חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 3 של 3

אשכול: באגים מנקה מטמון (נתיב הקובץ / חוקי אופסט)

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2009

Default באגים מנקה מטמון (נתיב הקובץ / חוקי אופסט)

אוקיי, יש לי תיקייה admincp שלי שונה ל: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
    (מוגדר גם בתוך config.php)

כשאני goto: כלים vBet, מנקה מטמון
    אני מקבל את השגיאה הבאה:

אזהרה: require_once ([path] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-פעם]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב [path] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () ' ד קוד בקו 9

שגיאה חמורה: require_once () [function.require]: נכשל בפתיחת נדרש "/ home / cardsh / public_html / בפורום / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') ב home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php / (2065): eval ()' קוד ד בקו 9

כאשר מסתכלים על הטעות, זה נובע PATH קשה / admincp / מקודד

אם אני לשנות admincp שלי בחזרה "admincp" (כמו גם מביטול ב config.php) ולחזור vBet כלים, מנקה מטמון
    מנקה מטמון עכשיו המופע של כראוי.

עם זאת, כאשר ניקוי מטמון הנתונים (לא צריך לבדוק קבצים אורח).
    למרות המשימה נראה שלם בצורה נכונה אכן לנקות את המטמון כפי בדקתי את הנתונים באמצעות phpMyAdmin.

אני מקבל את השגיאה הבאה:

אזהרה: סוג לקזז בלתי חוקית isset או ריק [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php בקו 106
    אזהרה: סוג לקזז בלתי חוקית [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php בקו 108
    אזהרה: סוג לקזז בלתי חוקית [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php בקו 113

כל עזרה בפתרון בעיות אלה יהיה מוערך מאוד.

-

UPDATE:
    אני גם מקבל את השגיאה קיזוז בלתי חוקית על כל vBet השני שלי של התקן, אז זה חייב להיות באג.

בנוסף אני גם מקבל את השגיאה הראשונה אם אני לשנות את שם admincp על התקנת האחרים שלי vBet כך זה צריך להיות גם באג.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2009

עדכון:

גיליתי איך לתקן הקשיח מקודדים / path /
    כמו כן, בעוד עושה את זה שמתי לב מילים התעלם / path / גם מקודד קשה, אז הנה איך לתקן את הבאג הזה:

AdminCP> מנהל Plugin> מילים התעלמו אטום בהודעות הקיימות (admin_maintenance)

החלף: require_once (DIR. "/ admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php ');
    עם: require_once (DIR.'/'.$ vBulletin-> config ['Misc'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_ignoredwords.php');

-

החלף: require_once (DIR. "/ admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php ');
    require_once (DIR.'/'.$ vBulletin-> config ['Misc'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');

עדיין מחפש את הבאג השני המוזכר.

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •