חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 11 עד 20 של 30

אשכול: אזהרה Google דוא"ל: Googlebot מצא מספר גבוה במיוחד של כתובות אתרים באתר שלך

תצוגת רצף תגובות

פוסט הקודם Previous Post   Next Post פוסט הבא
    חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

הדבר היחיד היה כבוי היה השפה האיטלקית (הפעלתי אותו) שכן הוא דובר את השפה בפורומים אני לא חושב שזה משנה בכל מקרה הייתי טוב מאז לפני שנה אז מה חדש עכשיו?

הנה דוגמה (האתר שלך) של מה שאני מתכוון כשאני אומר ההודעות באינדקס יעיל.

לפני vBET (פורום יעיל באינדקס stats):

לאחר vBET (לא יעיל בפורום באינדקס stats):

מה שאני מנסה לומר הוא כי שנכתבו בשפה 52x מתורגם כעת נשקלת הודעות כפולות על ידי גוגל. דואר אלקטרוני הוא מסביר עצמית

במילים שלי כשאני אומר התקף בוט אני מתכוון כאשר יש לך 300 בוטים Google בכבדות זחילה אתר האינטרנט שלך באותו זמן אכילה לקרוע על רוחב הפס שלכם, זיכרון RAM ו CPU וגורם דוכני בפורום. והם כתבו במכתב שלהם מתחת באופן מקצועי יותר, אך המשמעות היא זהה.

אימייל הרשמי של Google:
    Googlebot נתקל בבעיות בעת סריקת האתר שלך http://mysite.com/.
    Googlebot נתקל במספר גדול מאוד של קישורים באתר שלך. זה עשוי להצביע על בעיה במבנה כתובת האתר שלך. Googlebot יכול להיות שלא לצורך זחילה מספר רב של כתובות ברורים המצביעים על תוכן זהה או דומה, או חלקים זחילה של האתר כי אינם מיועדים לסריקה של Googlebot. כתוצאה מכך Googlebot עלול לצרוך רוחב פס גדול יותר מהנדרש, או ייתכן שלא תוכל מדד לחלוטין את כל התוכן באתר שלך.

האם קראת מה עם צוות התמיכה של גוגל כתב לי? -> באופן כללי, הודעה זו מוצגת כאשר אנו מגלים מספר גבוה יחסית של כתובות URL עבור האתר שלך.

כתבת הכל ולא כלום כי אני לא מבין את האנגלית שלך, רק תן לי לתקן בצעדים פשוטים כמו;
    1. האם זה
    2. האם זה
    3. וזה
    וכו '

דרישת שלום
    נערך לאחרונה על ידי mario06; 17-01-11 ב 22:44.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •