חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 3 123 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 30

אשכול: אזהרה Google דוא"ל: Googlebot מצא מספר גבוה במיוחד של כתובות אתרים באתר שלך

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

Exclamation אזהרה Google דוא"ל: Googlebot מצא מספר גבוה במיוחד של כתובות אתרים באתר שלך

אזהרה Google דוא"ל: Googlebot מצא מספר גבוה במיוחד של כתובות אתרים באתר שלך

קיבלתי את האימייל הזה (אזהרה) של גוגל Webmaster Tools

שימו לב כי אין לי vBSEO מותקן.

אני רוצה לתקן את הבעיה הזו לפני google מוריד את דירוג הדף שלי או אוסרת עלי לחלוטין, הכנסות AdSense שלי ירדה כבר בחצי ואת בוטים Google תקפו מילולית את האתר שלי.

הוא המקרה השני של בעיה כזו עם vBET תיאר כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

שלחתי מייל לכל מנהלי vBET ב PM כמבוקש, אני לא יכול בפומבי לפרסם את הדוא"ל כפי שאתם צריכים לדעת כי זה נוגד את תנאי שירות גוגל לחוקים המקומיים שלי פרטיות כמו זה יהיה איסור בטוח לחשבון גוגל אדסנס שלי אז אל לא לשאול.

אני צריך לתקן מיידית את הבעיה ללא דיחוי נוסף, זה 3 ימים כי אני כבר מדבר על זה בקישור לעיל.

דרישת שלום

אני חושב שהסיבה שתפעיל את כל 52 השפות
    אני מרגיש שאם VBE להפוך את requst שפות כמו ajax ידי langages לחץ ורזה להביא את הקישורים מופעלת עבור שפות אחרות עשוי לעזור על זה

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

אני מקבל את האזהרה אותה יש לי רק 12 שפות מופעלת

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי yahoooh View Post
    אני חושב שהסיבה שתפעיל את כל 52 השפות
    אני מרגיש שאם VBE להפוך את requst שפות כמו ajax ידי langages לחץ ורזה להביא את הקישורים מופעלת עבור שפות אחרות עשוי לעזור על זה
    לא זו לא הסיבה. הרבה שלנו בפורומים אחרים כללו בכל השפות וזה בסדר. אז אתה יכול להשתמש בשפות רבות ככל שתוכל. הבעיה היא במקום אחר, ברגע זה אנו יודעים 2 סיבות שונות לכך.

עריכה:
    עכשיו אנחנו יודעים עוד סיבות אז בבקשה לפתוח אשכול משלך לתת לנו את הדואר שלך מ-Google
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 16-01-11 ב 21:43.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי tavenger5 View Post
    אני מקבל את האזהרה אותה יש לי רק 12 שפות מופעלת
    היי - נא ליצור חוט חדש על isue שלך עם הדוא"ל שלך. יש לך lniks שונה ואנחנו קאו 2 סיבות לבעיה זו. כדי לסייע עלינו לדעת במקרה שלך. אז בבקשה לפתוח נושא חדש על זה נעזור לכם

תאריך
    אוקטובר 2009

mario06 - אני רק במהלך בדיקת הקישורים. אני אתן לך תשובה בזמן קצר

לידיעתך, כפי שתיארנו קודם - הצוות שלנו זמין להתחיל לעבוד על נושא חדש כאשר מנה מגיעה בצורה של חוט חדש על הנושא. אחרת אנחנו לא יכולים לנהל את זה ואנחנו להודיע ללקוח שלנו שהוא צריך לפתוח אשכול חדש משלו בנושא שלו. בדיוק כמו שעשית כרגע, ועכשיו אנו יכולים לעזור לך
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 16-01-11 ב 20:19.

תאריך
    אוקטובר 2009

היי

אחת הסיבות (יהיו אחרים - עוד במהלך החקירה) של הבעיה היה לך מותר דפי האינדקס כגון דפים חבר. אלה אינם רלוונטיים לדפים חבר ביותר הם 99% אותו הדבר - רק שונה על ידי המשתמש חבר. אז כשזה תורגם בנוסף עשית 52 פעמים יותר דפים כאלה אשר כמעט זהה (דפי תוכן זהה לאחר התרגום ייתן התוכן המתורגם זהה). אנחנו רשמית לייעץ לחסום עמודים רלוונטיים על ידי robot.txt - כאן תוכלו למצוא איך לעשות את זה: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

שים לב זו יהפכו את הדפים הללו נעלמים מדד גוגל הטופס הזה הוא טוב עבור SEO שלך מאז גוגל יראה רק מדד הדפים הרלוונטיים עם תוכן רלוונטי.

כמו כן, כפי שאני רואה ביצעת שינויים מאז גוגל שנוצר דוא"ל זו, כי כפי שאני רואה אתה חסום דפי חבר לאורחים. זה גם פותר את החלק הזה של הבעיה. ובכל זאת, אם אתה רוצה לראות דפי אורח חבר, אבל גוגל לא אינדקס את זה - פשוט להשתמש בקובץ robots.txt בשביל זה

אני רואה שיש גם קישורים ארכיון האשכולות אשר - אני הולך לנתח את זה עכשיו

תאריך
    אוקטובר 2009

היי שוב

אני חושב שאני יודע מה יכולה להיות סיבה אחרת - כמו שאני מחפש על קישורים דגלים אין קישור = ללא שפה בכלל ... בבקשה תגיד מה בפורום ברירת המחדל שפה - עבור קישור זה השפה צריכה להיות בלי שפה = כי עכשיו יש לך כל דף משוכפל של Google. פעם עבור כתובת נורמלית בפעם השנייה עם YOUR_DEFAULT_LANGUAGE = שפה.

כמו כן בבקשה תגיד לא שינית את התבנית שלנו בשם vbenterprisetranslator_flag? אנחנו צריכים לדעת זה באג vBET או שינוי שנוצר על ידי הלקוח.

הסיבה שאני חושב יכול להיות גם (לא יכול לבדוק את זה עכשיו אבל כבר יש לנו משימה TODO אשר יאפשר לבדוק את זה בעתיד), כי אתה פשוט ניקה המטמון והייתה בעיה עם החיבור של Google - בכך דפי מקרה ליצור ללא תוכן ( כי התרגום לא מתקבלים), פשוטו כמשמעו התוכן הוא זהה עבור כל תרגום. אבל דברים כאלה קורים אם הן זמניות, אם אתה לא נחסם על ידי גוגל אלה נעלם עצמה - אלה הן סוגיות בין שלך ו-Google שרת vBET יכול לעשות כלום עם זה. אני לא אומר שזו הסיבה. אני חושב שזה יכול להיות. כאשר אני מסתכל עכשיו על קישורים ניתנה על ידי גוגל אני לא רואה שום בעיה המתוארת בכלל. אז זה יכול להיות זה.

ובכל זאת - אנא לענות על שאלות לגבי שפת ברירת המחדל ואת התבנית.

אני רואה שם עוד דבר אחד – דפי הארכיון המתורגמים שלך לתתי פורומים לא עובדים ונותנים תוצאות ריקות. דפים ראשיים ודפי פוסט הם בסדר. עבור דפי תת-פורום ארכיון יש שגיאה. זה גם גורם להרבה קישורים ללכת לאותו תוכן – תוכן ריק וזו גם יכולה להיות הסיבה לכך שגוגל כתבה לכם את זה. אנא ספר באיזו גרסה של vB אתה משתמש? נתמך 3.8 או קצת נמוך יותר – כפי שאני זוכר דבר כזה קורה על 3.6 בגלל באג vB. אם זה לא גרסה נתמכת ובאג vB – אני אמצא שרשור על זה ואני ממליץ בחום לכתוב לצוות vB על פתרון באג זה. לצערי אני מצפה שהם לא יעשו זאת מכיוון שזו כבר לא גרסה נתמכת. אבל – קודם בבקשה תגיד באיזו גרסה אתה משתמש, אז אני לא אכתוב יותר מילים ואת הזמן שלך לספקולציות

תאריך
    אוקטובר 2009

היי שוב ושוב

הפעם בדקתי חוט להראות שלך קישורים ואני רואה פה 2 דברים
    1. אף אחד לא אשם - כפי שראיתי כמה קישורים אלה (לא כולם רואים מספר 2) כל הנושאים האלה היה מאוד קצר לאחר משפט אחד בלבד בו. אז כל אלה היו דומים מאוד כברירת מחדל - 99% תוכן היה הפריסה. זה לא קשור vBET - זה רק את התוכן של הנושאים שלך. vBET רק מתרגם את זה כך זה באמת דפים דומים יותר לאלה, אבל אם אתה לא להשבית vBET דפים מתורגמים עדיין יהיו דומים זה לזה, אם יש לך רק משפט אחד לפרסם רק חוט. אז אין לנו מה לעשות כאן.
    2. אולי אתה הורג את עצמך בפורום שלך על ידי הגבלת מספר ההודעות לראות על ידי האורחים. עכשיו כל הדפים לי יש תוכן זהה עם לתקשר שאני צריכה לרשום. זכור כי Google הוא מחפש את הדף שלך כאורח - כך שאם mod הגבלת שלך הוא טיפש זה יהרוג את הפורום, כי גוגל יראה אותו תוכן בכל מקום ואמר לו להירשם אנא ודא כי הגבלת mod הוא חכם מספיק או לנטרל אותו.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 16-01-11 ב 21:46.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    היי שוב ושוב

הפעם בדקתי חוט להראות שלך קישורים ואני רואה פה 2 דברים
    1. אף אחד לא אשם - כפי שראיתי כמה קישורים אלה (לא כולם רואים מספר 2) כל הנושאים האלה היה מאוד קצר לאחר משפט אחד בלבד בו. אז כל אלה היו דומים מאוד כברירת מחדל - 99% תוכן היה הפריסה. זה לא קשור vBET - זה רק את התוכן של הנושאים שלך. vBET רק מתרגם את זה כך זה באמת דפים דומים יותר לאלה, אבל אם אתה לא להשבית vBET דפים מתורגמים עדיין יהיו דומים זה לזה, אם יש לך רק משפט אחד לפרסם רק חוט. אז אין לנו מה לעשות כאן.
    2. אולי אתה הורג את עצמך בפורום שלך על ידי הגבלת מספר ההודעות לראות על ידי האורחים. עכשיו כל הדפים לי יש תוכן זהה עם לתקשר שאני צריכה לרשום. זכור כי Google הוא מחפש את הדף שלך כאורח - כך שאם mod הגבלת שלך הוא טיפש זה יהרוג את הפורום, כי גוגל יראה אותו תוכן בכל מקום ואמר לו להירשם אנא ודא כי הגבלת mod הוא חכם מספיק או לנטרל אותו.
    1. זהו פורום האיטלקי, תוכן ההודעות הוא הממוצע הזה אין שום קשר עם מה שאמרת.

2. אני לא הורג את הפורום כי mod בבקשה להירשם לאחר 3 ביקורים (אחד אופנות מותקן הפופולרי ביותר) אין שום קשר עם בוטים כפי שהם עוברים, אפילו ילדים יודעים כי יתר על כן אני משתמש vBET מאז הגרסה החינמית יצא (בערך שנה!?) ושום דבר לא השתנה או התווסף מאז.

הבעיה היא כי בפורום שלי נחשב פורום בינוני עם 368,000 הנושאים, כאשר גוגל ושולח אותו בוטים באתר שלי הם למעשה לראות 368.000 הנושאים אלא על www.google.52languages הם רואים 1.540,000 הנושאים באינדקס אשר גרם google bot לתקוף את האתר שלי מנסה למצוא היכן הם. המטמון שלי נקבע חמישה ימים עם כל השפות שאוחסנו במטמון אבל עכשיו (בדיקות) אני כבר להגדיר את זה 2 ימים עם 4 שפות להיות במטמון, בשלב זה אני יכול לאשר כי הבעיה היא vBET כי עכשיו אני למטה ל 766,000 הנושאים באינדקס ואת בוטים Google הפסיקו לתקוף את האתר שלי.

דוגמה: האתר שלך 5578 האשכולות יעיל אבל גוגל רואה 334,000 הנושאים באינדקס, אתה מבין איפה הבעיה?

בלי להעליב אתה חייב לברר מה קורה עם google ולמצוא פתרון לבעיה כי גוגל גילתה את השפות 52x הוא מזויף | קישורים לאינדקס לשכפל כלומר קישורים מתורגם לא קיים פיזית ואני לא יכול לטעון כי מאז זה נכון, זה במטמון על השרתים שלנו, זה כמו רמאות.

בפורומים קטנים הם לא משלמים הרבה תשומת לב אבל על בינוני | פורומים גדול זה לא עובר באין רואים.

אתה צריך להתחיל להשקיע את הפרמטר משפה לשפה ("כתובת? URL= En') זה מה שמפעיל בוטים של גונגלס כדי לוודא את האתרים מופעל vBET. יש לך vBSEO (אני לא) מה שאומר שאתה משתמש בפרמטר השפה שונה אשר ברגע חולף על ידי תשומת לב של גוגלס.

הרבה משתמשים vBET אחרים שיש את אותה בעיה אז זה לא צירוף מקרים!

PS. מרכז העזרה של Google הצהרת: באופן כללי, הודעה זו מוצגת כאשר אנו מגלים מספר גבוה יחסית של כתובות URL עבור האתר שלך.

דרישת שלום
    נערך לאחרונה על ידי mario06; 17-01-11 ב 16:27.

דף 1 של 3 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •