חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast
תוצאות 11 עד 20 של 30

אשכול: אזהרה Google דוא"ל: Googlebot מצא מספר גבוה במיוחד של כתובות אתרים באתר שלך

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

1. נא להפעיל את הדגל האיטלקי בפורום שלך (אני לא מוצא את זה) - עכשיו משתמשים ששינו את השפה אינם מסוגלים להחזיר את השפה המקורית. כפי שכתבתי התוכן של הנושאים שבהם הייתי מסוגל לראות לפני ראיתי שאני צריך לרשום רק משפט אחד בכל המקרים. זה מה זה לא אישי אני מניח האורך הממוצע כפי תוכן. שוב זה הופך דפים דומה מאוד מאז ההבדל בין הנושאים קצר הוא רק משפט אחד - השאר פריסת אשר זהה. אני לא יודע איך אתה כל כך בטוח כי יש לו ולא כלום עם המקרה הזה. אם אתה יודע משהו על מה שאנחנו לא בבקשה לשתף אותו כך נוכל לעזור לך מהר יותר. אתה יודע למה דוא"ל זו נשלחה?

2. אני לא יודע מה הקשר תוכנית בית ספר לילדים במדינה שלך, אבל אני מקווה שזה יהיה מאוד שימושי עבור אותם לדעת בבקשה להירשם mod לאחר 3 ביקורים אין שום קשר עם בוטים כפי שהם עוברים.
    בבקשה להתמקד בנושא. וגם לתת מענה נדרש - לא ידעתי מה mod אתה משתמש ואני אפילו לא שואל כי זה לא חשוב לי - חשוב היה זה אתחול בטוח. אם אתה בטוח 100% שזה בטוח אז נהדר. למקרה שיש לך ספקות אתה יכול לראות כיצד גוגל רואה את הפורום ב-Webmaster Tools.

לידיעתך, מגפיים גוגל לא תוקפים אתרים - Google לא לפגוע באתרים. אנחנו עצה להשתמש מטמון לתקופה מותר כבר, כי זה טוב יותר עבור ביצועים. גם אם אתה מרגיש שזה בטוח שהסיבה היחידה היא כמה התרגום בדף שלך - אל תהסס להשבית כמה מאותם ולאפשר את זה שוב אחד אחד מעת לעת. ובכל זאת בבקשה לשקול כי הרישיון שלך זה פעיל למשך 6 חודשים, יש לך דוא"ל זה עכשיו. קשה להאמין כי במשך 6 חודשים גוגל לא ראיתי את הקישורים - למעשה רבים מאלה יש לך כבר באינדקס. אז אני לא בטוח שזו הסיבה דוא"ל אשר לך. גם אם מדובר בבקשה לשקול את כל המידע שניתן לך לאחר לנתח של קישורים אלה.

אני לא יודע למה אתה מתכוון הנושאים יעיל.

כמו כן יש לציין כי אנו פועלים בנושא זה - יש לך תוצאות לנתח שלנו. ובבקשה לקיים עם לדעת מה גוגל רואה - כי אתה הוא זה הרואה כי גוגל מוצא את זה לא נכון. יש לנו הרבה פורומים אשר אין לי שום בעיה עם גוגל יש כל השפות מופעלת. וזה לא נכון כי התוכן אינו קיים פיזית, בבקשה אל תספרי מה אנחנו יכולים לטעון כי משהו ... תוכן קיים עבור כל מי שמבקר אותו והוא פיזית קיימת במסד הנתונים במטמון המקורי והן בצורת המתורגם. זו לא הגרלה העולמות - זה תרגום זה לא יכול לקרות אם התוכן לא קיים. ודבר מרמה כאן - נא לקרוא TOS גוגל - זה גוגל שטוען התרגום שניתן במטמון עבור מקסימום 15 ימים. זה הכול בסדר עם גוגל במקרה של תרגומים עמוד אוטומטיים - היא Google מי עשה את זה תרגום

גם הלקוח לא יכול לדעת כי כל תוכן אשר מוזרמים אליו הוא מקובץ סטטי או לא. למעשה ימים זה כמעט שום דבר לא סטטי עכשיו. בשנת vBulletin אין מכושים מבט מבנה HTML סטטי - הכל על בסיס נתונים ממסד נתונים (שפות, תבניות, סגנונות). אין לי מושג מה הידע שלך על ארכיטקטורת שרת לקוח עם לקוח רזה, אבל שים לב כי אם קיים תוכן התגובות הקישור. מגלה כי גוגל מרגיש את זה רמאות כי זה לא קיים שום קשר עם המציאות.

כמו כן שים לב כי ניתן להשתמש בכל רגע קישורים vBET SEO יש / en / במקום שפה = - תצורה זה רק תלוי בך vBET תומך בה ללא vBSEO.

אודות לב אשר נתן לך - כפי שכתבתי אם יש לך גילה את הסיבה האמיתית לבעיה שלך אז יש לך פתרון. ובכל זאת בבקשה לשקול שזה כמה התשובה הגנרית אפילו בלי לבדוק מה קורה. אני לא הייתי סומך על זה:
    1 - יש לך סכום דומה של קישורים לשנה וחצי.
    2 - מייל גוגל עצמה אומרת:
    "Googlebot יכול להיות שלא לצורך זחילה מספר רב של כתובות ברורים המצביעים על תוכן זהה או דומהאו זחילה חלקים באתר שלך לא נועדו לסריקה של Googlebot. "

אז שוב בבקשה לשקול עצות שלנו ולנתח תוצאה. אם אתה מרגיש שזה רק עניין של מספר תרגומים בו אתה מופעלת - אז אתה יודע את הפתרון.

האם אתם עדיין זקוקים לעזרה שלנו / לייעץ בנושא זה?

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

הדבר היחיד היה כבוי היה השפה האיטלקית (הפעלתי אותו) שכן הוא דובר את השפה בפורומים אני לא חושב שזה משנה בכל מקרה הייתי טוב מאז לפני שנה אז מה חדש עכשיו?

הנה דוגמה (האתר שלך) של מה שאני מתכוון כשאני אומר ההודעות באינדקס יעיל.

לפני vBET (פורום יעיל באינדקס stats):

לאחר vBET (לא יעיל בפורום באינדקס stats):

מה שאני מנסה לומר הוא כי שנכתבו בשפה 52x מתורגם כעת נשקלת הודעות כפולות על ידי גוגל. דואר אלקטרוני הוא מסביר עצמית

במילים שלי כשאני אומר התקף בוט אני מתכוון כאשר יש לך 300 בוטים Google בכבדות זחילה אתר האינטרנט שלך באותו זמן אכילה לקרוע על רוחב הפס שלכם, זיכרון RAM ו CPU וגורם דוכני בפורום. והם כתבו במכתב שלהם מתחת באופן מקצועי יותר, אך המשמעות היא זהה.

אימייל הרשמי של Google:
    Googlebot נתקל בבעיות בעת סריקת האתר שלך http://mysite.com/.
    Googlebot נתקל במספר גדול מאוד של קישורים באתר שלך. זה עשוי להצביע על בעיה במבנה כתובת האתר שלך. Googlebot יכול להיות שלא לצורך זחילה מספר רב של כתובות ברורים המצביעים על תוכן זהה או דומה, או חלקים זחילה של האתר כי אינם מיועדים לסריקה של Googlebot. כתוצאה מכך Googlebot עלול לצרוך רוחב פס גדול יותר מהנדרש, או ייתכן שלא תוכל מדד לחלוטין את כל התוכן באתר שלך.

האם קראת מה עם צוות התמיכה של גוגל כתב לי? -> באופן כללי, הודעה זו מוצגת כאשר אנו מגלים מספר גבוה יחסית של כתובות URL עבור האתר שלך.

כתבת הכל ולא כלום כי אני לא מבין את האנגלית שלך, רק תן לי לתקן בצעדים פשוטים כמו;
    1. האם זה
    2. האם זה
    3. וזה
    וכו '

דרישת שלום
    נערך לאחרונה על ידי mario06; 17-01-11 ב 22:44.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

עדיין מחכה לתרופה.

דרישת שלום

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי mario06 View Post
    הדבר היחיד היה כבוי היה השפה האיטלקית (הפעלתי אותו) שכן הוא דובר את השפה בפורומים אני לא חושב שזה משנה בכל מקרה הייתי טוב מאז לפני שנה אז מה חדש עכשיו?
    זה רק עצה הצוות שלנו כי בלי זה דגל המשתמשים אינם מסוגלים להחזיר את השפה המקורית כאשר הם לוחצים על דגל כלשהו. אז זה חכם לשמור דגל עבור שפת ברירת המחדל שלך

הנה דוגמה (האתר שלך) של מה שאני מתכוון כשאני אומר ההודעות באינדקס יעיל.

לפני vBET (פורום יעיל באינדקס stats):

לאחר vBET (לא יעיל בפורום באינדקס stats):

מה שאני מנסה לומר הוא כי שנכתבו בשפה 52x מתורגם כעת נשקלת הודעות כפולות על ידי גוגל. דואר אלקטרוני הוא מסביר עצמית
    זהו לא . נכון. יש לך בעיות עם הפורום שלך. . שברת ארכיון -, רוב הקישורים שקיבלת מ- Google בדוא ל אודות ארכיון. התעלמת לגמרי התמיכה שלנו - לא לענות על שאלות אודות גירסה ואתה אומר מה שאתה חושב, מה שאינו נכון. אם אתה רוצה לפתור את הבעיה אנא שמיטה רמזים התמיכה שלנו. שאלנו אותך על גירסת vB כי שברת ארכיון. האם זה נתמך 3.8 או לא קיימת תמיכה בחלק גירסה? אנחנו יודעים את הארכיון שבורה 3.6 בגלל באג vBulletin. פעולה זו מעניקה לך אלפי לא עובד קישורים - ויש לך מ דוא ל גוגל על קישורים הלא נכון. במקום להקשיב התמיכה שלנו ולשתף פעולה אתה ממשיך להגיד רעיון מגוחך ואתה חושב שזה חשוב לשים את זה בצבע אדום.
    מה המטרה שלך כאן? אתה רוצה התמיכה שלנו כדי לפתור את הבעיה שלך או שאתה סתם מנסה להפחיד אחרים? כי אם רוצים לפתור בעיה זו בבקשה לשתף פעולה עם התמיכה שלנו.

גם על התמונה אשר נתן לך - זה מוטעה שלך. גוגל לא אכפת מספר ההודעות שמוצג על ידי הפורום. וזה לא יכול לדאוג בקשר לזה. זה בגלל אינדקסים Google את כל הדפים אשר אינם חסומים! בפורום יש לך דפים חבר, קבוצות, אולי ביצות, אלבומים וכן הלאה ... וכן הלאה ... כמו כן הפורום יכול להיות הרבה תוספים אחרים אשר יוצר עמודים נוספים (כמו ארקייד).
    אז בבקשה להבין: אתה טועה. גוגל לא רואה את התוכן המתורגם כמו שכפול. יש לך בעיה עם פורום משלך גילינו תחומי סיבה אפשרית. אז בבקשה - שמיטה ההוראות שלנו / שאלות. אחרת זה יכול להיות מסומן לפתור כמו מאז אתה נראה לא מעוניין להיות עם התמיכה שלנו רק רוצה לחזור על מה שאתה חושב שלא בצדק - אנחנו כבר לקרוא את זה - אין כל צורך לחזור על זה שוב. זה לא נכון. נא להתמקד בפתרון הבעיה אם אתה רוצה שזה יהיה לפתור. בבקשה לענות על השאלה ולשמור על תשומת לב הארכיון שלך.

אימייל הרשמי של Google:
    Googlebot נתקל בבעיות בעת סריקת האתר שלך http://mysite.com/.
    Googlebot נתקל במספר גדול מאוד של קישורים באתר שלך. זה עשוי להצביע על בעיה במבנה כתובת האתר שלך. Googlebot יכול להיות שלא לצורך זחילה מספר רב של כתובות ברורים המצביעים על תוכן זהה או דומה, או חלקים זחילה של האתר כי אינם מיועדים לסריקה של Googlebot. כתוצאה מכך Googlebot עלול לצרוך רוחב פס גדול יותר מהנדרש, או ייתכן שלא תוכל מדד לחלוטין את כל התוכן באתר שלך.
    בדיוק! יש לך מבנה שגוי! יש לך תוכן טועה! וכתבנו לך את זה בהתחלה מאוד (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - יש לך התרסק ארכיון איפה אלפי קישורים לא עובד! אז בבקשה להתחיל להשתמש התמיכה שלנו אשר שביקשת במקום לנסות להפחיד את המשתמשים שלנו. מה אתה מצפה מאיתנו כאשר אתה מבקש תמיכה להתעלם ממנו?

כתבת הכל ולא כלום כי אני לא מבין את האנגלית שלך, רק תן לי לתקן בצעדים פשוטים כמו;
    1. האם זה
    2. האם זה
    3. וזה
    וכו '

דרישת שלום
    הנה לך מידע מדויק, כי אתה צריך לחסום דפים חבר איך לעשות את זה:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

הנה לך מידע הארכיון שלך התרסק, שאלה לגבי הגירסה של vBulletin ומה לעשות אם היא אינה נתמכת בגרסה:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    זוהי הוראה מדויקת מאוד - בבקשה לדעת איזו גירסה של רכב אתה משתמש.

והנה יש לך מידע שאתה לבלוט לא צריכה לעשות כלום עם הודעות אשר קצר מאוד (רק 1 משפט) כי זה הנושא של תוכן לא של vBET. כאשר תוכן יקבל יותר (שהמשתמשים יקבלו תגובות) אלה דפי תוכן שלא יהיה דומה יותר:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

אז:
    1. שמור את דפי חבר שלך חסם בדרך כמו שעשית את זה לאחרונה (רק עבור משתמשים רשומים), או על ידי robots.txt כמו זה המתואר כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. בדוק ב-Webmaster Tools שלך עושה "3 ביקורים אורח" mod גוגל לחסוך - לבדוק כיצד גוגל רואה את הפורום על ידי מתן כתובת האתר חוט כלשהו. בדוק כמה פעמים (לא יכול להגיד האם Google תשתמש IP זהה לבדיקה כל אחד). בדרך זו תוכלו להיות בטוחים באמת mod היא לחסוך לרובוטים.
    3. שברת ארכיון - בבקשה לדעת איזו גירסה של רכב אתה משתמש?
    4. עבור האשכולות קצר אתה יכול פשוט לתת כמה תשובות שם עוד (שונה כמובן) או פשוט להשאיר אותו כפי שהוא מקווה שאנשים יענו אותם הנושאים.

PS.
    נא לקחת את התנצלותי על התשובה המאוחרת. הייתי המשלחת כמיל נאמר לעזוב את הבעיה בשבילי. אז שוב מצטער
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 20-01-11 ב 19:47.

שלום,
    אני חייב לומר כי מיכל נכון, היה לי את האזהרה אותו מ-Google ואת זה קל לפתור אם אתה מסתכל על מה כתובות הן הגורם לבעיה. בדוגמה שלי, היה לי הרבה תוכן משוכפל כי vbet הבלעה: & שפה = en, ב-URL הצרפתית. אם אתה הולך פרמטרים ב-Webmaster Tools אתה יכול לפתור את זה למעט פרמטר זה. וגם להסתכל על הקובץ רובוטים. יש לי גם לאסור בקבצים רובוטים ארכיון, לא צריך את זה. יש הרבה עבודה לעשות עם robots.txt אם אתה משתמש VBET.
    ואני לא מציע להשתמש יותר מ 20 שפות, אתה לא צריך את זה
    נערך לאחרונה על ידי pepito69; 20-01-11 ב 22:53.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

הודעה פעמיים, סליחה!
    נערך לאחרונה על ידי mario06; 21-01-11 ב 08:38.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    זה רק עצה הצוות שלנו כי בלי זה דגל המשתמשים אינם מסוגלים להחזיר את השפה המקורית כאשר הם לוחצים על דגל כלשהו. אז זה חכם לשמור דגל עבור שפת ברירת המחדל שלך

זהו לא . נכון. יש לך בעיות עם הפורום שלך. . שברת ארכיון -, רוב הקישורים שקיבלת מ- Google בדוא ל אודות ארכיון. התעלמת לגמרי התמיכה שלנו - לא לענות על שאלות אודות גירסה ואתה אומר מה שאתה חושב, מה שאינו נכון. אם אתה רוצה לפתור את הבעיה אנא שמיטה רמזים התמיכה שלנו. שאלנו אותך על גירסת vB כי שברת ארכיון. האם זה נתמך 3.8 או לא קיימת תמיכה בחלק גירסה? אנחנו יודעים את הארכיון שבורה 3.6 בגלל באג vBulletin. פעולה זו מעניקה לך אלפי לא עובד קישורים - ויש לך מ דוא ל גוגל על קישורים הלא נכון. במקום להקשיב התמיכה שלנו ולשתף פעולה אתה ממשיך להגיד רעיון מגוחך ואתה חושב שזה חשוב לשים את זה בצבע אדום.
    מה המטרה שלך כאן? אתה רוצה התמיכה שלנו כדי לפתור את הבעיה שלך או שאתה סתם מנסה להפחיד אחרים? כי אם רוצים לפתור בעיה זו בבקשה לשתף פעולה עם התמיכה שלנו.

גם על התמונה אשר נתן לך - זה מוטעה שלך. גוגל לא אכפת מספר ההודעות שמוצג על ידי הפורום. וזה לא יכול לדאוג בקשר לזה. זה בגלל אינדקסים Google את כל הדפים אשר אינם חסומים! בפורום יש לך דפים חבר, קבוצות, אולי ביצות, אלבומים וכן הלאה ... וכן הלאה ... כמו כן הפורום יכול להיות הרבה תוספים אחרים אשר יוצר עמודים נוספים (כמו ארקייד).
    אז בבקשה להבין: אתה טועה. גוגל לא רואה את התוכן המתורגם כמו שכפול. יש לך בעיה עם פורום משלך גילינו תחומי סיבה אפשרית. אז בבקשה - שמיטה ההוראות שלנו / שאלות. אחרת זה יכול להיות מסומן לפתור כמו מאז אתה נראה לא מעוניין להיות עם התמיכה שלנו רק רוצה לחזור על מה שאתה חושב שלא בצדק - אנחנו כבר לקרוא את זה - אין כל צורך לחזור על זה שוב. זה לא נכון. נא להתמקד בפתרון הבעיה אם אתה רוצה שזה יהיה לפתור. בבקשה לענות על השאלה ולשמור על תשומת לב הארכיון שלך.

בדיוק! יש לך מבנה שגוי! יש לך תוכן טועה! וכתבנו לך את זה בהתחלה מאוד (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - יש לך התרסק ארכיון איפה אלפי קישורים לא עובד! אז בבקשה להתחיל להשתמש התמיכה שלנו אשר שביקשת במקום לנסות להפחיד את המשתמשים שלנו. מה אתה מצפה מאיתנו כאשר אתה מבקש תמיכה להתעלם ממנו?

הנה לך מידע מדויק, כי אתה צריך לחסום דפים חבר איך לעשות את זה:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

הנה לך מידע הארכיון שלך התרסק, שאלה לגבי הגירסה של vBulletin ומה לעשות אם היא אינה נתמכת בגרסה:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    זוהי הוראה מדויקת מאוד - בבקשה לדעת איזו גירסה של רכב אתה משתמש.

והנה יש לך מידע שאתה לבלוט לא צריכה לעשות כלום עם הודעות אשר קצר מאוד (רק 1 משפט) כי זה הנושא של תוכן לא של vBET. כאשר תוכן יקבל יותר (שהמשתמשים יקבלו תגובות) אלה דפי תוכן שלא יהיה דומה יותר:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

אז:
    1. שמור את דפי חבר שלך חסם בדרך כמו שעשית את זה לאחרונה (רק עבור משתמשים רשומים), או על ידי robots.txt כמו זה המתואר כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. בדוק ב-Webmaster Tools שלך עושה "3 ביקורים אורח" mod גוגל לחסוך - לבדוק כיצד גוגל רואה את הפורום על ידי מתן כתובת האתר חוט כלשהו. בדוק כמה פעמים (לא יכול להגיד האם Google תשתמש IP זהה לבדיקה כל אחד). בדרך זו תוכלו להיות בטוחים באמת mod היא לחסוך לרובוטים.
    3. שברת ארכיון - בבקשה לדעת איזו גירסה של רכב אתה משתמש?
    4. עבור האשכולות קצר אתה יכול פשוט לתת כמה תשובות שם עוד (שונה כמובן) או פשוט להשאיר אותו כפי שהוא מקווה שאנשים יענו אותם הנושאים.

PS.
    נא לקחת את התנצלותי על התשובה המאוחרת. הייתי המשלחת כמיל נאמר לעזוב את הבעיה בשבילי. אז שוב מצטער
    1. Robots.txt שלי הייתה אותו דבר, לא שיניתי שום דבר ונראה בסדר:
    User-agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / חברים /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / images /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. לא, זה לא שומר
    3. הארכיון שלי עובד מצוין, כל הקישורים נבדקו עובדים, מאיפה אתה רואה את זה נשבר?
    4. רק הודעות קטנות שבו החברים החדשים להציג את עצמם ופשוט לומר "שלום, שמי טום" אני לא יכול לעשות שום דבר בעניין, 90% מההודעות הן מדריכים משמעות בגודל בינוני.

pepito69 אמר משהו מעניין שכרוך url פרמטר כמו שאמרתי לעיל
    בדוגמה שלי, היה לי הרבה תוכן משוכפל כי vbet הבלעה: & שפה = en, ב-URL הצרפתית. אם אתה הולך פרמטרים ב-Webmaster Tools אתה יכול לפתור את זה למעט פרמטר זה.
    אבל הוא רק קיבל אותה שפה אחת אני מקבל את זה עבור כל השפות ולכן זה הסיבה ומה אני צריכה לעשות בדיוק?

PS. אין לי vBSEO מותקן אך השימוש מפת vBSEO שכבר כולל את הארכיון, אני מניח שלא לכלול אותו בקובץ robots.txt כדי? אני אף פעם לא ראיתי מישהו כאן או בכל מקום אחר להוציא אותו robots.txt שלהם

אני רוצה פשוט מפורט הוראות,
    דוגמה:

1. האם זה
    2. האם זה
    3. וזה

pepito69,
    בחיים לא ראיתי כזה robots.txt גדול כמו שיש לך, הוא כל כך באמת הכרחי?
    ב ן יש רק 3 בוטים שנחשבות בוטים רע* וזה לא יהיה קל יותר לשים אותם בקובץ. htaccess שלך, לא?
    PS. דגלי שלך אינן מוצגות

*Baiduspider
    *מוזילה / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    נערך לאחרונה על ידי mario06; 21-01-11 ב 10:11.

מריו תודה,

כן, קובץ רובוטים שלי אולי הוא גדול, לא עבר אופטימיזציה אבל זה עובד בשבילי, לא כאב לי.
    אני יכלול את זה בוטים ב htaccess שלי, תודה.

אבל הוא רק קיבל אותה שפה אחת אני מקבל את זה בשביל כל שפה
    לא חבר שלי, יש לי גם את זה בכל השפות, זה היה רק דוגמה. אבל, מאז נהגתי את הפרמטרים ב-Webmaster Tools אני הגדילו לזחול google שלי שוב. אני עדיין לא יודע איך לפתור בעיות אחרות עם VBET, יותר חשוב לי, כמו OBE לי עם השפה קוד והמילים שבור להשתמש בכמה מבטאים (O, N, וכו ').
    ובכן, אני לא לכלול ארכיון robots.txt, ואני אין לי שום דף ארכיון במדד google.
    חשבתי פעמים רבות להשתמש מפת vBSEO אבל האתר שלי הוא טוב מאוד זחל לקנות google. אני תמיד להחיל כלל זה: אם משהו עובד, לא לגעת בו.

מצטער שאני לא יכול להגיד לך מה עליך לעשות, אני רק לחלוק את החוויה שלי.

תודה. דגלים שלי לא להראות index.php / אבל הם גלויים באתר הפורומים, אני יפתור את זה עכשיו.
    נערך לאחרונה על ידי pepito69; 21-01-11 ב 18:32.

תאריך
    אוקטובר 2009

1. Robots.txt שלי הייתה אותו דבר, לא שיניתי שום דבר ונראה בסדר:
    User-agent: *
    Disallow: / admincp /
    Disallow: / clientscript /
    Disallow: / cpstyles /
    Disallow: / חברים /
    Disallow: / customavatars /
    Disallow: / customprofilepics /
    Disallow: / images /
    Disallow: / modcp /
    Disallow: / ajax.php
    Disallow: / attachment.php
    Disallow: / calendar.php
    Disallow: / cron.php
    Disallow: / editpost.php
    Disallow: / global.php
    Disallow: / image.php
    Disallow: / inlinemod.php
    Disallow: / joinrequests.php
    Disallow: / login.php
    Disallow: / member.php
    Disallow: / memberlist.php
    Disallow: / misc.php
    Disallow: / moderator.php
    Disallow: / newattachment.php
    Disallow: / newreply.php
    Disallow: / newthread.php
    Disallow: / online.php
    Disallow: / poll.php
    Disallow: / postings.php
    Disallow: / printthread.php
    Disallow: / private.php
    Disallow: / profile.php
    Disallow: / register.php
    Disallow: / report.php
    Disallow: / reputation.php
    Disallow: / search.php
    Disallow: / sendmessage.php
    Disallow: / showgroups.php
    Disallow: / subscription.php
    Disallow: / threadrate.php
    Disallow: / usercp.php
    Disallow: / usernote.php

2. לא, זה לא שומר
    3. הארכיון שלי עובד מצוין, כל הקישורים נבדקו עובדים, מאיפה אתה רואה את זה נשבר?
    4. רק הודעות קטנות שבו החברים החדשים להציג את עצמם ופשוט לומר "שלום, שמי טום" אני לא יכול לעשות שום דבר בעניין, 90% מההודעות הן מדריכים משמעות בגודל בינוני.

pepito69 אמר משהו מעניין שכרוך url פרמטר כמו שאמרתי לעיל
    אבל הוא רק קיבל אותה שפה אחת אני מקבל את זה עבור כל השפות ולכן זה הסיבה ומה אני צריכה לעשות בדיוק?

PS. אין לי vBSEO מותקן אך השימוש מפת vBSEO שכבר כולל את הארכיון, אני מניח שלא לכלול אותו בקובץ robots.txt כדי? אני אף פעם לא ראיתי מישהו כאן או בכל מקום אחר להוציא אותו robots.txt שלהם

אני רוצה פשוט מפורט הוראות,
    דוגמה:

1. האם זה
    2. האם זה
    3. וזה

pepito69,
    בחיים לא ראיתי כזה robots.txt גדול כמו שיש לך, הוא כל כך באמת הכרחי?
    ב ן יש רק 3 בוטים שנחשבות בוטים רע* וזה לא יהיה קל יותר לשים אותם בקובץ. htaccess שלך, לא?
    PS. דגלי שלך אינן מוצגות

*Baiduspider
    *מוזילה / 5 (.*) Twiceler
    *Yeti
    1. זה לא היה אותו הדבר - אחרת גוגל לא להראות לך קישור לדף חבר כי גוגל אינה חסומה על ידי מבקר בדפים robots.php ויש לך בדוא"ל התראה על קישור זה:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    עכשיו זה בסדר. זה לא היה לפני כמה זמן ו-Google היה שם. אתה יכול להיות רגוע עכשיו על חלק זה
    2. אם זה לא בטוח רובוטים מראה על חסימת רובוטים לתקשר אתה צריך לשקול ברצינות הסרת mod. אחרת גוגל יתחיל דפי האינדקס שהוא רואה - עמודים כך עם חסימת לתקשר. גם במקרה זה הוא הגורם העיקרי לבעיה שלך - כל הדפים מחפשת Google זהה - לתקשר רק חוסם.
    כפי שאני מבין בדקת ב-Webmaster Tools כיצד גוגל רואה את הפורום שלך שראית כי גוגל רואה לתקשר שהוא צריך לרשום - כן?
    3. כפי שכתבתי בתחילת הקישורים שלכם תת פורומים בארכיון אינם עובדים כלל. רק בפורום הראשי על הנושאים. זה עושה אלפי קישורים טועה בדפי הארכיון. לדוגמה:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    זהו קישור לדרוך ארכיון זה עובד אבל בתוכן זה יש קישורים בראש העמוד בפורומים משנה היכן חוט כלול. דוגמה:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    וכל הקישורים האלה לא עובדים - רק בפורום הראשי. כל תת פורומים קישורים הארכיון לא עובדים. זה גורם לך אלפי קישורים לא עובדים על אלפי עמודים הנושאים בארכיון.
    אתה עדיין לא סיפר בארה"ב, אשר vBulletin גירסא האם אתה משתמש ...
    ברגע זה אני יכול להמר שזה לא נתמך vBulletin 3.6 - בבקשה אל תדאג לא נפסיק לתמוך בך. אנחנו צריכים לדעת את זה כדי לעזור לך טוב יותר, כי 3.6 ידוע באג vBulletin. אם זה גירסה אחרת זה אפשרי כי זה באג vBET. זה קריטי כדי לגלות מה הוא הגורם לעזור לך.
    4. אני לא כותב על 90% מכלל הודעות שלך. כתבתי על הודעות דואר רשום Google. אחרים מתוך היקף של הדיון הזה. Google הנושאים המפורטים לך רק במשפט אחד כפי שכתבתי לך (לפחות אלו שאני מסוגל לעשות לראות לפני mod שלך אמר לי לרשום). אתה מבין עכשיו? זה לא בעיה עם כל הפורום שלך. כפי שכבר כתבתי - אני לא הייתי דואג אלה - אנשים יכתבו שם תשובות אלה לא יהיה דומה יותר - בדיוק כמו 90% מכלל הודעות שלך שנראה שונה לחלוטין.

שים לב pepito69 יכול להיות בתצורה שונה כי אתה. במקרה שלך התעלמות פרמטר השפה לא מומלץ, שכן אינך משתמש קישורים SEO וזו רק דרך להכיר בכך כתובות שונות. אם אתה אומר גוגל להתעלם תכונה זו עבור Google כל מכשפה כתובות שונה רק הערך של פרמטר שפה ייחשב אותו תוכן - זו תיצור תוהו ובוהו הדפים באינדקס אשר באופן אקראי לשנות את השפות ב-Google המדד, או גוגל פשוט מדד השפה העיקרית שלך דפים. אני חושב שכן - בדיקה חדשה ולא לייעץ במקרה שלך. נא לא לעשות זאת כל עוד אתה לא משתמש קישורים SEO.

ההוראות פשוטות ברגע זה:
    1. אם שלך "3 פעמים mod" לא בטוח Google - להשבית אותו ליצור קשר עם המחבר mod על זה.
    2. תגידו ארה"ב איזו גירסה של vBulletin האם אתה משתמש.

זו הפעם 3 אנו שואלים על זה ... איך אתה מצפה לנו לעזור לך אם אתה לא לשתף פעולה. אין לנו מטה קסם אשר תיצור פתרונות. אנחנו צריכים לדעת מה קורה בשרת.

אודות גדול htaccess -. אני לא יודע מה שאתה כותב על בדיוק, אבל אני בטוח כי לך אין צורך גדול כזה - אני מניח שיש כללים לחסום קישורים לדפים vBSEO חבר וכן הלאה. אינך משתמש vBSEO ואינך באמצעות קישורים SEO - robots.txt הקטן שלך זה בסדר.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 21-01-11 ב 21:00.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    אני משתמש בגרסה 3.6.12, אתה צריך לדעת את זה מאז שילמתי בתשלום נוסף לקבל את זה עובד (שיהיה תואם) בגלל בעיה בארכיון כל כך אם זה בארכיון thats גרימת הזה אז זה (בלי להעליב) באשמתך מאז עשית את זה. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html

אם שלך "3 פעמים mod" לא בטוח Google - להשבית אותו ליצור קשר עם המחבר mod על זה.
    מחבר אמר שזה לא גורם נזק google.

1. זה לא היה אותו הדבר - אחרת גוגל לא להראות לך קישור לדף חבר כי גוגל אינה חסומה על ידי מבקר בדפים robots.php ויש לך בדוא"ל התראה על קישור זה:
    1. הדבר היחיד שהוספתי היה / חברים / .. כל השאר כולל memberslist.php כבר היה שם, באשמתי, אז בואו לסגור את הטיעון הזה.

2. אם זה לא בטוח רובוטים מראה על חסימת רובוטים לתקשר אתה צריך לשקול ברצינות הסרת mod. אחרת גוגל יתחיל דפי האינדקס שהוא רואה - עמודים כך עם חסימת לתקשר. גם במקרה זה הוא הגורם העיקרי לבעיה שלך - כל הדפים מחפשת Google זהה - לתקשר רק חוסם.
    2. אין שום צורך להיות גס רוח, אני מבין איך להשתמש בקובץ robots.txt, אבל המדריכים אופטימיזציה שלך (לדעתי) יותר לכיוון setups vBSEO, רק לזכור הרזה שלך כי לפחות 80% ממשתמשי vBulletin אנ ' לא להשתמש vBSEO אז אתה צריך לשמור על 2 נושאים נפרדים כשאתה מדבר על טיפים, tweaks אופטימיזציה, למשל: "vBSEO אופטימיזציה" ו "ללא אופטימיזציה vBSEO" כדי להפוך אותו יותר ידידותי למשתמש.

3. כל הקישורים ארכיון שדיוורת שבור כפי נראה עובד בסדר גמור בשבילי, הנה תמונה של שבור דוגמה שלך קישור ארכיון:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl

4. תגובה htaccess לא היה בשבילך, אבל עבור חבר pepito69

תקשיב מייקל אני לא רוצה לטעון שכל מכתב בודד זה נכתב איתך, אני רק רוצה 1 קל. 2. 3. תיקון ותו לא.

ד 'ש

[נוספות]
    ממה נציג google אמר לי, מבנה את כתובת האתר הבאה היא להיות צמודות 4 פעמים אבל לפי אותם זה נחשב 1 ויש באינדקס ככזה וזה כנראה למה קיבלתי את הדוא"ל. ההודעה מתחת היא רק דוגמה;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 מקורי
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & שפה = pl מתורגם
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = en מתורגם
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & שפה = es מתורגם
    [נוספות]
    נערך לאחרונה על ידי mario06; 22-01-11 ב 09:05.

דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •