוגמה כיצד ניתן להגדיר $ Vbseo_custom_char_replacement ערך (עבור אותיות הפולני):
    PHP Code:
        $vbseo_custom_char_replacement = array(
    'ˇ' => 'A',
    '¦' => 'S',
    '¬' => 'Z',
    '±' => 'a',
    '¶' => 's',
    'Ľ' => 'z',
    'ą' => 'a',
    'ę' => 'e',
    'ć' => 'c',
    'ż' => 'z',
    'ś' => 's',
    'ź' => 'z',
    'ó' => 'o',
    'ł' => 'l',
    'ń' => 'n',
    'Ą' => 'A',
    'Ę' => 'E',
    'Ć' => 'C',
    'Ż' => 'Z',
    'Ś' => 'S',
    'Ź' => 'Z',
    'Ó' => 'O',
    'Ł' => 'L',
    'Ń' => 'N'
    ); 
    אז כפי שאתם רואים - אתם יכולים לשמור על דרך קידום אתרים לקישורים הקיימים שלכם ופתוחים לקישורים מתורגמים ב-52 שפות

אני מקווה שזה יעזור במקרה של עוד שאלות פשוט לשאול - אנחנו כאן כדי לעזור לך
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 26-11-09 ב 20:16.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2009

Translated text
    תודה רבה לך שוב, עובד מושלם.

תודה.
    Original text

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות