חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 4 של 4

אשכול: סטטיסטיקות בבקשה?

ג'וניור משתמש
    תאריך
    פבואר 2011

Default סטטיסטיקות בבקשה?

כל הסיפורים האלה הם מזון מבריק אבל אני צריך את העובדות כדי לעשות החלטות, אז אם מישהו יכול לעזור לי על ידי מתן הבא

VB גירסה:
    VBSEO: מספר גרסה / תאריך להתקין:
    VBET גרסה / תאריך להתקין:

וגם את הגרפים הבאים google שירותי ...
    דפי אינדקס גרף לפני ואחרי (webmaster)
    מהירות האתר הגרף לפני ואחרי (webmaster)
    מנוע חיפוש להיטים לפני ואחרי (analytics)
    שיעור עזיבות לפני ואחרי (analytics)
    כניסות מ contry יליד לפני ואחרי (אנליטיקה)

אני יודע שזה גדול לשאול ... אבל אני חושב רק עם המידע הזה כל מה שאני יכול לעשות aout תקין החלטה מושכלת לקנות את המוצר הזה ...

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

שלום. למרבה הצער אין לנו נתונים כאלה-בפורום זה יש vBET מותקן מההתחלה מאוד אז לא היה שום "לפני". חלק מהמידע מצורף על ידי המשתמשים שלנו בפורום זה משנה: vBET סיפורים טובים - vBulletin Enterprise מתרגם (vBET)

כמו כן, חלק מהלקוחות שלנו מותר לכלול קישורים בפורום שלהם שבו ניתן למצוא כאן: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php אז אתה יכול לבדוק ב-Google כמה דפים מתורגמים צמודים לאתר כמה שפה ספציפיים.

אם אתה מדריך אותנו איך לקבל את זה מ-Google Analytics, אנו יכולים לספק לך תוצאות אחוז הכניסה לפורום שלנו על ידי דפים מתורגמים.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    פבואר 2011

אני אשמח לעשות מקרה בהשתתפות מלא באתר שלי באמצעות הגירסה החופשית (חלק של יום העבודה שלי היא לספק תיעוד אנליטית, כך יהיה קל לעשות / להבין ).... אז אם זה עובד הייתי קונה את הגרסה Pro ....

אבל אני יכול להסיר את מיתוג כל outlinks הוא יוצר תוך שאני עושה את זה? כמו אלה תהיה השפעה על התוצאות

זה הדבר היחיד thats לשים אותי לתת לו ללכת

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אם אתה רוצה להסיר קישור האשראי הגרסה החינמית זה מספיק אם אתה שולח כל תרומה (ראו פירוט בעמוד הגרסה החינמית). אנא בגרסה בתשלום יש תכונות יותר (כמו תרגום URL) זה הרבה יותר מותאם (במהדורה הבאה נתמוך גם זיכרון המטמון על ידי מימושים הנפוץ ביותר). אז אם אתה תאהב את הגרסה החינמית, אז שילם אחד לא בוודאות משהו בדואר מה שאתה אוהב

לצד הקישור אשראי אין שום דבר אחר, אז אני חושב שאתה יכול לרוץ על זה אם יש לך שאלות בעתיד בבקשה לשאול - נשמח לעזור לך

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •