אוקיי, יש לי תיקייה admincp שלי שונה ל: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
(מוגדר גם בתוך config.php)
כשאני goto: כלים vBet, מנקה מטמון
אני מקבל את השגיאה הבאה:
אזהרה: require_once ([path] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-פעם]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב [path] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () ' ד קוד בקו 9
שגיאה חמורה: require_once () [function.require]: נכשל בפתיחת נדרש "/ home / cardsh / public_html / בפורום / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') ב home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php / (2065): eval ()' קוד ד בקו 9
כאשר מסתכלים על הטעות, זה נובע PATH קשה / admincp / מקודד
אם אני לשנות admincp שלי בחזרה "admincp" (כמו גם מביטול ב config.php) ולחזור vBet כלים, מנקה מטמון
מנקה מטמון עכשיו המופע של כראוי.
עם זאת, כאשר ניקוי מטמון הנתונים (לא צריך לבדוק קבצים אורח).
למרות המשימה נראה שלם בצורה נכונה אכן לנקות את המטמון כפי בדקתי את הנתונים באמצעות phpMyAdmin.
אני מקבל את השגיאה הבאה:
אזהרה: סוג לקזז בלתי חוקית isset או ריק [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php בקו 106
אזהרה: סוג לקזז בלתי חוקית [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php בקו 108
אזהרה: סוג לקזז בלתי חוקית [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php בקו 113
כל עזרה בפתרון בעיות אלה יהיה מוערך מאוד.
-
UPDATE:
אני גם מקבל את השגיאה קיזוז בלתי חוקית על כל vBet השני שלי של התקן, אז זה חייב להיות באג.
בנוסף אני גם מקבל את השגיאה הראשונה אם אני לשנות את שם admincp על התקנת האחרים שלי vBet כך זה צריך להיות גם באג.