חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 11

אשכול: חדש משחרר

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Default חדש משחרר

היי

אנו שוחרר רק גרסאות חדשות ללא תשלום רק עם שינויים קטנים, אבל אנחנו כמעט מוכן לשחרר גרסאות שילם חדשה עם הרבה שינויים מועילים אז עבור כל המשתמשים שלנו שילם גירסאות - בקרוב תהיה לכם מהדורה חדשה

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

האם יש ETA על הגרסאות החדשות של 4.x?

תאריך
    אוקטובר 2009

אני לא מכיר את משמעות אט"א, אבל אני מניח שזה על המועד. החודש נשחרר vBET3.x (בשבוע הבא) - יש הרבה שינויים וזה יהיה בשלב בטא. שינויים זהה עבור vBET4.x ישוחררו חודש לאחר מכן - היא כדי להבטיח איכות טובה יותר לא לחשוף את כל המשתמשים על באגים פוטנציאליים חדשים תחת פונקציות חדשות. כמובן שאנחנו שינויים מבחן טוב, עדיין משתמשים משתמשת תצורות שונות, ביוב, אופנות אחרות וכן הלאה, אז כמה דברים יכולים להיות גלוי רק בפורומים מסוימים. זה מה לשלב הבטא קיים בחיים המוצר - מי שרוצה יכול להשתמש בו מזהירים על הבמה צעירים של פונקציות מסוימות. ושחרור vBET4.x חודש מאוחר יותר נותן לנו הזדמנות פוטנציאל לשחרר אותו עם כמה בעיות פוטנציאליות כבר פתר

אז לענות על השאלה שלך בקרוב - בשבוע הבא אנחנו משחררים vBET3.x ו 1 או 2 שבוע החודש הבא צריך להיות משוחרר vBET4.x

תודה על מיכל פרטי. במבט קדימה כדי העדכון.

נ.ב.:''אט"א "אומדן זמן הגעה ....

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2010

כל רמזים על למה לצפות עם תכונות חדשות או שזה בעיקר המהירות ואת העומס על השרת עשוי להיות טוב יותר

תאריך
    אוקטובר 2009

עשינו מספר שיפורי ביצועים. אחד נפוצות - תמיכה בזיכרון מטמון גם כמה ביצועים ושיפורים אחרים ברמת האלגוריתם. כל הפרטים יופיעו פתק שחרור.

אנו עשויים לשחרר היום - היום הזה רק התחיל במדינה שלנו ולכן אנו נעשה את זה כמה שעות (עכשיו הוא זמן לישון ). כרגע הפורום שלנו פועל על גרסת vBET חדשה

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

לא יכול לחכות כדי לראות memcached ב vBET. אתה יכול לספר מה extention php השתמשת? Memcache או Memcached?

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי meto View Post
    לא יכול לחכות כדי לראות memcached ב vBET. אתה יכול לספר מה extention php השתמשת? Memcache או Memcached?
    אנו תומכים:
    - Memcache
    - APC
    - XCache
    - EAccelerator

וזה כתוב בצורה כל כך נחמד אם משהו אחר יהיה צורך ניתן להוסיף easilly גם הוראות תיקון מהיר

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

אני אעשה את זה בעצמי כנראה. ויתרתי עם memcached כשמצאתי למשל 4 או 5 של שימוש db מטמון שבו אפשר לעשות עם פונקציה אחת - אין צורך לשכתב את זה כל הדרך

אבל לא ענית לשאלה שלי - אולי אתה לא מבין שיש שתי סיומות עבור memcached עם או בלי D בסוף:
    PECL: חבילה:: memcache
    PECL: חבילה:: memcached

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי meto View Post
    אני אעשה את זה בעצמי כנראה. ויתרתי עם memcached כשמצאתי למשל 4 או 5 של שימוש db מטמון שבו אפשר לעשות עם פונקציה אחת - אין צורך לשכתב את זה כל הדרך

אבל לא ענית לשאלה שלי - אולי אתה לא מבין שיש שתי סיומות עבור memcached עם או בלי D בסוף:
    PECL: חבילה:: memcache
    PECL: חבילה:: memcached
    אני מבין את זה ואכן עניתי על שאלתך - רשמתי את כל מטמוני הזיכרון הנתמכים כעת על ידי vBET ותוכלו למצוא שם בבירור את Memcache. אז למה אתה משוכנע שלא עניתי על השאלה שלך - מה אתה צריך יותר? אם אתם צריכים רמז כיצד לתמוך Memcached כאן זה הולך:
    1. הוסף באפשרות מוצר קובץ נוסף פרמטר מטמון הזיכרון
    2. מוצר ייבוא קובץ
    3. הקובץ כולל עריכה / vbenterprisetranslator_class_cache.php
    א) העתק בכיתה עבור Memcache
    ב) שינוי שם בכיתה להעתיק להכיר כמו Memcached
    ג) עדכון הגוף לתמוך API Memcached (כיתות שלנו מתאמי פשוטה זו הסיבה שאתה לא צריך לעשות שינויים במקומות אחרים)
    ד) הוסף במקרה חדשה עבור ערך האופציה החדשה בבלוק לעבור על החלק העליון של הקובץ, כדי ליצור אובייקט מתאם Memcached

אם אתה רוצה עצות ספציפיות יותר - רק בבקשה ליצור בקשת תכונה כמיל ייתן לך רמזים בדיוק איך לעשות את זה עם רישומים קוד.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 09-03-11 ב 20:03.

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •