1. נא להפעיל את הדגל האיטלקי בפורום שלך (אני לא מוצא את זה) - עכשיו משתמשים ששינו את השפה אינם מסוגלים להחזיר את השפה המקורית. כפי שכתבתי התוכן של הנושאים שבהם הייתי מסוגל לראות לפני ראיתי שאני צריך לרשום רק משפט אחד בכל המקרים. זה מה זה לא אישי אני מניח האורך הממוצע כפי תוכן. שוב זה הופך דפים דומה מאוד מאז ההבדל בין הנושאים קצר הוא רק משפט אחד - השאר פריסת אשר זהה. אני לא יודע איך אתה כל כך בטוח כי יש לו ולא כלום עם המקרה הזה. אם אתה יודע משהו על מה שאנחנו לא בבקשה לשתף אותו כך נוכל לעזור לך מהר יותר. אתה יודע למה דוא"ל זו נשלחה?

2. אני לא יודע מה הקשר תוכנית בית ספר לילדים במדינה שלך, אבל אני מקווה שזה יהיה מאוד שימושי עבור אותם לדעת בבקשה להירשם mod לאחר 3 ביקורים אין שום קשר עם בוטים כפי שהם עוברים.
בבקשה להתמקד בנושא. וגם לתת מענה נדרש - לא ידעתי מה mod אתה משתמש ואני אפילו לא שואל כי זה לא חשוב לי - חשוב היה זה אתחול בטוח. אם אתה בטוח 100% שזה בטוח אז נהדר. למקרה שיש לך ספקות אתה יכול לראות כיצד גוגל רואה את הפורום ב-Webmaster Tools.

לידיעתך, מגפיים גוגל לא תוקפים אתרים - Google לא לפגוע באתרים. אנחנו עצה להשתמש מטמון לתקופה מותר כבר, כי זה טוב יותר עבור ביצועים. גם אם אתה מרגיש שזה בטוח שהסיבה היחידה היא כמה התרגום בדף שלך - אל תהסס להשבית כמה מאותם ולאפשר את זה שוב אחד אחד מעת לעת. ובכל זאת בבקשה לשקול כי הרישיון שלך זה פעיל למשך 6 חודשים, יש לך דוא"ל זה עכשיו. קשה להאמין כי במשך 6 חודשים גוגל לא ראיתי את הקישורים - למעשה רבים מאלה יש לך כבר באינדקס. אז אני לא בטוח שזו הסיבה דוא"ל אשר לך. גם אם מדובר בבקשה לשקול את כל המידע שניתן לך לאחר לנתח של קישורים אלה.

אני לא יודע למה אתה מתכוון הנושאים יעיל.

כמו כן יש לציין כי אנו פועלים בנושא זה - יש לך תוצאות לנתח שלנו. ובבקשה לקיים עם לדעת מה גוגל רואה - כי אתה הוא זה הרואה כי גוגל מוצא את זה לא נכון. יש לנו הרבה פורומים אשר אין לי שום בעיה עם גוגל יש כל השפות מופעלת. וזה לא נכון כי התוכן אינו קיים פיזית, בבקשה אל תספרי מה אנחנו יכולים לטעון כי משהו ... תוכן קיים עבור כל מי שמבקר אותו והוא פיזית קיימת במסד הנתונים במטמון המקורי והן בצורת המתורגם. זו לא הגרלה העולמות - זה תרגום זה לא יכול לקרות אם התוכן לא קיים. ודבר מרמה כאן - נא לקרוא TOS גוגל - זה גוגל שטוען התרגום שניתן במטמון עבור מקסימום 15 ימים. זה הכול בסדר עם גוגל במקרה של תרגומים עמוד אוטומטיים - היא Google מי עשה את זה תרגום

גם הלקוח לא יכול לדעת כי כל תוכן אשר מוזרמים אליו הוא מקובץ סטטי או לא. למעשה ימים זה כמעט שום דבר לא סטטי עכשיו. בשנת vBulletin אין מכושים מבט מבנה HTML סטטי - הכל על בסיס נתונים ממסד נתונים (שפות, תבניות, סגנונות). אין לי מושג מה הידע שלך על ארכיטקטורת שרת לקוח עם לקוח רזה, אבל שים לב כי אם קיים תוכן התגובות הקישור. מגלה כי גוגל מרגיש את זה רמאות כי זה לא קיים שום קשר עם המציאות.

כמו כן שים לב כי ניתן להשתמש בכל רגע קישורים vBET SEO יש / en / במקום שפה = - תצורה זה רק תלוי בך vBET תומך בה ללא vBSEO.

אודות לב אשר נתן לך - כפי שכתבתי אם יש לך גילה את הסיבה האמיתית לבעיה שלך אז יש לך פתרון. ובכל זאת בבקשה לשקול שזה כמה התשובה הגנרית אפילו בלי לבדוק מה קורה. אני לא הייתי סומך על זה:
1 - יש לך סכום דומה של קישורים לשנה וחצי.
2 - מייל גוגל עצמה אומרת:
"Googlebot יכול להיות שלא לצורך זחילה מספר רב של כתובות ברורים המצביעים על תוכן זהה או דומהאו זחילה חלקים באתר שלך לא נועדו לסריקה של Googlebot. "

אז שוב בבקשה לשקול עצות שלנו ולנתח תוצאה. אם אתה מרגיש שזה רק עניין של מספר תרגומים בו אתה מופעלת - אז אתה יודע את הפתרון.

האם אתם עדיין זקוקים לעזרה שלנו / לייעץ בנושא זה?