חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 3 123 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 30

אשכול: אזהרה Google דוא"ל: Googlebot מצא מספר גבוה במיוחד של כתובות אתרים באתר שלך

תצוגה היברידית

פוסט הקודם Previous Post   Next Post פוסט הבא
    חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

Exclamation אזהרה Google דוא"ל: Googlebot מצא מספר גבוה במיוחד של כתובות אתרים באתר שלך

אזהרה Google דוא"ל: Googlebot מצא מספר גבוה במיוחד של כתובות אתרים באתר שלך

קיבלתי את האימייל הזה (אזהרה) של גוגל Webmaster Tools

שימו לב כי אין לי vBSEO מותקן.

אני רוצה לתקן את הבעיה הזו לפני google מוריד את דירוג הדף שלי או אוסרת עלי לחלוטין, הכנסות AdSense שלי ירדה כבר בחצי ואת בוטים Google תקפו מילולית את האתר שלי.

הוא המקרה השני של בעיה כזו עם vBET תיאר כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

שלחתי מייל לכל מנהלי vBET ב PM כמבוקש, אני לא יכול בפומבי לפרסם את הדוא"ל כפי שאתם צריכים לדעת כי זה נוגד את תנאי שירות גוגל לחוקים המקומיים שלי פרטיות כמו זה יהיה איסור בטוח לחשבון גוגל אדסנס שלי אז אל לא לשאול.

אני צריך לתקן מיידית את הבעיה ללא דיחוי נוסף, זה 3 ימים כי אני כבר מדבר על זה בקישור לעיל.

דרישת שלום

אני חושב שהסיבה שתפעיל את כל 52 השפות
    אני מרגיש שאם VBE להפוך את requst שפות כמו ajax ידי langages לחץ ורזה להביא את הקישורים מופעלת עבור שפות אחרות עשוי לעזור על זה

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי yahoooh View Post
    אני חושב שהסיבה שתפעיל את כל 52 השפות
    אני מרגיש שאם VBE להפוך את requst שפות כמו ajax ידי langages לחץ ורזה להביא את הקישורים מופעלת עבור שפות אחרות עשוי לעזור על זה
    לא זו לא הסיבה. הרבה שלנו בפורומים אחרים כללו בכל השפות וזה בסדר. אז אתה יכול להשתמש בשפות רבות ככל שתוכל. הבעיה היא במקום אחר, ברגע זה אנו יודעים 2 סיבות שונות לכך.

עריכה:
    עכשיו אנחנו יודעים עוד סיבות אז בבקשה לפתוח אשכול משלך לתת לנו את הדואר שלך מ-Google
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 16-01-11 ב 21:43.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

אני מקבל את האזהרה אותה יש לי רק 12 שפות מופעלת

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי tavenger5 View Post
    אני מקבל את האזהרה אותה יש לי רק 12 שפות מופעלת
    היי - נא ליצור חוט חדש על isue שלך עם הדוא"ל שלך. יש לך lniks שונה ואנחנו קאו 2 סיבות לבעיה זו. כדי לסייע עלינו לדעת במקרה שלך. אז בבקשה לפתוח נושא חדש על זה נעזור לכם

תאריך
    אוקטובר 2009

mario06 - אני רק במהלך בדיקת הקישורים. אני אתן לך תשובה בזמן קצר

לידיעתך, כפי שתיארנו קודם - הצוות שלנו זמין להתחיל לעבוד על נושא חדש כאשר מנה מגיעה בצורה של חוט חדש על הנושא. אחרת אנחנו לא יכולים לנהל את זה ואנחנו להודיע ללקוח שלנו שהוא צריך לפתוח אשכול חדש משלו בנושא שלו. בדיוק כמו שעשית כרגע, ועכשיו אנו יכולים לעזור לך
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 16-01-11 ב 20:19.

תאריך
    אוקטובר 2009

היי

אחת הסיבות (יהיו אחרים - עוד במהלך החקירה) של הבעיה היה לך מותר דפי האינדקס כגון דפים חבר. אלה אינם רלוונטיים לדפים חבר ביותר הם 99% אותו הדבר - רק שונה על ידי המשתמש חבר. אז כשזה תורגם בנוסף עשית 52 פעמים יותר דפים כאלה אשר כמעט זהה (דפי תוכן זהה לאחר התרגום ייתן התוכן המתורגם זהה). אנחנו רשמית לייעץ לחסום עמודים רלוונטיים על ידי robot.txt - כאן תוכלו למצוא איך לעשות את זה: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

שים לב זו יהפכו את הדפים הללו נעלמים מדד גוגל הטופס הזה הוא טוב עבור SEO שלך מאז גוגל יראה רק מדד הדפים הרלוונטיים עם תוכן רלוונטי.

כמו כן, כפי שאני רואה ביצעת שינויים מאז גוגל שנוצר דוא"ל זו, כי כפי שאני רואה אתה חסום דפי חבר לאורחים. זה גם פותר את החלק הזה של הבעיה. ובכל זאת, אם אתה רוצה לראות דפי אורח חבר, אבל גוגל לא אינדקס את זה - פשוט להשתמש בקובץ robots.txt בשביל זה

אני רואה שיש גם קישורים ארכיון האשכולות אשר - אני הולך לנתח את זה עכשיו

תאריך
    אוקטובר 2009

היי שוב

אני חושב שאני יודע מה יכולה להיות סיבה אחרת - כמו שאני מחפש על קישורים דגלים אין קישור = ללא שפה בכלל ... בבקשה תגיד מה בפורום ברירת המחדל שפה - עבור קישור זה השפה צריכה להיות בלי שפה = כי עכשיו יש לך כל דף משוכפל של Google. פעם עבור כתובת נורמלית בפעם השנייה עם YOUR_DEFAULT_LANGUAGE = שפה.

כמו כן בבקשה תגיד לא שינית את התבנית שלנו בשם vbenterprisetranslator_flag? אנחנו צריכים לדעת זה באג vBET או שינוי שנוצר על ידי הלקוח.

הסיבה שאני חושב יכול להיות גם (לא יכול לבדוק את זה עכשיו אבל כבר יש לנו משימה TODO אשר יאפשר לבדוק את זה בעתיד), כי אתה פשוט ניקה המטמון והייתה בעיה עם החיבור של Google - בכך דפי מקרה ליצור ללא תוכן ( כי התרגום לא מתקבלים), פשוטו כמשמעו התוכן הוא זהה עבור כל תרגום. אבל דברים כאלה קורים אם הן זמניות, אם אתה לא נחסם על ידי גוגל אלה נעלם עצמה - אלה הן סוגיות בין שלך ו-Google שרת vBET יכול לעשות כלום עם זה. אני לא אומר שזו הסיבה. אני חושב שזה יכול להיות. כאשר אני מסתכל עכשיו על קישורים ניתנה על ידי גוגל אני לא רואה שום בעיה המתוארת בכלל. אז זה יכול להיות זה.

ובכל זאת - אנא לענות על שאלות לגבי שפת ברירת המחדל ואת התבנית.

אני רואה שם עוד דבר אחד – דפי הארכיון המתורגמים שלך לתתי פורומים לא עובדים ונותנים תוצאות ריקות. דפים ראשיים ודפי פוסט הם בסדר. עבור דפי תת-פורום ארכיון יש שגיאה. זה גם גורם להרבה קישורים ללכת לאותו תוכן – תוכן ריק וזו גם יכולה להיות הסיבה לכך שגוגל כתבה לכם את זה. אנא ספר באיזו גרסה של vB אתה משתמש? נתמך 3.8 או קצת נמוך יותר – כפי שאני זוכר דבר כזה קורה על 3.6 בגלל באג vB. אם זה לא גרסה נתמכת ובאג vB – אני אמצא שרשור על זה ואני ממליץ בחום לכתוב לצוות vB על פתרון באג זה. לצערי אני מצפה שהם לא יעשו זאת מכיוון שזו כבר לא גרסה נתמכת. אבל – קודם בבקשה תגיד באיזו גרסה אתה משתמש, אז אני לא אכתוב יותר מילים ואת הזמן שלך לספקולציות

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

הדבר היחיד היה כבוי היה השפה האיטלקית (הפעלתי אותו) שכן הוא דובר את השפה בפורומים אני לא חושב שזה משנה בכל מקרה הייתי טוב מאז לפני שנה אז מה חדש עכשיו?

הנה דוגמה (האתר שלך) של מה שאני מתכוון כשאני אומר ההודעות באינדקס יעיל.

לפני vBET (פורום יעיל באינדקס stats):

לאחר vBET (לא יעיל בפורום באינדקס stats):

מה שאני מנסה לומר הוא כי שנכתבו בשפה 52x מתורגם כעת נשקלת הודעות כפולות על ידי גוגל. דואר אלקטרוני הוא מסביר עצמית

במילים שלי כשאני אומר התקף בוט אני מתכוון כאשר יש לך 300 בוטים Google בכבדות זחילה אתר האינטרנט שלך באותו זמן אכילה לקרוע על רוחב הפס שלכם, זיכרון RAM ו CPU וגורם דוכני בפורום. והם כתבו במכתב שלהם מתחת באופן מקצועי יותר, אך המשמעות היא זהה.

אימייל הרשמי של Google:
    Googlebot נתקל בבעיות בעת סריקת האתר שלך http://mysite.com/.
    Googlebot נתקל במספר גדול מאוד של קישורים באתר שלך. זה עשוי להצביע על בעיה במבנה כתובת האתר שלך. Googlebot יכול להיות שלא לצורך זחילה מספר רב של כתובות ברורים המצביעים על תוכן זהה או דומה, או חלקים זחילה של האתר כי אינם מיועדים לסריקה של Googlebot. כתוצאה מכך Googlebot עלול לצרוך רוחב פס גדול יותר מהנדרש, או ייתכן שלא תוכל מדד לחלוטין את כל התוכן באתר שלך.

האם קראת מה עם צוות התמיכה של גוגל כתב לי? -> באופן כללי, הודעה זו מוצגת כאשר אנו מגלים מספר גבוה יחסית של כתובות URL עבור האתר שלך.

כתבת הכל ולא כלום כי אני לא מבין את האנגלית שלך, רק תן לי לתקן בצעדים פשוטים כמו;
    1. האם זה
    2. האם זה
    3. וזה
    וכו '

דרישת שלום
    נערך לאחרונה על ידי mario06; 17-01-11 ב 22:44.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי mario06 View Post
    הדבר היחיד היה כבוי היה השפה האיטלקית (הפעלתי אותו) שכן הוא דובר את השפה בפורומים אני לא חושב שזה משנה בכל מקרה הייתי טוב מאז לפני שנה אז מה חדש עכשיו?
    זה רק עצה הצוות שלנו כי בלי זה דגל המשתמשים אינם מסוגלים להחזיר את השפה המקורית כאשר הם לוחצים על דגל כלשהו. אז זה חכם לשמור דגל עבור שפת ברירת המחדל שלך

הנה דוגמה (האתר שלך) של מה שאני מתכוון כשאני אומר ההודעות באינדקס יעיל.

לפני vBET (פורום יעיל באינדקס stats):

לאחר vBET (לא יעיל בפורום באינדקס stats):

מה שאני מנסה לומר הוא כי שנכתבו בשפה 52x מתורגם כעת נשקלת הודעות כפולות על ידי גוגל. דואר אלקטרוני הוא מסביר עצמית
    זהו לא . נכון. יש לך בעיות עם הפורום שלך. . שברת ארכיון -, רוב הקישורים שקיבלת מ- Google בדוא ל אודות ארכיון. התעלמת לגמרי התמיכה שלנו - לא לענות על שאלות אודות גירסה ואתה אומר מה שאתה חושב, מה שאינו נכון. אם אתה רוצה לפתור את הבעיה אנא שמיטה רמזים התמיכה שלנו. שאלנו אותך על גירסת vB כי שברת ארכיון. האם זה נתמך 3.8 או לא קיימת תמיכה בחלק גירסה? אנחנו יודעים את הארכיון שבורה 3.6 בגלל באג vBulletin. פעולה זו מעניקה לך אלפי לא עובד קישורים - ויש לך מ דוא ל גוגל על קישורים הלא נכון. במקום להקשיב התמיכה שלנו ולשתף פעולה אתה ממשיך להגיד רעיון מגוחך ואתה חושב שזה חשוב לשים את זה בצבע אדום.
    מה המטרה שלך כאן? אתה רוצה התמיכה שלנו כדי לפתור את הבעיה שלך או שאתה סתם מנסה להפחיד אחרים? כי אם רוצים לפתור בעיה זו בבקשה לשתף פעולה עם התמיכה שלנו.

גם על התמונה אשר נתן לך - זה מוטעה שלך. גוגל לא אכפת מספר ההודעות שמוצג על ידי הפורום. וזה לא יכול לדאוג בקשר לזה. זה בגלל אינדקסים Google את כל הדפים אשר אינם חסומים! בפורום יש לך דפים חבר, קבוצות, אולי ביצות, אלבומים וכן הלאה ... וכן הלאה ... כמו כן הפורום יכול להיות הרבה תוספים אחרים אשר יוצר עמודים נוספים (כמו ארקייד).
    אז בבקשה להבין: אתה טועה. גוגל לא רואה את התוכן המתורגם כמו שכפול. יש לך בעיה עם פורום משלך גילינו תחומי סיבה אפשרית. אז בבקשה - שמיטה ההוראות שלנו / שאלות. אחרת זה יכול להיות מסומן לפתור כמו מאז אתה נראה לא מעוניין להיות עם התמיכה שלנו רק רוצה לחזור על מה שאתה חושב שלא בצדק - אנחנו כבר לקרוא את זה - אין כל צורך לחזור על זה שוב. זה לא נכון. נא להתמקד בפתרון הבעיה אם אתה רוצה שזה יהיה לפתור. בבקשה לענות על השאלה ולשמור על תשומת לב הארכיון שלך.

אימייל הרשמי של Google:
    Googlebot נתקל בבעיות בעת סריקת האתר שלך http://mysite.com/.
    Googlebot נתקל במספר גדול מאוד של קישורים באתר שלך. זה עשוי להצביע על בעיה במבנה כתובת האתר שלך. Googlebot יכול להיות שלא לצורך זחילה מספר רב של כתובות ברורים המצביעים על תוכן זהה או דומה, או חלקים זחילה של האתר כי אינם מיועדים לסריקה של Googlebot. כתוצאה מכך Googlebot עלול לצרוך רוחב פס גדול יותר מהנדרש, או ייתכן שלא תוכל מדד לחלוטין את כל התוכן באתר שלך.
    בדיוק! יש לך מבנה שגוי! יש לך תוכן טועה! וכתבנו לך את זה בהתחלה מאוד (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - יש לך התרסק ארכיון איפה אלפי קישורים לא עובד! אז בבקשה להתחיל להשתמש התמיכה שלנו אשר שביקשת במקום לנסות להפחיד את המשתמשים שלנו. מה אתה מצפה מאיתנו כאשר אתה מבקש תמיכה להתעלם ממנו?

כתבת הכל ולא כלום כי אני לא מבין את האנגלית שלך, רק תן לי לתקן בצעדים פשוטים כמו;
    1. האם זה
    2. האם זה
    3. וזה
    וכו '

דרישת שלום
    הנה לך מידע מדויק, כי אתה צריך לחסום דפים חבר איך לעשות את זה:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

הנה לך מידע הארכיון שלך התרסק, שאלה לגבי הגירסה של vBulletin ומה לעשות אם היא אינה נתמכת בגרסה:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    זוהי הוראה מדויקת מאוד - בבקשה לדעת איזו גירסה של רכב אתה משתמש.

והנה יש לך מידע שאתה לבלוט לא צריכה לעשות כלום עם הודעות אשר קצר מאוד (רק 1 משפט) כי זה הנושא של תוכן לא של vBET. כאשר תוכן יקבל יותר (שהמשתמשים יקבלו תגובות) אלה דפי תוכן שלא יהיה דומה יותר:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

אז:
    1. שמור את דפי חבר שלך חסם בדרך כמו שעשית את זה לאחרונה (רק עבור משתמשים רשומים), או על ידי robots.txt כמו זה המתואר כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. בדוק ב-Webmaster Tools שלך עושה "3 ביקורים אורח" mod גוגל לחסוך - לבדוק כיצד גוגל רואה את הפורום על ידי מתן כתובת האתר חוט כלשהו. בדוק כמה פעמים (לא יכול להגיד האם Google תשתמש IP זהה לבדיקה כל אחד). בדרך זו תוכלו להיות בטוחים באמת mod היא לחסוך לרובוטים.
    3. שברת ארכיון - בבקשה לדעת איזו גירסה של רכב אתה משתמש?
    4. עבור האשכולות קצר אתה יכול פשוט לתת כמה תשובות שם עוד (שונה כמובן) או פשוט להשאיר אותו כפי שהוא מקווה שאנשים יענו אותם הנושאים.

PS.
    נא לקחת את התנצלותי על התשובה המאוחרת. הייתי המשלחת כמיל נאמר לעזוב את הבעיה בשבילי. אז שוב מצטער
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 20-01-11 ב 19:47.

דף 1 של 3 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •